σκέψεις-προτάσεις για fairview

Κοινοποίηση:

Καλημέρα. Στο Πορτ-Ελίζαμπεθ έχει βαριά συννεφιά και φυσάει αέρας 32χλμ/ω, στο λέω σαν δικαιολογία από τώρα, αν τυχόν χάσουμε.

011- FAIRVIEW 1- 13:00: σου φαίνονται πολλές συμμετοχές, όμως στην πραγματικότητα δεν υπάρχουν παρά μόνο δύο μονομάχοι: το 6-SCRIBO και το 8-WEST RAND. Πολλά δεν τους χωρίζουν, και αναμένω μάχη κεφάλι με κεφάλι. Το 6 απλώς έχει καλύτερο σταρτ. Επειδή σχεδόν ποτέ -και ειδικά σε αυτό το ιπποδρόμιο- δεν παίζω πρωτότρεχτο να πάρει κατευθείαν το ντεμπούτο του, δεν πολύ-πιστεύω στο 12-BAKSHEESH. Και δε μου λέει και κάτι η γενεαλογία του.  Eίναι όμως χρέος μου να σου πω οτι ο Χρέεφ τον Τσεήν τον έχει βάλει στο 12, κι όχι στο 9. Δεν μου αρέσει σαν άλογο του Σνέηθ το 7, το  θεωρώ “λίγο”, και θεωρώ πως τζάμπα θα έχει χαμηλό γκανιάν, μόνο και μόνο επειδή είναι ο Φουρί απάνω.

012- FAIRVIEW 2- 13:30: ήρθε η ώρα να νικήσει το 1-ASPEN FIRE. Δεν μου αρέσει ο χρόνος επανεγγραφής του 2. Τα δε 8 και 9 τελείωσαν για μένα. Κι ας έχουν όσο βαλέρ θέλουν. Άμα λέω τελείωσαν, τελείωσαν. Είμαι σε αναζήτηση δεύτερου, η Αγορά θα με καθοδηγήσει το πρωΐ.

013- FAIRVIEW 3- 14:00: δεν μπορώ να δω καθαρά να ξεχωρίζει κάποιο, αλλά τα τρία άλογα που ρίχνει ο Κόρνε Σπίζ στην κούρσα,ειδικά το 2-FIRE HORSE και το 4-FATAL ATTRACTION, τραβάνε την προσοχή κατευθείαν. Θα χτυπηθεί μαζί τους το 5-PONT DU GUARD.

014- FAIRVIEW 4- 14:30: το λογικό είναι να μη χάσει αυτή την κούρσα η Τάρα Λαίνγκ. Η το 2-RAVISHING LILLY η το 1-BLACK RAKE θα νικήσει. Το οτι εγώ παίζω πάντα Messageinabottle είναι δικό μου θέμα-και θα το συζητήσω με τους ψυχολόγους μου. Δηλαδή με τον εαυτό μου και τα ράφια στο σούπερ-μάρκετ.

016- FAIRVIEW 5- 15:00: το 5-CONQUERING QUEST με εντυπωσίασε προχθές με τράχηλο πίσω από την Κανάρα. Η 4-VELVET ORCHID έτσι όπως είναι αυτή τη στιγμή μπορεί χατ-τρικ παρά το 1.5 κιλό πέναλτυ.

018- FAIRVIEW 6- 15:30: ο 1-MASTERLY επιστρέφει στη φόρμα του. Κλείστηκε προχθές στο φίνις του. Ανώτερος. O 5-ROMAN CALAMITY είναι σε πολύ καλό φεγγάρι. Μπορεί ρεπετισιόν και σε κάθε περίπτωση μια θέση στο βάθρο.

M/T- FAIRVIEW 7- 16:00: πιο κοντά από ποτέ στην τρίτη νίκη του είναι ο 11-ZE TSAR. Προκαλεί εντύπωση οτι ο Χρέεφ βάζει τον Τσεήν πάνω στο-φαινομενικά ντεφορμέ- 2-CREVASSE. Ο άσσος με κάνει να χασμουριέμαι. Τζάμπα φαβορί θα ναι.

M/T- FAIRVIEW 8- 16:30: μάχη 1-2-6 κι ο καλύτερος ας κερδίσει. Εγώ είμαι από παιδί οπαδός του 1-GOTGETTHESHERIFF.

M/T- FAIRVIEW 9- 17:10: γυρίζει σε χάντικαπ μετά από αποτυχία σε κούρσα Λίστας το 1-CANDY CRUSH. Σα να λέμε πχ, γυρίζει η Παλμέϊρας από ήττα στον τελικό του Γουόρλντ Κλαμπ Καπ από την Μπάρτσα, για να παίξει με την Σάντο Αντρέ 2ο γύρο κυπέλλου Βραζιλίας..βράσ’ τα. Ξερό στάνταρ στο ΣΚ-6.

Κοινοποίηση:
Προτεινόμενα