Σκέψεις-προτάσεις για Turffontein

Κοινοποίηση:

Πάω στην 4η ιπποδρομία του TURFFONTEIN (κωδ.014).Κοίτα λίγο και συ τα άλογα να μου πεις τι βλέπεις, τι δεν καταλαβαίνεις απ’όσα θα σου πω:

Βλέπω 1,2,3,4,5,6 πως ζουν μες στην στην ταλαιπώρια (ο τόνος στο “πω”, γιατί έτσι δίνει κι άλλη έμφαση). Βλέπεις τη φόρμα δίπλα στα ονόματα και βουρκώνεις, 343433, 6843335, 454366 και κάτι ιστορίες δακρύβρεχτες κι έτσι. Ξέρω γω? Κάνω λάθος? Και μη μου πεις “μα καλά, ήλεγξες σε τι ομίλους ήρθαν 5α και 6α τα άλογα που ειρωνεύεσαι?”…απάντηση-ναι, σε διαβεβαιώ πως δεν τρέχαν ούτε με τον ΠΑΟΚ ούτε με τον Φίλανδρο.Με κάτι βασανάκια τρέχουν κάθε 10 μέρες και όλο η ίδια ιστορία, πάει η σφαλιάρα σύννεφο.

Πάμε και πιο κάτω? πάμε, το 7 ντεμπούτο έκανε και τερμάτισε στο Καπανδρίτι, το 9 το ίδιο, το 10 βάσανα και καημοί, το 12 πίκρες κι οδυρμοί.

Σου ‘χω αφήσει δυο άλογα έξω από το μέτρημα.Τζαστ δύο. Το (8)DEALER’S CHARM και το (11)SAIL FOR JOY. Δεν το ξέρω το πρώτο, ντεμπουτάρει, αλλά αν είναι να μου χτυπήσει κάποιος το καμάρι μου το (11)SAIL FOR JOY, ε, μόνο αυτόν φοβάμαι-κι από διαίσθηση αν θες, αλλά κι από προπόνηση-ανάβαση-γενεαλογία-σταρτ αν δεις, μόνο αυτός μου “κλικάρει” σαν αντίπαλος.

Πρόταση: κάνε ένα σουΐνγκερ 8Χ11, ένα δίδυμο 8Χ11, ένα φορκάστ 11Χ8 και μετά ό,τι άλλο έχεις ευχαρίστηση.

Με 11 κι 8 σαν βάσεις,δύσκολο να χάσεις (βγήκε και ρίμα).Κι όσο περισσότερο παιχτούν άσσος και δώδεκα, τόσο θ’αλείφω βούτυρο  στο ψωμί μου (εδώ δεν βγαίνει ρίμα, αλλά δεν έβαλα και τα δυνατά μου για να μαι ειλικρινής).

 

 

Κοινοποίηση:
Προτεινόμενα