Σκέψεις-προτάσεις για TURFFONTEIN

Κοινοποίηση:

TURFFONTEIN-1 (ΚΩΔ.013): Κούρσα για αναβάτες προπονήσεων, χαμηλής εμπιστοσύνης. Τα πάνω τρία άλογα και το παιδί του Stratum το 5  θα είναι η πρώτη τετράδα στην άφιξη ασυζητητί. Μην κάνεις τον κόπο και τα έξοδα να σκεφτείς μήπως κάποια “χειροβομβίδα” σκάσει στην άφιξη. Είναι μάταιο. Προβάδισμα στον γιο του Stratum to 5-SUPER STRATUM (καθότι ιπποδρομιακά είμαι και Αυστραλόφιλος και οπαδός του Stratum). 5#1-2-3 και ντου από παντού.

TURFFONTEIN-2 (ΚΩΔ.015): Πάλι κούρσα για τέσσερα άλογα, 1-2-4-9. Καθότι σου χω ξαναπεί πως ο προπονητής Ρόϊ Μάνιερ με τον αναβάτη Ρέϊμοντ Ντάνιελσον είναι κολλητάρια και πάντα θα κάνουν 3-4 γκανιάν τη βδομάδα, προβάδισμα στο 2-SABRE DANCE.

TURFFONTEIN-3 (ΚΩΔ.017): Χωρίς φλυαρίες, γκανιάν το 6-PUBLIC PROTECTOR (ιδιοκτησία-επιβήτορας-προπόνηση-ανάβαση-παντού υπερτερεί, καλό ντεμπούτο και τώρα αναμενόμενη εξέλιξη) και το δίδυμο Μάνιερ-Ντάνιελσον με το 2-Rose Water να κλείσει το φορκάστ πίσω του. Δεν έχω έμπνευση για πιο πίσω, διαβάζουμε τον αγαπημένο μας Πίνακα Υποδείξεων που θα αναρτηθεί το πρωΐ κατά τις 11 μπας και βγάλουμε καμια άκρη.

TURFFONTEIN-4 (ΚΩΔ.019): Όσο σιχαίνομαι το όνομα του, τόσο επιμένει να με εντυπωσιάζει το 3-ΗΙLILYHILILYHILO. Είναι σε φοβερό φεγγάρι τελευταία. Πρώτη τύχη. Επόμενο άλογο που μ’αρέσει είναι το δελφινάκι, 8-Dolphin που είναι και ελαφρύ καθώς ακόμη δεν με εμπνέει ο 2-Cinema Scope οτι έχει θυμηθεί τον παλιό εαυτό του-άσε που δεν έχει κι απάνω του τον Γουώρεν Κέννεντυ (έτσι πάντως και τον θυμηθεί σήμερα τον εαυτό του και κάνει ένα φίνις που χε κάνει με τον Κέννεντυ-αξέχαστο μου χει μείνει-από την κερκίδα πριν 16 μήνες τότε όχι ετούτοι εδώ, ούτε ο Φίλανδρος δεν θα γλίτωνε).

TURFFONTEIN-5 MH ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ: 2-SAO PAULO σε μάχη με 1-Fort Ember. ‘Οσοι παίξετε ΣΚΟΡ-6 μην χαραμίσετε χρήματα σε άλλα άλογα. Κρίμα θα ναι, αυτοί οι δύο θα τερματίσουν 20.000 λεύγες μπροστά απ’ τους άλλους.

TURFFONTEIN-6 MH ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ: Νομίζω οτι όπως νίκησε στο ντεμπούτο του το 2-DEALERS CHARM έχει κάθε τύχη για ρεπετισιόν. Η 3-Fangia μου χει σπάσει τα νεύρα: όσο καιρό την στήριζα πήγαινε για βρούβες στο Κριεκούκι και μόλις την παράτησα άρχισε να πετάει…χωράνε πάντως εδώ και άλλα άλογα, και ο άσσος είναι καλός και το 6.

TURFFONTEIN-7 MH ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ: το 3-AMERICAN TIGER έχει πρώτη τύχη. Συνεπέστατο άλογο και αξίζει να τον ακολουθείς. Το 9-Klondike River είναι αλογάρα και πληρώνει και το 6-Shot αν τον αφήσουν να οδηγήσει είναι επικίνδυνος.

TURFFONTEIN-8 MH ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ: η 8-TOBESURETOBESURE αξίζει μια νίκη επιτέλους. Βλέπω τα ντόπια μπούκια και δίνουν το 4-Tricia Dupont στο 7/1 ενώ θα πρεπε να λέει 17/1…κάτι ενδιαφέρον μου μυρίζει εδώ, λες να την έχει έτοιμη ο Λούϊ Χούζεν σήμερα για μπαμ?

Κοινοποίηση:
Προτεινόμενα