Σκέψεις-προτάσεις για Scottsville

Κοινοποίηση:

Σήμερα δεν έχει μεγάλη ανάλυση. Τις πρώτες τρεις-τέσσερις κούρσες δεν θα τις ακουμπήσω, για να βγάλεις συμπέρασμα σε αυτές χρειάζεται ανοξείδωτος εξάντας, πτυσσόμενο αδιάβροχο μοιρογνωμόνιο,τρισδιάστατος αστρικός χάρτης ημέρας και ένας απλός χάρακας και δυστυχώς δεν έχω τον χάρακα (τα άλλα τα χω, αλλά χωρίς χάρακα δεν βγαίνει). Eπιλεκτικά σήμερα άρα (το  “άρα” στο τέλος της πρότασης το χρησιμοποιούν πολύ οι Βόρειοι. Μου φαινόταν αστείο στην αρχή, αλλά μετά διαπίστωσα οτι προσδίδει δυναμική στην όλη πρόταση) :

SCOTTSVILLE 05 (ΚΩΔ.015): Ο 1-PIANO MAN η κλάση εδώ. Αλλά δεν έχει φόρμα. Βασικός αντίπαλος λόγω φόρμας ο 6-Panza. Ξέρεις ποιοι θα παίζουν σήμερα Πιάνο Μαν? Εγώ και συ μόνο! ΄Άντε και κανα δυο αλογατάδες στη Ν.Αφρική! Θα πληρωθούμε καλά.

SCOTTSVILLE 06 (ΚΩΔ.016): Άχαστος ο 1-HACK GREEN. Έχει 100 βαθμούς αξίας και οι επόμενοι σε αξία έχουν 89. Επτά άλογα όμως έρχονται από νίκες. Δύσκολο να βρεις τον δεύτερο. Αναγκαστικά συμβουλεύομαι Πίνακα Υποδείξεων που θα αναρτηθεί στις 11:01 το πρωΐ.Με καφέ και τσιγάρο, και ΟΧΙ δε σου λέω που πάω μετά! Μην επιμένεις-σε παρακαλώ-με φέρνεις σε δύσκολη θέση.

SCOTTSVILLE 07 (μη τηλ.): Πολύ κοντά σε νέα νίκη το 1-PIROGUE. Eίναι σε καλό “φεγγάρι” και με Ντελπίς απάνω. Σέβομαι το 5-Royal Zulu Guard σαν αντίπαλο, είχε παιχτεί και μάλιστα πολύ στο γκανιάν-από 15 πήγε 6- λίγα λεπτά πριν την εκκίνηση την τελευταία φορά που το νίκησα (τερμάτισε 5η θέση πίσω μου).

 

Κοινοποίηση:
Προτεινόμενα