Σκέψεις προτάσεις για DEAUVILLE

Κοινοποίηση:

DEAUVILLE-1 (KΩΔ.011): Ο 4-ROBERT LE DIABLE είναι η κλάση εδώ. Γκανιάν.

DEAUVILLE-2 (KΩΔ.012): Ντεμπούτο όλες. Ο άσσος κόρη του Invincible Spirit, to 6 κόρη του Blame και το 3 προπόνηση Ρουζέ θα παιχτούν λογικά πιο πολύ. Πιάσ’τ’αυγό και κούρευ’το. Σου χω πει οτι είμαι Αυστραλόφιλος, ε? Πάρτε ένα 4-NORMANDIE λοιπόν, κόρη του Αυστραλού γίγαντα Redoute’s Choice για να ‘χετε να πορεύεστε.

DEAUVILLE-3 (KΩΔ.014): Ο Ρουζέ έχει πάρει την κούρσα 3 φορές τα τελευταία 4 έτη, και τα 2 τελευταία σερί με Σουμιγιόν στη σέλα. Συνργάζονται στο 3-JUSTWANTACONTACT. Πολύ δύσκολη κούρσα πάντως, βάσει ισοζυγισμού “πρέπει” όλες να τερματίσουν μαζί μέσα σε 3 μήκη.

DEAUVILLE-4 (KΩΔ.016): Διαβάζω τελευταίες αφίξεις του 9-LASEEN: 2-7-2-7-2…δηλαδή τώρα  πρέπει να ρθει πάλι 7η? Μην τρελλαθούμε, κι είμαστε και νέα παιδιά ακόμη. Άντε ρε Πε Σε Μπε τσάμπιον (Pier Charles Boudot)  και οδήγα το άλογο στη νίκη, να τελειώνουμε μ’αυτό το αστείο.

DEAUVILLE-5 (KΩΔ.018): Όλοι ντεμπούτο. Καρμανιόλα, δηλαδή. Διαβάζω τα αίματα εδώ και λέει ο ένας παιδί του Sea The Stars ο άλλος του Deep Impact κάτι άλλοι του Rajsaman ένας άλλος είναι του So You Think…και σκέφτομαι “χμ, λογικά θα ναι καμια κούρσα 2400μ.”. Κοιτάω την κάρτα και λέει 1500μ! Όλοι αυτοί θα τρέξουν 1500μ. αντί για 2400μ. Ε, φταίω εγώ τώρα που θα παίξω 3-TAMMAM? Όνομα και πράμα έτσι και νικήσει, γιατί ταμάμ θα μου ρθουν κάτι λεφτάκια που θέλω να πληρώσω για να αλλάξω δισκοπλατώ στην άμαξά μου.

DEAUVILLE-6 (KΩΔ.020): Μικροί-μεγάλοι στο καφενείο. Βάλανε τον μανάβη τον άσσο 1-JENYCHOPE να τρέξει με τα φασολάκια. Ο άσσος έχει ξαναπάρει 23.000 κούρσα και μάλιστα με 3 μήκη, οι άλλοι ξέρουν τι είναι μια 23άρα κούρσα? Ξέρουν αν τρώγεται η αν πετάει? Φοβάμαι μόνο τον Άγγλο προπονητή τον Μουρ που κατεβάζει το 6-Ιf I Say So.

Κοινοποίηση:
Προτεινόμενα