Σκέψεις-προτάσεις για Turffontein

Κοινοποίηση:

Turffontein01 (ΚΩΔ.011): Καρφί το 9-IMMORTAL SECRET, που εκτομήθηκε κι ακούστηκαν πολύ αισιόδοξα λόγια εκεί στο Γιοχάνεσμπουργκ για την μετά την εκτόμηση διαγωγή του. 1-2-3-12-13 για τα υπόλοιπα παιχνίδια, εκτός κι αν κάτι άλλο δείξει ο Πίνακας Υποδείξεων το πρωΐ στις 11. Μην χαραμίσεις στήλες για το νικητή. Κρίμα θα ναι.

Turffontein02 (ΚΩΔ.012): Πήρες την καρδιά μου πήρες το μυαλό μου, πάρε να φοράς και το πουκάμισό μου 2-DOING IT FOR DAN. Έχει κι ο άσσος 1-Trip Tease μερτικό στη νίκη, ομοπροπόνητος είναι, με ελαφρώς καλύτερο σταρτ.

Turffontein03 (ΚΩΔ.013): Mάχη 1-5 για τη νίκη. Προβάδισμα στο 5-POOL PARTY, κι ας μην έχει πάνω του τον  Ντάνιελσον.

Turffontein04 (ΚΩΔ.014): Ο μικρός Χιούϊτσον, ο Τσάμπιον του Μέλλοντος, τέτοιες ευκαιρίες δεν θα τις αφήσει να πέσουν και θα καβαλήσει το 8-ΤRIP QUEENS στη νίκη. Όταν σου δίνει άλογο ο κύριος Τάρρυ, τα δίνεις όλα.

Turffontein05 (ΚΩΔ.016): Eρωτεύτηκα τον 4-PYRAMUS μετά το τελευταίο του τρέξιμο. Ακολουθώ τυφλά. Σημείωσε πως, το τρέξιμο αυτό το έκανε με Μπουμελέλο Μαγιόκα στη σέλα. Τώρα θα χει τον υπερ-αναβάτη  Άντονυ Ντελπίς απάνω.

Turffontein06 (μη τηλ.): η Κόμπυ η αλογάρα, όσο μπόϊ της λείπει, τόσους ξηρούς καρπούς με σκληρό τσόφλι κουβαλάει. Κι είναι και θηλυκό. Φαντάσου να ταν αρσενικό τι θα κουβαλούσε. Σταθερά 2-COBY. Φοβάμαι μόνο το 1-Pennington Sands. Κανένας άλλος.

Turffontein07 (μη τηλ.): 1-2-3, πάνω είναι η κούρσα, γουστάρω πιο πολύ το 2-LONDON.

Turffontein08 (μη τηλ.): Πραγματικά μην ξοδευτείς εδώ: το 3 και το 4 μόνο τρέχουν, προβάδισμα στο 3-NORTHERN CHORUS.

Turffontein09 (μη τηλ.): Και δω μην ξοδευτυείς, μόνο 1 και 5 τρέχουν, άσε που αν είναι να καλυφτείς δεν ξέρεις τι να πρωτοβάλεις. Προβάδισμα στο 5-LEVI LADY.

Κοινοποίηση:
Προτεινόμενα