Σκέψεις-προτάσεις για Vaal

Κοινοποίηση:

VAAL-6 (KΩΔ.018): O ισοζυγισμός δείχνει προς το 8-Dream Leader, αλλά η γενναιότητα του 3-CHIEF SIOUX την τελευταία φορά που κέρδισε-και δεν κέρδισε καναν τυχαίο, το θηρίο τον Rafa κέρδισε-θα πρέπει να εκτιμηθεί και να ανταμειφθεί συνάμα. Γερά για ρεπετισιόν, ο Μάνιερ δε δίνει το άλογο στον κολλητό του τον Ντάνιελσον για να γλιτώσει 1.5 κιλό από την ίππευση του Μάρρεϋ, κι αυτό δίνει ακόμη παραπάνω σοβαρότητα στο ενδεχόμενο νέας νίκης.

VAAL-7 (KΩΔ.020): Το 8-S’WAY προχθές παιζόταν 4.30 για νίκη με τον υπερ-αναβάτη Στράϊντομ και όντας νοθρό και άκεφο από την αρχή, στο τέλος ανάγκασε τον Στράϊντομ να σηκωθεί όρθιος και σχεδόν δεν τερμάτισε. Αυτό έγινε 19 Ιουλίου, και ήταν τέτοια η εικόνα του αλόγου που θεώρησα οτι κάτι σοβαρό έπαθε. Επειδή βλέπω σύντομη επανεγγραφή, θεωρώ οτι είναι εντάξει στην υγεία του, και επειδή βλέπω τον Τσάμπιον του μέλλοντος απάνω, τον καταπληκτικό Λάϊλ Χιούϊτσον και επειδή βλέπω και καλό σταρτ, θα δώσω άλλη μια ευκαιρία, την τελευταία όμως. Φοβάμαι λόγω ποιότητας μόνο ένα άλογο, κι αυτό είναι το 2-Raring To Go, αλλά είναι ντεφορμέ εδώ και καιρό οπότε μετριάζεται πολύ ο φόβος μου. Πολύ σταθερό το 5-Lakahal, αλλά εφόσον βλέπω απάνω απάνω “απότομα” τον Πέννυ κι όχι κάποιον ‘σοβαρότερο’ αναβάτη (τις τρεις τελευταίες φορές το είχε ο Κουμάλο το άλογο), αποθαρρύνομαι.

VAAL-8 (KΩΔ.022): Μην κοιτάξεις πιο πέρα από το 2-DELAMERE  το 4-Trip To Paradise και το 5-Τhewaywemakem. Αυτοί φτάνουν και περισσεύουν για ένα σοβαρό σκορ-3. Κάλλιο να φορτώσεις με στήλες τα δύο πρώτα σκέλη αν θες, παρά εδώ.

 

Κοινοποίηση:
Προτεινόμενα