σκέψεις-προτάσεις για 3/9, kenilworth

Κοινοποίηση:

Εχθές ο Μητσάρας μου έκανε παράπονα για λάθος νούμερα δίπλα στους ίππους που αναφέρω. Χίλια συγγνώμη. Πάντως γι αυτό το λόγο βάζω και το όνομα του αλόγου δίπλα, που είναι και η πιο ισχυρή ένδειξη. Δηλαδή, τι θέλω να πω-προς Θεού, δεν δικαιολογούμαι, είμαι λάθος 101%– αν σε μια κούρσα τρέχουν μαζί ο ΠΑΟΚ και η ΦΑΛΑΙΝΑ (λέμε τώρα, παράδειγμα) και είναι ο ΠΑΟΚ το 6 και η ΦΑΛΑΙΝΑ το 7, και γω σου πω “προβάδισμα στο 7-ΠΑΟΚ”, εσύ μην αναρωτηθείς “τώρα τι μου λέει αυτός? ΠΑΟΚ ή ΦΑΛΑΙΝΑ να παίξω?” άρα, καταλήγω, το ΟΝΟΜΑ που γράφω είναι το πιο σημαντικό. Και πάλι λέω, ήμουν ΛΑΘΟΣ. Δεν πάω να βγω από πάνω. Και ΔΕΝ θα επαναληφθεί αυτό το είδος λάθους. Ο Μήτσος ήδη με συγχώρησε, ελπίζω και συ.

014- KENILWORTH 1, 14:30- Kούρσα για εργάτες προπονήσεων. Μεγάλη προσοχή. Καμιά φορά τα φαινόμενα απατούν. Βλέπεις πχ, πως το 7-BOMBSHELL GIRL έρχεται από 8η θέση…και φαντάζεσαι “ωχ τι γάδαρος (χωρίς το γιώτα, γάδαρος) είναι τούτος” και αν δεις πιο προσεκτικά, η 8η θέση είναι 2.5 μήκη πίσω από τον νικητή, στην 2η μόλις συμμετοχή του αλόγου, ενώ στο ντεμπούτο του είχε έρθει 15 μήκη από τον νικητή. Δηλαδή, ραγδαία βελτίωση. Καλή επανεγγραφή, χρονικά. Και καλό σταρτ.

016- KENILWORTH 2, 15:05- Πολύ δύσκολα να ηττηθεί το 8-ΟΝΕ DIRECTION. Και γιατί θα δείξει ισχυροποίηση λόγω κορυφαίας προπόνησης (λέγε με Σνέηθ) και γιατί το ντεμπούτο ήταν άψογο (2η θέση κοντά) αλλά κυρίως γιατί δεν με εμπνέει κανείς άλλος.

018- KENILWORTH 3, 15:40- ΦΑΝΤΑΣΙΙΙΑ ΜΟΥ ΠΛΑΝΕΥΤΡΑ, ΕΙΣΑΙ Η ΠΙΟΟΟ ΜΕΓΑΛΗ ΚΛΕΦΤΡΑ (ή ψεύτρα, κατά την Μαρίνειο Εκτέλεση). Ξεροσφύρι, 1-CONTESSA FANTASIA.

M/T- KENILWORTH 4, 16:15-  Γιατί ο Φουρί δεν ιππεύει το 4 και πάει στον άσσο? γενικώς, όταν βλέπεις “αλλαξοφορεσιές” στα “δίδυμα” αναβατών-προπονητών, ο ‘χρυσός κανόνας’ είναι να φεύγεις διακριτικά μακριά. Ούτως η άλλως, εδώ πρώτη προτεραιότητά μου ήταν και είναι το 6-CAPTAIN’S COMPANION.

M/T- KENILWORTH 5, 16:50- Είπαμε και τις προάλλες, νεαρό που μπαίνει 1η φορά σε χάντικαπ με μεγάλο βαλέρ, 4 στις 10 φορές θα τους δικαιώσει τους ισοζυγιστές. Τέτοιο είναι το 6-NOT ON MY WATCH. Προχθές ο ‘κανόνας’ επαληθεύτηκε. Σήμερα?

M/T- KENILWORTH 6, 17:20-  Mάχη 3-4-6. Δεν ξεχωρίζω πολλά σε ποιότητα. Απλώς το 3 έχει αναβάτη που δεν με εμπνέει, ανάμεσα σε 4 και 6 τώρα, μαζί έκαναν ντεμπούτο και το 4 νίκησε με 1.5 μήκος, χμμμ… λέω τώρα στα 1200 το 6-CABALLO NERO να του πάρει τη ρεβάνς, δείχνει να χει και λίγο καλύτερο “μομέντουμ”.

M/T- KENILWORTH 7, 18:10-  Η κούρσα αυτή είναι η ακριβότερη της ημέρας, και ως είθισται με τα μεγάλα έπαθλα στο Κέηπ Τάουν, είναι κατά 99% κούρσα του Τζάστιν Σνέηθ, δηλαδή 2-6-7. Ο Φουρί διαλέγει να καβαλήσει το 7-STAR CHESTNUT.

M/T- KENILWORTH 8, 18:40- Μάχη 2-7. Το 7-ELUSIVE PATH απεχθάνεται το νερό και τη λάσπη, έτσι και βρέξει παίζεις το 2-Quarllo. Αλλά στεγνώνει η πίστα-χθες δεν έβρεξε-είναι η δυνατότερη φανέλα της χώρας, έκατσε ικανό χρονικό διάστημα εκτός δράσης ώστε να συνέλθει μετά το “κάζο” της 2ης συμμετοχής του, γι αυτό και του δίνω το προβάδισμα.

Κοινοποίηση:
Προτεινόμενα