Σκέψεις-προτάσεις για Deauville

Κοινοποίηση:

Deauville02-(ΚΩΔ.015): Όλοι ντεμπούτο. Θα δούμε Πίνακα Υποδείξεων το πρωΐ να σχηματίσουμε άποψη. Ξέρεις τώρα, καφέ-τσιγάρο-Πίνακας και μετά ένα μέρος που δεν σου λέω, στο κρατάω κρυφό.

Deauville03-(ΚΩΔ.018): Που κατήντησες ρε 4-DESERT BLANC? Με αυτούς ρε σύ? Κοίτα πάρε την κούρσα να τελειώνουμε, άϊντε γιατί το παράκανες.

Deauville04-(ΚΩΔ.020): Όλα δείχνουν προς το 5-HOUSE OF DIXIE, αλλά περιμένω περαιτέρω εξέλιξη από το 7-Energy Green.

Deauville05-(ΚΩΔ.022): Με τις δάφνες από τη μεγάλη νίκη στο Coupe De France και με φόρα ο ανυπέρβλητος 4-DAHHAM.

Deauville06-(ΚΩΔ.024): Ο Haggas δίνει άλογο στον Σουμιγιόν, 2-FOREVER POPULAR. Μάχη με τον άσσο.

Deauville07-(ΚΩΔ.026): O 2-GAZWAN, με 110 βαθμούς αξίας, 2ος στο World Cup (η κορυφαία κούρσα των Αραβικών Παγκοσμίως) πέρσι κατεβαίνει για την πρώτη φετινή πρόβα. Πρόσεξε πάντως, δεν είναι ο κύριος στόχος του να τα δώσει όλα σήμερα, στόχος του είναι να ναι έτοιμος για να πάρει το World Cup τον Οκτώβρη, αλλά και πάλι-ο,τι ετοιμασία και να ‘χει κάνει- δεν γίνεται να μην τον βλέπεις με πρώτη τύχη. Να μαστε ξηγημένοι θέλω. Εγώ που μαι λάτρης της ποιότητας θα τον στηρίξω-εσύ που μπορεί να κυνηγάς την έκπληξη, κυνήγα την!

Deauville08-(ΚΩΔ.028): Μην παίξεις Zio Gianni. Kαταρχάς αυτό έχω έγνοια να σου πώ, να σε προφυλάξω. Δεν υπάρχει μεγαλύτερος οπαδός του από εμένα, αλλά στο χορτάρι ξέχνα τον. Αυτός είναι για Μαρκόπουλο, να τον αγοράσει κανας Έλληνας και να γκρεμιστούν τα τσιμέντα στην κερκίδα. 38 νίκες θα έκανε εδώ. Στο χόρτο όμως, όχι. Λογικά, το 2-MORE THAN THIS δεν χάνει αυτή την κούρσα. Ένα πράγμα φοβάμαι στο 2: την ανάβαση.

Deauville09-(ΚΩΔ.030): Θα παίξεις 12-CALAMARI. Και με τα λεφτά που θα πιάσουμε θα πάμε να φάμε μια καλαμαράκια το βράδυ. Βασικά πολλές μερίδες καλαμαράκια και 10 μπύρες και 1 σαλάτα και 1 πατάτες και καμια κουτσομουρίτσα, γιατί θα λέει μεγάλο γκανιάν αύριο το θηρίο.

 

Κοινοποίηση:
Προτεινόμενα