Σκέψεις-προτάσεις για KENILWORTH

Κοινοποίηση:

Ξέρεις τι ιπποδρόμιο έχουμε σήμερα? Έχουμε Kenilworth. Στο δικό μας Ηλιακό Σύστημα, απλά δεν υπάρχει όμοιο.Το χειρότερο να παρακολουθείς κούρσες τηλεοπτικά-ούτε οι ίδιοι με τα κυάλια δεν ξέρουν τι περιγράφουν-και το χειρότερο για να ασχοληθείς! Τι είπες? Τεχεράνη? …τρελλός είσαι? έχω πιάσει σύνθετο -μέσω Ιρανού φίλου- σε κούρσες και στην Τεχεράνη, πίστεψέ με, πιο εύκολα Τεχεράνη παρά Kenilworth!

Άρα, έχουμε να κάνουμε με μια πρόκληση! Να πάρουμε μια καρτ-ποστάλ από το Kenilworth!

KENILWORTH 01-(ΚΩΔ.011): το 4-CHINA EXPRESS μεγάλος παίκτης. Αν ήταν να μην τρέχει το άλογο ο Σνέηθ θα το δινε σε κανα παιδί να το καβαλήσει, όχι στον Φουρί. Μου εξάπτει τη φαντασία το 7-Desert Lark, τερμάτισε 6ο στο ντεμπούτο με 50/1 απόδοση. Και σήμερα το βράδυ οι μπουκ το είχαν στο 10/1….ξέρουν κάτι?

KENILWORTH 02-(ΚΩΔ.012): Τα μπούκια θα κατεβάσουν φαβόρα τον άσσο 1-Rock Of Africa, που έρχεται από δυο δευτεριές στις τελευταίες του συμμετοχές και οι ισοζυγιστές τον έχουν με 86 βαθμούς μετρημένο. Oi ισοζυγιστές πιστεύουν/έχουν μετρήσει επίσης οτι το 2-BOY SCOUT είναι ‘αξίας’ 70 βαθμών. Και ο άσσος -επαναλαμβάνω-86. Δηλαδή ο άσσος θα ρίξει χοντρικά (86-70)/2=8 μήκη σήμερα στο καμάρι μου! Εεε, όχι και 8 μήκη καλέ σκληρά αγόρια, κόφτε κάτι! Μην είστε τόσο “ειδικοί” οι ισοζυγιστές εκεί πέρα, κάτι αστρομαθηματικοί που μελετούν αν υπάρχει 11η διάσταση στο κέντρο ενός Γαλαξία μοιάζουν μποστά σας πολύ ρούκηδες…

KENILWORTH 03-(ΚΩΔ.013):Μην κοιτάς πιο κάτω από 1-2-3. Εκεί σταματά το μέτρημα.Προβάδισμα στο 3-LOGAN.

KENILWORTH 04-(ΚΩΔ.014): 7-KEEP THE FAITH λέμε, τι δεν καταλαβαίνεις? Θες ανάλυση, σοβαρά? Με 1-2-3 πίσω του, για τα άλλα παιχνίδια.

KENILWORTH 05-(ΚΩΔ.015): 5- ME MYSELF AND I με 6-Gift Of Rain, μονομαχία στα μαρμαρένια αλώνια.

KENILWORTH 06-(ΚΩΔ.016): όλοι απάνω στο 1-TWINKLE TOES. Βάλε και την πεθερά σου απάνω, βαστάει, δε θα μπατάρει!

KENILWORTH 07-(ΚΩΔ.017):Κοίτα, θα μαι ειλικρινής μαζί σου: το 1-Waiting for Rain και τo 3-Overshadow είναι πιο νέα και πιο χοτ άλογα απο μένα, θα σε καταλάβω αν δεν με παίξεις για χάρη τους…τι? ποιός είμαι εγώ? εγώ είμαι ο 4-KIRUMBO. Την πονάω την ομάδα ρε φίλε, τι να κάνουμε τώρα? Είμαι Κιρουμπιακός από παιδί.

KENILWORTH 08-(ΚΩΔ.018): Γουστάρω αλογατάρα 2-SHERLOCK με 400άρη Ολυμπιονίκη Βαν Νίκερκ στη σέλα (πλάκα σου κάνω, δεν είναι αυτός με το 43.03 προχθές στα 400 στο Ριο, αλλά ελπίζω να κάνει σε 43.03 το τελευταίο 800άρι  με τον Σερλοκ σήμερα!) αλλά είναι δυνατό και του Ράμσντεν το κάτω άλογο το 14-I Travel Light. Ρησπέκτ.

Κοινοποίηση:
Προτεινόμενα