σκέψεις-προτάσεις για vaal

Κοινοποίηση:

Έχεις καφέ και τσιγάρο μπροστά σου? τι έχεις λέει? κριτσίνια ολικής και μια φέτα τυρί 0% λιπαρά? ρε φίλε, μπας και δεν είσαι για αυτό το σπορ?

Τέλος πάντων, τα γούστα είναι γούστα, πάμε να τους σκίσουμε:

018- VAAL 5- 16:35: Xάντικαπ 74άρι. Θα σου πώ τρία πράγματα: α) αν οι ισοζυγιστές έχουν σωστά “μετρημένη” την πιτσιρίκα την 3ετή 4-BUBBLING BROOKE, δεν θα χει αντίπαλο. Αλλά-πόσες φορές έχουν μετρήσει σωστά άλογο σε παρθενικό χάντικαπ οι δόλιοι? και πόσες φορές πιτσιρίκα 3άρα θα νικήσει σε παρθενικό χάντικαπ τις 4άρες και τις 5άρες? θα σου πώ εγώ, που τα “τσεκάρω” αυτά: 3/10 φορές έχουν δίκιο. Επειδή λοιπόν οι πιθανότητες να πέσουν μέσα είναι 30%, άντε 40% σου λέω, εγώ βάζω στο παιχνίδι το 7-TIP OF THE GLACIER, που ξέρω οτι είναι αποδεδειγμένα άλογο αυτής της κατηγορίας, και βάζω στο παιχνίδι και το 10-ΟVER IT, οι ισοζυγιστές της κάνουν α-πί-στευ-τη χάρη που την κατεβάζουν στο 53 (από 57) βαλέρ και γιατί δεν ξεχνώ, ρε, την μίλαγα στις 23/8 και με πούλησε πισώπλατα. Λωτούς εδώ δεν τρώμε, νόου. Από φρούτα μόνο πατάτες τηγανιτές τρώμε. Άντε και πατάτες φούρνου καμιά φορά (η θεία μου η Γεωργία έκανε τις καλύτερες, πέθανε το 1999).

020- VAAL 6- 17:15: όλα τα λεφτά εδώ είναι να “τσακώσουμε” τους φίλους ισοζυγιστές, τι γίνεται, ακολούθα με: το 5-JUST A JAG έρχεται από το Πορτ-Ελίζαμπεθ. Εκεί έτρεχε με βαλέρ 75(!) σε κούρσες Λίστας. Επειδή έρχεται από αποχή και κυρίως επειδή μετακομίζει σε ανώτερο ιπποδρόμιο, οι ισοζυγιστές τoν βάζουν εδώ με βαλέρ …61! Από 75 σε 61! Σωστά μειώνουν, αλλά το “κόλπο” που παρακαλάς να γίνει είναι να χουν κάνει λίιιιγο λάθος και αυτός να αξίζει 65-66 εδώ μέσα, κι όχι 61, όπως αυτοί υποθέτουν οτι θα αξίζει στον ανώτερο αυτό ιππόδρομο. Με πιάνεις? δεν θα ναι εύκολο φιλαράκι, έχουμε να τρέξουμε 174 μέρες. Αλλά αν είναι να πληρωθούμε καλά, μόνο κυνηγώντας αυτόν θεωρώ πως έχουμε καλή τύχη. Καλή αυτή η σκέψη, αλλά ας έχω και μια άλλη επιλογή το δίδυμο Mάνιερ-Ντάνιελσον πάνω στο 4-GAISCE GOLD. Toν ξέσκισαν οι ισοζυγιστές για την τελευταία του καλή δευτεριά, +4 βαλέρ πέναλτυ τον φόρτωσαν, αλλά με την ψυχή που χει όλα γίνονται.

021- VAAL 7- 17:50: ΠΗΡΕΣ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥY, ΠΗΡΕΣ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥY, ΠΑAAΡΕ ΝΑ ΦΟΡΑΣ ΚΑΙ ΤΟΟ ΠΟΥΚΑΜΙΣΟ ΜΟΥ, 1-SPEEDY GONVARLEZ. Kαι πολλά τραγουδήσαμε, θα με πιάσει ο λαιμός μου με τόσο ηχηρή ανάλυση ιπποδρομίας. Δεν ξέρω πιο πίσω. Η Αγορά ο,τι πει.

023- VAAL 8- 18:25: κλασσικό άλογο ο 3-JUST A GIGOLO. Πάντα είναι στην “περιγραφή” στην τελική ευθεία. Ο γερο-Βούλκαν, το 1-VULCAN, μπαίνει με 75 βαλέρ σε χάντικαπ 72 βαθμών, αλλά γεροντάκι και ψιλοντεφορμέ.

Κοινοποίηση:
Προτεινόμενα