σκέψεις-προτάσεις για Deauville

Κοινοποίηση:

013-DEAUVILLE 1: ο Μικυ Τσάννον φέρνει πάλι τον 3-KING OF SPADES στη Γαλλία. Το άλογο είχε τερματίσει τον Ιούλιο δεύτερο πίσω από τον δυνατό Pazeer του Αγά Χαν. Ο Σουμιγιόν στη σέλα.Περίεργη κιντικότητα στην βραδινή Αγορά για το 5-Mister Art.

015-DEAUVILLE 2: η 7-KENOUSKA νίκησε πειστικότατα τελευταία φορά. Και εδώ η Αγορά αποβραδίς “κινητοποιείται” για το 2-Gangoom.Παρατηρώ πως, και αυτό-και το επάνω “πονηρό” άλογο τα έχει ο ίδιος αναβάτης, ο Έντυ Αρντουέν, ο αποκαλούμενος και “νεκροθάφτης”.

017-DEAUVILLE 3: όταν η κυρία Πία Μπράντ δίνει άλογο στον Γκιγιόν σημαίνει πως πάει γερά για κούρσα, και αυτό μάλλον θα είναι το φαβορί εδώ: το 6-ΑNA LICHIOUS. Συμφωνώ.

019-DEAUVILLE 4: ο 10-GODRIC σε σερί από 3η και 2η θέση, κυνηγά γερά τη διαφεύγουσα νίκη.Η βραδινή Αγορά έχει κάτι να πει για το 11-Rosa Chicago, που βάζει και παραγνάθια σήμερα.

021-DEAUVILLE 5: τώρα θα δω εδώ τον 2-ZIRGON να τρέχει με τ’ αρκούδια…το πιο ωραίο  είναι πως η πλειοψηφία του Γαλλικού τύπου τον έχει “ζβου”, τελευταία τύχη! Τώρα ποιός είναι ο τρελλός του χωριού εδώ, θα δείξει…

023-DEAUVILLE 6: είναι καλό άλογο η 7-SPES UNICA.Σταθερή-φιλότιμη, με Σουμιγιόν. Την πιστεύω. Ο Σουμιγιόν είχε πάρει την κούρσα αυτή πέρυσι.

Κοινοποίηση:
Προτεινόμενα