Σκέψεις-προτάσεις για Deauville

Κοινοποίηση:

DEAUVILLE-1 (ΚΩΔ.011): Δεν το βλέπω τόσο εύκολο για το 3-SHARJAH. Ναι μεν πρώτη τύχη, αλλά θα δώσω τύχη καλή και στο 5-Some Romance.

DEAUVILLE-2 (ΚΩΔ.012): Nικητής θα είναι το 6-MYSTERIOUS BOY. Για όλα τα υπόλοιπα χρησιμοποίησε την φαντασία σου, εξάλλου μου παν πως στο σχολείο είχες καλούς βαθμούς στην Έκθεση και στην Ζωγραφική.

DEAUVILLE-3 (ΚΩΔ.013): Πάλι τα ίδια: το 7-RYMSKA τη νίκη, μετά πάρε το πινέλο σου σαν τον Μπομπ Ρος, στάξτο στη σκαλίτσα όπως έκανε ο μακαρίτης (αξέχαστες εκπομπές με τις ζωγραφικές του, έκαιγες εγκέφαλο στα 5 λεπτά αν έβλεπες) και ζωγράφισε.

DEAUVILLE-4 (ΚΩΔ.014): Άλλη μια τα ίδια: γκανιάν το 7-ILLUSTRISSIME, και μετά για να βρεις τους πίσω απλώς άλλαξε αν θες μέθοδο καλλιτεχνίας, δοκίμασε άστρα, αριθμοσοφίες, πάντως κάνε κάτι με φαντασία.

DEAUVILLE-5 (ΚΩΔ.015): Εδώ εκτός από φαντασία και τύχη θες και κάμποση τύχη. Α, και λίγο τύχη, το πα? Τες πα, εγώ είμαι οπαδός του 2-EFFERATUS, μου χει κλέψει την καρδιά με το τελευταίο του τρέξιμο. Αλλά με 5.5 κιλά καμπάνα από τον ισοζυγιστή και με Τζιάννι Σιάφφα στη σέλα καταλαβαίνεις οτι είμαστε “ζόρικα”. Με ενδιαφέρει επίσης να δω τι στο καλό θα κάνει ο Γκιγιόν με τον Παντάλ στο 17-Royal Aspen.

Κοινοποίηση:
Προτεινόμενα