Σκέψεις-προτάσεις για Greyville

Κοινοποίηση:

Παραλίγο “καρτ-ποστάλ” χθές. 3 γκανιαν, 3 δεύτερα, 1 τρίτο και ένα Καλλιφόρνια. Αλλά αυτό που πήγε Καλλιφόρνια πρέπει τόσο να στενοχώρησε τον κύκλο του, που η δική μου η στεναχώρια περισσεύει. Μιλάω για το 2-Dealers Charm στην 6η κούρσα του Turffontein. Σου μιλάω τα δωσε όλα ο Χιούϊτσον ρε, και δεν πήγαινε τον κ*λο του το άλογο ρε, τρίτο στο κάγκελο το βαλε, μαεστρικά, και ξεκινά στα 400 επίθεση κι ο παλιοτζερεμές να πηγαίνει πίσω αντί για μπρος, άλλαξα 43 χρώματα από τα νεύρα μου, δεν ξέρω αν τερμάτισε κιόλας-δε σου κάνω πλάκα, κάτι σαν τον Λοστρόμο προχθές στο Μαρκόπουλο φαντάσου. Δεν πήγαινε με τί-πο-τα. Κρίμα, άλλα μου χε δείξει το ντεμπούτο του.

Τες-πα. Πάμε καρτ-ποστάλ από Greyville. Eίναι μην αρχίσω να τα παίρνω στην κράνα. Αν δεν γράφω μια κάρτα τη βδομάδα να μη με λένε Γκαμπριέλα, ρε. Ταχυδρομικό Κέντρο θα το κάνω δω μέσα, καρτ-ποστάλ απ’όλο τον κόσμο θα το γεμίσω:

Greyville-1 (KΩΔ.011): Η 11-Αt Variance έχει “καεί” πια σαν παικτική επιλογή. 12 συμμετοχές-μέδεν-με 4 δευτεριές. Πάλι κλάματα προβλέπονται, γιατί κατεβάζει ο δυναμικός Ντένις Ντράϊερ το 3-FLYING ROCK για λογαριασμό της ισχυρότερης φανέλας της χώρας και έχει βάλει απάνω το βουνό τον Μάρκους. Μην ξοδευτείς να ψάξεις για άλλο πιθανό νικητή.

Greyville-2 (KΩΔ.012): Παιχνίδι με 7-9-10. Μην κάνεις τον κόπο να ψάξεις αλλού για νικητή. Δεν ξέρω ποιός είναι ο καλύτερος από τους τρεις τους, ξέρω όμως οτι άλλος δεν νικά εδώ με την καμία. Aπό διαίσθηση και μόνο θα δώσω προβάδισμα στο 7-CAPE FLING, που είναι του μακαρίτη του High Chaparall παιδί -δεν βλεπεις συχνά παιδιά του στην Ν. Αφρική- κι έχει απάνω και τον υπερδυναμικό Ντελπίς.

Greyville-3 (KΩΔ.013): Τα μπούκια θα κατεβάσουν φαβορί το 5, αλλά δεν με πείθει καθόλου. Πάω με 7-FASTNET JET και θεωρώ αντίπαλό μου το 9-Mostarda.

Greyville-4 (KΩΔ.014): Τα ίδια. Τρία ισοδύναμα άλογα, 1-11-12 και πίσω το χάος. Και πάλι ζορίζομαι να βρώ τον καλύτερο. Καθαρά και μόνο από όνομα επιλέγω το 11-ΜΟΜΟ και μη γελάς καθόλου. Σε πληροφορώ οτι τα καλύτερα γκανιάν και τις μεγαλύτερες νίκες μου τις έχω κάνει με το “αυτί”. Ακούω-διαβάζω ένα όνομα και μου βαράει κλικ στ’αυτί. Εντάξει, δεν είμαι κι εντελώς στην τύχη. Το ξέρω το άλογο, καλό είναι.

.Greyville-5 (KΩΔ.015): Ξεκουράστηκε ο 3-BUDAPEST. Αυτό το ρεπό θα του κάνει καλό. Και με ενθουσιάζει που ναι ο Κέννεντυ στη σέλα. Αυτός τον ξέρει καλά. Από κει και πέρα, να ταν ένας η δυο οι αντίπαλοί του, να το συζητούσα. Αλλά μιλάμε για κούρσα χαοτική. Ο καθένας μπορεί εδώ.

Greyville-6 (KΩΔ.016): Ο 2-ROY’S WINTER PATCH ξανά στις νίκες θα γυρίσει. Σίγουρα δεν κερδίζουν το 3 και το 6. Ζβήστα, με “Ζ”, όχι με “Σ”. Δώρο από μένα, μη ρωτάς γιατί-απλώς ζβήστα για νίκη. Να έρθουν δευτεροτρίτα, να το δεχτώ, αλλά όχι νίκη. Δεν μπορώ να φανταστώ κάποιον φανταστικό αντίπαλο, το μυαλό μου πάει στον άσσο κυρίως. Η στο ομόσταυλο, το 10, να γίνει καμια κηδεία.

Greyville-7 (KΩΔ.018): Θέλω να πιστεύω οτι ήταν καθαρά “κακιά στιγμή” η ίππευση του 5-RAP ATTACK την τελευταία φορά. Ανεβαίνει ο Ράντολφ πάλι πάνω στο άλογο. Περισσότερο φοβάμαι το 10-Jonovich, είναι πολύ ελαφρύς αυτός ο σατανάς και του γλιτώνει και 2.5κ. η ανάβαση, με 49.5 κιλά με τρομάζει.

Greyville-8 (KΩΔ.020): Κούρσα που αν δεν νικήσει η 3-FRIKKIE, θα φάω φρίκη. Για να μαι καλυμμένος θα βάλω και το 4-Silver Rose. Δεν τρέχει άλλος εδώ για τη νίκη.

Greyville-9 (μη τελεοπτική): Το 12-DANCING WALL με τον Μούζι Γιένι να πραγματοποιεί το όνειρό του-να ιππέυει για τον Ντε Κοκ δηλαδή-και προφανώς θα τα δώσει όλα, πάνω σε ένα άλογο νεαρό, νεαρότερο από όλα, με μόλις 2 συμμετοχές και προφανή περιθώρια εξέλιξης. Και τα απάνω τέσσερα άλογα πάντως τρέχουν για τη νίκη.

Κοινοποίηση:
Προτεινόμενα