Σκέψεις-προτάσεις για Deauville

Κοινοποίηση:

Λίγες κούρσες από Deauville αλλά θέλω να δω κάποια άλογα πως θα τα πάνε αύριο.

Στην 5η της Deauville (κωδ 016) μου αρέσει η MYRLA (2). Ανώτερη από τους υπόλοιπους, πρόσφατα επέστρεψε από αποχή, όμως δεν ήταν καθόλου ενθαρρυντική στην επανεμφάνισή της. Θα είναι στην θέση της σήμερα?

Στην 018 ιπποδρομία η SAINTE AMARANTE (1) επιστρέφει σε όμιλο με θηλυκά. Κλασσική φοράδα για να ακολουθείς, με τεράστιο βήμα-απλά κάποιες φορές “κολλά” και δεν αλλάζει ταχύτητες. Ας ελπίσουμε οτι αύριο θα είναι όπως πρέπει.

Στην 01 ιπποδρομία του ελληνικού προγράμματος τέλος, δεν υπάρχει λογική. Γενικά, εκεί που τελειώνει η λογική ξεκινάνε τα γαλλικά χάντικαπ. Καλείσαι να “μυριστείς” κάτι, κάπως, που να σου προξενεί “εντύπωση” παρά κάθεσαι να μελετάς φόρμες και κιλά κλπ. Εδώ λοιπόν μου κάνει εντύπωση οτι ο Ντιντιέ Προντ’όμ έχει φορέσει μάσκα παρωπίδων σήμερα στον DEVIL’S EYE (3) κι έχει βάλει κι απάνω στη σέλα τον τσάμπιον “Πε Σε Μπε”.

Πρόταση: Στην 016 παίζω δίδυμα με βάση την Myrla (2). Στην 018 παίζω τρικάστ με την Sainte Amarante (1) στάνταρ στην 1η θέση. Στην 01 του Ελληνικού προγράμματος παίζω Τρίο γύρω από τον Devil’s Eye (3).

Κοινοποίηση:
Προτεινόμενα