Σκέψεις-προτάσεις για Greyville

Κοινοποίηση:

GREYVILLE 01 (ΚΩΔ.011): Το 7-JUST VOGUE σοβαρότατη υποψηφιότητα. Ο μόνος ίππος με σταθερή παρουσία στην άφιξη και στις τέσσερις συμμετοχές του. Πάντα με συγκινεί το φίνις που κάνει το 3-Honeysuckle Rose, απλά το κάνει αργά, μπορεί λίγο πιο νωρίς?

GREYVILLE 02 (ΚΩΔ.012): Κούρσα για δύο άλογα: μάχη 6-ΤΗΕ ΚING OF RANDOM με 1-Taku Wind. Σταθεροί αμφότεροι, δεν ψάχνω αλλού για νίκη.

GREYVILLE 03 (ΚΩΔ.013): Μυρίζει μπαρούτι. Ότι πει η Αγορά το πρωΐ. Φαβορί θα κατέβει μάλλον το 8, αλλά δεν μου γεμίζει καθόλου το μάτι.

GREYVILLE 04 (ΚΩΔ.014): Προχθές το 10-TANAMI γιατί πήγαινε σαν τρελλό στο κεφάλι? Από 1400μ και κούρσα θανάτου έρχεται στα 1600μ. Βαρελότα θα σκάσουν.. η προπονήτρια του αλόγου, η Λιζ-Αν Φόρμπς έχει τον σύζυγό της στο 4-L’Attitude.

GREYVILLE 05 (ΚΩΔ.015): Δεν φεύγει αυτή η κούρσα από τον Σων Τάρρυ, 1-2-8 για νίκη, ο διψασμένος για νίκες Χιούϊτσον στο 1-LADY OF KILDARE. Ο Τάρρυ θα θελήσει να γεμίσει όλο το βάθρο των νικητών με τα δικά του άλογα.

GREYVILLE 06 (ΚΩΔ.017): Σταθερή αξία η 3-LADY LINDA, δεν μπορώ να την φανταστώ εκτός βάθρου, μακάρι να ‘ξερα τι άλλο θα δω στην άφιξη.

GREYVILLE 07 (ΚΩΔ.019): Τι χάλι ήταν ο 5-Northern Chorus την τελευταία φορά? Ερωτική απογοήτευση? Ανόρεκτο? Κανείς δεν έμαθε. Έδωσε φουλ δικαίωμα να τον κοντράρω, και θα το κάνω με το 12-TYRON’S JET,που νίκησε όπως ήθελε στο ντεμπούτο του. Αν εξελιχθεί κι άλλο στην δεύτερη συμμετοχή του, τότε τεράστιος παίκτης.

Κοινοποίηση:
Προτεινόμενα