Σκέψεις-προτάσεις για VAAL

Κοινοποίηση:

Καλά, αφού έχασα και τον Γιαννιώτη στο ανέβα-κατέβα φωτογραφία, τι ψάχνω να βρώ…λες και ήταν αλόγια ρε, κολύμπαγαν επί 6 ώρες και έπεσαν φωτογραφία για να χάσω εγώ ρε φίλε…κι ούρλιαζα “ΜΗ ΜΕ ΧΤΥΠΑΑΑΑΣ, ΩΣ ΕΙΣΤΕΕΕ” κι ο σατανάς ήρθε εκεί ρε, στο ταμπλώ απάνω ρε, να χτυπήσει εμένα…θα μου πεις τι γκρινιάζεις τώρα σαν υστέρω, πρώτη φορά χάνεις? έχεις δίκιο, να πώ κάπου τον πόνο μου ήθελα, μωρέ. Καλά να χάνω πάνω-κάτω μουσούδες στ’ αλόγια ρε φίλε, αλλά και στην κολύμβηση? στη μύτη μετά από 10 χιλιόμετρα αγώνα? και ξέρεις τι άλλο? κάτσε χάσε με 8.882 μήκη ρε παιδί μου, δε θα σου πώ τίποτα, αλλά να σαι ουραγός επί 9 χιλιόμετρα να κάνεις παρέα στο ασθενοφόρο πίσω , να σαι ο 8ετής της κούρσας και να τρέχεις με τα 4ετή κι όλοι έως τα 9 χιλιόμετρα να γελάνε μαζί σου και να λένε αν θα πνιγείς η αν θα κακαρώσεις από τις κράμπες και ξαφνικά τους αμπαλάρεις 5η ρόδα εξωτερική σαν τον Μπαλάλ  και μας ανατριχιάζεις…ε, αφού το ξεκινάς-τέλειωσέ το και σωστά μωρέ ψυχούλα μου! Αρε Σπυράκο ντέρτι που με πότισες και σε είχα μεσημβρινό παρολί με Twinkle Toes (κείνο το αλόγι που σου λεγα χθες να βάλεις και την πεθερά σου απάνω? ε, αυτό! 3.75 έδινε Χ 9.00 που δινε ο Σπυράκος γινότανε 33.75 συντελεστής). Γκρινιάζω. Είμαι γκρινιάρης. Είμαι το μοναδικό ον στον Γαλαξία που έχει σύνθετο Twinkle Toes X Spyridon Gianniotis και χάνω επειδή το “Gianniotis” έχασε για μύτη στα …10.000μ. κολύμβησης. Μα τω Θεώ θα γράψω ένα βιβλίο μια μέρα για όσα στοιχήματα και με τι απίθανα σενάρια έχω χάσει…γκρινιάρης σου λέει μετά…

Δε βαριέσαι. Πάμε Βάαλ μπας και ρεφάρουμε το ζαράρι του Σπυράκου…

VAAL 01 (ΚΩΔ-011): η κούρσα είναι υπόθεση του “μουστάκια” του Σαιντ Τζον Γκρέϊ. Κατεβάζει το 12-Stunned με δυο δευτεριές στις ισάριθμες συμμετοχές του έως τώρα, αλλά κατεβάζει και το 9-EXCELLENCY το οποίο ενώ είχε ντεμπούτο ενδέκατο-18.75 μήκη από τον νικητή, την δεύτερη φορά που έτρεξε τερμάτισε 3ο μόλις 4.50 μήκη από το νικητή, και γω τέτοια άλογα-που βελτιώνονται έντονα τη δεύτερη φορά σε σχέση με την πρώτη- πάντα τα τιμώ!

VAAL 02 (ΚΩΔ-012): 3-ΑPPLE CRUMBLE σε μονομαχία με 2-Μan’s Inn. Οι άλλοι τρέχουν για τα τετραπλά μόνο.

VAAL 03 (ΚΩΔ-013): Μας τα φαγες τις προάλλες ρε 3-TENNESSEE RED, σου δώσαμε το σανό μας και μας πούλησες με 6η θέση. Ας είναι η τελευταία φορά. Άλλη ευκαιρία δε θα δώσω. Πάντως ο Ντε Κοκ κατεβάζει to 10-Strut Your Stuff, ένα παιδί του μακαρίτη του High Chaparall, και βλέπω τα μπούκια “αγριεμένα”, προσανατολίζονται να τον δώσουν από το βράδυ φαβορί στο 2.80. Πολύ χαμηλό-λες να ξέρουν πως είναι έτοιμος με την πρώτη να πάει για κούρσα?

VAAL 04 (ΚΩΔ-014): όλοι απάνω στο 2-NINE O CLOCK NEWS. Χωράμε λογικά όλοι-δε θα γύρει η βάρκα-αρκεί να μη κουνιόμαστε πολύ! Κάνε μου μια χάρη και δες αύριο Πίνακα Υποδείξεων (αυτό που διαβάζουμε με καφέ και τσιγάρο γύρω στις 11-και μετά δε σου λέω που πάμε) γιατί δεν βλέπω τίποτα καθαρό για πίσω του.

VAAL 05 (ΚΩΔ-016): Θα στηρίξουμε το 6-RIVERINE FOREST. Mε ανησυχεί ο Λερένα τι κάνει πάνω στο 7-Shine Bright. Δύσκολη κούρσα (κάτι σου πα τώρα).

VAAL 06 (ΚΩΔ-018): Ξέρεις να μετράς? Να σε ακούσω! 1-2-3…στοπ! Φτάνει ως εκεί! Όπως τα μετράς, έτσι θα ρθουν, 1Χ2Χ3. Ο άσσος 1-JUBILEE LINE προσφέρεται και σαν βάση στα σκορ αν θες πιο οικονομικά δελτία.

VAAL 07 (ΚΩΔ-020): Ωχου… θα μας τα κάνει κολοκύθες το 9-DREAM LEADER μέχρι να νικήσει? Μια τελευταία ευκαιρία, μετά τον ξεχνάω. Βαρύς ο 1-Night Editor αλλά όταν είναι σοβαρός είναι πολύ καλός για αυτούς εδώ.

VAAL 08 (ΚΩΔ-022): Πρώτος παίκτης το 5-FLIGHT MODE. Σοβαρότεροι αντίπαλοι οι δύο άκρες του πίνακα, ο 1-Edgbaston και το 14-Wanted Man.

Κοινοποίηση:
Προτεινόμενα