Σκέψεις-προτάσεις για Clairefontaine

Κοινοποίηση:

Άσε τι έγινε, πήρε ο Μήτσος χθες τηλέφωνο και ρώταγε αν έγινε κάτι ενδιαφέρον στις κούρσες. Με τι καρδιά να του πώ οτι πριν μια βδομάδα νίκησε ο Μοντενέγκρο-ο αγαπημένος του αναβάτης- με έναν άσσο (θυμάσαι? που έκανα πλάκα εδώ κι έλεγα πως αφού λείπει ο Μήτσος το άλογο δε θα γίνει γύψος?) και είπε 190 φορκάστ, 120 τρίο και 60 δίδυμο? Θα χε πιάσει έυκολα και θα βγαζε το ΤΕΒΕ Αύγουστου/Σεπτέμβρη. Δεν του πα τίποτα, μην τον χάσουμε από ανακοπή σε καμια παραλία-είναι και καλό παιδί, κρίμα θα ταν. Πάμε Clairefontaine τώρα (και τσιμουδιά στο Μήτσο, το νου σου):

CLAIREFONTAINE 05 (ΚΩΔ-025): Μάχη 1-PAZEER με 4-If I Say So. Μην ψάχνεις πια αλλού, που λέγανε κι οι Φατμέ.

CLAIREFONTAINE 06 (ΚΩΔ-026): Μια γυναίκα με πάθος είναι η 2-MAGIC MACA. Την αγαπάμε και την στηρίζουμε. Ξέρω, είναι ηλίθιο επιχείρημα το “μια γυναίκα με πάθος” αλλά δείξε και συ λίγη κατανόηση, είναι χαντικαπιά 15 αλόγων στο +4 μόλις ο πρώτος από τον έσχατο. Αυτή όμως μου αρέσει όταν κάνει φίνις. Ξέρεις οτι 3 φορές τα 4 τελευταία χρόνια έχει νικήσει εδώ 9άρι? Βάρα κι ένα 9-Alex Des Fosses, κι αν μπουν στο τρίο μποθ, τότε πάμε για 80€ στην χειρότερη!

CLAIREFONTAINE 07 (ΚΩΔ-027): Θα νικήσει το 2-LE DEPUTE. Δεν έχω ιδέα ποιός θα ρθει δεύτερος, άσε για τρίτος. Θα δούμε τον Πίνακα Υποδείξεων τι θα μας ξεφουρνίσει το πρωΐ.

CLAIREFONTAINE 08 (ΚΩΔ-029): Η 2-ΒΙENΝALE είχε κερδίσει την κούρσα πέρσι, και θα την ξανακερδίσει και φέτος. Έξι σερί χρόνια πλασάρει 5άρι στο τρίο. Λες το 5-Countister με Πε Σε Μπε στη σέλα να μας δικαιώσει?

 

Κοινοποίηση:
Προτεινόμενα