σκέψεις-προτάσεις για flamingo park

Κοινοποίηση:

Δεν είμαι καλά, φιλαράκι. Χτύπησα άσχημα και το Σάββατο και την Κυριακή. Γκρεμοτσακίστηκα. Δε βρήκα όχι αλόγι, ούτε γόπα στο δρόμο δε βρήκα ρε.Σκέφτομαι να παντρευτώ. Εικονικά, ρε συ, τι νόμιζες… και αντί για λίστα γάμου να ζητήσω από σένα και κανα-δυό φιλαράκια ακόμα λίγο κασέρι-κανα πορτοκαλάκι ο καθένας δηλαδή, όχι παραπάνω…μπας και τη βγάλω το χειμώνα να χω να παίζω κανα παρολάκι.

Δεν σταματάω όμως να προσπαθώ. Πάμε στο κοκκινόχωμα σήμερα, δεν θέλω ηττοπάθεια και γκρίνιες, έτσι είναι αυτό το σπορ, καμιά φορά χάνουμε κιόλας. Εσύ τι νόμιζες? οτι θα χτίζαμε πολυκατοικία σε 1 μήνα μέσα με τα κέρδη που θα συσσωρεύαμε από τις νίκες με φαβορί του φίλου μου-της μεγάλης μου αγάπης, του Ζε’μάνγκα Κουμάλο? φτου στον κόρφο μου, τι το θελα και τον έπιασα στο στόμα μου πρωϊνιάτικο? πως μου ρθε? άστον εκεί που ναι τώρα διακοπές να ησυχάσουμε και λίγο, δεν είχαμε εξάλλου εξτρα-τσέπες και μπατζάκια να βάζουμε τα λεφτά από τις πολλές νίκες του πάνω σε φαβορί…έχουμε χρόνο μέχρι τις 6 Οκτώβρη που επιστρέφει από την δίμηνη/ημερολογιακή τιμωρία του-για χαλαρή ίππευση σε φαβορι!

Τέλος πάντων, πάμε λίγο γερά σήμερα, έλα-κοίτα τι σου χω:

011- FLAMINGO 1, 13:20: αξίζει ένα ρίσκο το 5-NEVER AGAIN, που μας έρχεται από ανώτερη πόλη (Ντέρμπαν), έχει κληρωθεί καλό σταρτ (2) και βλέπω τη Στεφανί Μίλλερ πως βάζει απάνω κατευθείαν τον βασικό της αναβάτη, τον Γκύντερ Ρόχεμανν. Δεν τρέχει με κάποιον σπουδαίο, γιατί όχι?

012- FLAMINGO 2, 13:50: το 6-YELLOWCLOVER νίκησε σαρωτικά στο ντεμπούτο του με 5 μήκη. Την αναμενόμενη ισχυροποίηση αν επιδείξει στην 2η συμμετοχή του, η ρεπετισιόν είναι προ των πυλών.

013- FLAMINGO 3, 14:20: στη φόρμα που είναι τώρα το 1-DUTCHESS CATHERINE και το 4-CONSIDER THE CAT, δύσκολο να φανταστείς άλλον για νικητή εδώ, πάντως μερτικό ίσως έχει και το 2-A.P EMBLEM, που μας έρχεται από το Γιοχάνεσμπουργκ, και μάλιστα έτρεχε και καλά εκεί, έιχε 1 νίκη και 3 πλασέ σε 8 συμμετοχές. Κάτι πρέπει να έπαθε τελευταία φορά-δεν τερμάτισε-και προφανώς το πρόβλημα είναι αρκετά σοβαρό ώστε να κρίνουν οτι δεν θα “τραβήξει” άλλο η καριέρα του στο “οροπέδιο”…αυτό όμως δεν σημαίνει πως δεν μπορεί να διακριθεί στο πολύ κατώτερο -και από άποψη υψόμετρου και από άποψη ποιότητας- Φλαμίνγκο Παρκ. Ξέρεις πόσο λιγότερο οξυγόνο έχει διαθέσιμο ο αέρας στο Γιοχάνεσμπουργκ -εξαιτίας του υψόμετρου- σε σχέση με εδώ? παιχνίδι θα του φανεί από άποψη ανάσας.

015- FLAMINGO 4, 14:55: τα βαλέρ δείχνουν προς τα πάνω δύο άλογα- του Κούρι Λένσλεϋ, με τον Μούζι Γιένι να χει τερματίσει με τον άσσο- ως φαβορί- στην 6η θέση πριν μια βδομάδα -και την κερκίδα να βρίζει- αλλά διατηρεί την καβάλα…. η “ψυχή” και η φόρμα όμως λένε 7-GINGER SIOUX.

017- FLAMINGO 5, 15:25: ο 4-Κingofmountain έκανε τα πάντα για να μας εκνευρίσει προχθές και τα κατάφερε μια χαρά απ’ ότι φαίνεται-αφού εκνεύρισε ακόμη και τον ισοζυγιστή, ο οποίος δεν τον κατεβάζει ούτε δράμι μετά την τελευταία του αποτυχία, τον κρατά σταθερό στο 79. Γι’ αυτό και ο Κλίφι Μίλλερ βάζει τον αγαπημένο του Μάρκο Βαν Ρένσμπουργκ πάνω στο 7-SEATTLE SUNSET. Αν πάντως κάνει πως νικά το 4, δε θα μείνει ούτε σιφόνι όρθιο στην κερκίδα και βλέπω τον Κλίφι να φυγαδεύεται συνοδεία περιπολικών κατά τα μεσάνυχτα.

019- FLAMINGO 6, 15:55: Μάχη 1-PEGGED FOR GLORY με 8-BLUE EYED BOY. Θα ναι κρίμα που κάποιος θα χάσει, γιατί και οι δύο αξίζουν μια ανταμοιβή για την συνέπειά τους τώρα τελευταία. Εκτός κι αν έρθει ταυτόχρονη!

022- FLAMINGO 7, 16:25: Γυρίζει ο Ράνταλ Σάϊμονς, ο βασικός αναβάτης του γερο-Σάρον Ζμιτ, πάνω στον μαχητικότατο 3-DUKE FLIES. Συνεπές και σοβαρό άλογο, σπανίως θα δώσει δικαίωμα και λογικά δεν θα λείπει απο το τρικάστ ούτε σήμερα. Για μένα έχει 40% ποσοστό νίκης εδώ. Ψηλό.

025- FLAMINGO 8, 17:00: το 9-EASY TO PLEASE σε 9 συμμετοχές έχει 2 νίκες και 5 δευτεριές. Με τον άσημο Τζάρεντ Πέννυ στη σέλα έχει 3 συμμετοχές, 1 νίκη-2 δευτεριές. Πάντα να ακολουθείς αυτά τα άλογα-αυτά δηλαδή που πάνε γερά ακόμη κι αν βάλουμε ένα σακί με αλεύρι απάνω τους. Βάση στα τρικάστ.

028- FLAMINGO 9, 17:35: θα μας δώσει τίποτα αγωνιστικές απαντήσεις σήμερα η 1-WHITE FEATHER που την είχε η Αγορά φαβορί αλλά την χάσαμε από τα ραντάρ τελευταία φορά που έτρεξε? προφανώς για να ξανατρέχει τόσο σύντομα είναι καλά να υποθέσουμε, ε?

Κοινοποίηση:
Προτεινόμενα