σκέψεις-προτάσεις για kenilworth

Κοινοποίηση:

Σήμερα θα ασχοληθώ μόνο με τις τηλεοπτικές κούρσες του Kenilworth.Με αυτό το ιπποδρόμιο μου κόβεται η όρεξη. Άσε που χει και Ελληνικές μετά, και προσπαθώ να ξαναμάθω τα ελληνικά άλογα, γενικά -δεν είμαι άκεφος- απλά άστο το πολύ Κένιλγουορθ για σήμερα…4 κουρσίτσες για ζέσταμα-είναι καλά.

011- KENILWORTH 1- 13:35: όπως έχω ξαναπεί, σε ιπποδρόμια-καρμανιόλες όπως το Κένιλγουορθ, καλό είναι σε τέτοιες μέδεν κούρσες να ψάχνεις τον νικητή ανάμεσα σε “τρεγμένους”, πόσο δε μάλλον-όταν φαβορί αναμένεται να κατέβουν πρωτότρεχτοι. Μου κάνει η 6-SECRETARIAT’S GIRL, 3ετής-εξελίξιμη, με βαλέρ 77-το υψηλότερο, γιατί όχι.

012- KENILWORTH 2- 14:10: οι τρεγμένοι ίπποι τον πρώτο λόγο πάλι, ο 1-NEW CALEDONIA σαφώς με δείγματα αλόγου που είναι πολύ κοντά στο να “σπάσει” το μέδεν του. 800.000 ραντ κόστισε το 4-Power Shift αλλά η Καντίς Ρόμπινσον-κόρη του περίφημου Μάϊκ Μπας- βάζει τον “οικογενειακό” αναβάτη των Μπας, τον Γκραντ Βαν Νίκερκ, πάνω στο 8-BARAK LAVAN, που έρχεται από εκτόμηση-που μάλλον θα τον βοηθήσει.

013- KENILWORTH 3- 14:45: 2.20 γκανιάν είχε ο 2-CAPTAIN MARMALADE στις 11 Ιουνίου και τους άφησε στον άσσο όλους. Εκτομήθηκε δύο μέρες αργότερα, ξεκουράστηκε, έφαγε, ήπιε, προπονήθηκε, άντε να δούμε σήμερα λεβέντη μου…

014- KENILWORTH 4- 15:20: τελευταίο καμπανάκι για τον 1-IMPERIAL DANCER. Tρεις φορές φαβορί-τρεις φορές κλάματα στην Κερκίδα. Είναι τυχερός κιόλας που διεγράφη το άλογο του Σνέηθ. Μια απειλή λιγότερο. Τελευταία ευκαιρία όμως, λέμε.Αν ούτε σήμερα, ζβου για πάντα.Απο κει και πέρα, έδειξε να πατά γερά στα πόδια του με 2η θέση στο ντεμπούτο του το 9-GOLD STANDARD, αλλά γράφεται 14 μέρες μετά, και γω ειδικά εκεί στο Kenilworth θα θελα να δω 20 μέρες τουλάχιστον διάλειμμα πριν από επανεγγραφή μετά από ωραίο ντεμπούτο..

 

Κοινοποίηση:
Προτεινόμενα