Σκέψεις-προτάσεις για Compiegne

Κοινοποίηση:

Κατευθείαν πάμε στην ιπποδρομία της Compiegne (κωδ.019). Εκεί, ο Μαξίμ Γκιγιόν-υπό την απουσία των Σουμιγιόν και Μπουντώ από την κούρσα- θα ιππεύσει το (2)RIP VAN SUZIE, για λογαριασμό της Αγγλίδας προπονήτριας Τζο Χιούζ. Το άλογο, με βαλέρ 35 είναι το υψηλότερα αξιολογημένο. Έρχεται από νίκη, άνετη, με τον Γκιγιόν και τότε στη σέλα και αντιμετωπίζει αντιπάλους αμφιλεγόμενης φόρμας και βαλέρ.

Αυτό είναι το εύκολο κομμάτι-το να βρώ ποιός θα νικήσει. Κανονικά θα σταματούσα εδώ την ανάλυση και θα πρότεινα να παιχτεί Γκανιάν ο ίππος. Μα προς το παρόν παίζουμε σε δικό μας “κουμπαρά” και το παιχνίδι αυτό δεν προσφέρει αποδόσεις. Άρα πρέπει να βρώ κάποιον που να ρθει πίσω από την σχεδόν σίγουρη νικήτρια.

Δεν με εμπνέουν τα γαλλικά άλογα της κούρσας, και αυτό με “βολεύει”, γιατί θα παιχτούν. Βγάζω λοιπόν έξω 1,6,8 που και είναι και ντεφορμέ και θα χουν και πολύ (τζάμπα) παιχνίδι απάνω τους. Βγάζω έξω ασκαρδαμυκτί το 7 και το 10, που είναι κάτι σαν άλογα, φαίνονται σαν να ανήκουν στην ευρύτερη οικογένεια των αλόγων, αλλά το να μοιάζεις με άλογο από το να είσαι άλογο- και ειδικά αγωνιστικό- έχει διαφορά.

Μένω με επτά ίππους, τους 3,4,5,9,11,12,13 για να πλαισιώσουν την βάση μου, το 2.

Τρίο το 2 σταθερό με 3-4-5-9-11-12-13=21 στήλες, και φορκάστ το 2 μπρος με τα ίδια άλογα=7στήλες. Σύνολο: 28 στήλες (€14). Θα τα πάρω πίσω και μάλιστα καλά,  στην “χειρότερη” ένα πορτοκάλι θα το πάρω (εφόσον φυσικά γίνει η άφιξη με αυτούς που επέλεξα). Θα είναι σαν να παίζω το 2 γκανιάν 14 ευρώ με απόδοση τουλάχιστον 3,00. Τώρα, αν κατα λάθος δεις το άλογο να έχει όντως γκανιάν πάνω από 3,00 τότε παίχτο σκέτο γκανιάν κι άσε τα πολύπλοκα παιχνίδια και τα ρίσκα!

 

Κοινοποίηση:
Προτεινόμενα