Σκέψεις-προτάσεις για VAAL

Κοινοποίηση:

VAAL 01- (KΩΔ.011): μάχη για τέσσερις, 1-2-4-9. Τίποτα άλλο. Προτιμώ το 2-JACKIE’S JOY, εκτός κι αν κάτι άλλο “δείξει” η Αγορά. Βγάζει τα παραγνάθια το 4 κι αλλάζει σε παρωπίδες.

VAAL 02- (KΩΔ.012): τι έγινε ρε 3-Muntu? σε ματιάσαμε προχθές που σε δώσαμε 1η τύχη? η σε πείραξε το σκληρό χορτάρι του Turffontein? όπως και να ‘χει, γυρίζει στο Vaal, εκεί που έκανε την καλύτερη εμφάνισή του (θα σου πω μετά ένα μυστικό για το Βάαλ και το Τερφφοντέϊν). Σκληρή μάχη περιμένω με το 1-SHOTGUN RIDER, που ξεκουράστηκε 81 μέρες -μετά από μικρή στασιμότητα με πολλά “δοκάρια”- και ίσως τώρα να ‘χει τη φρεσκάδα για να νικήσει. Θα ‘χει απάνω και Γκάβιν -“το Λευκό Πιστόλι”- Λερίνα.

VAAL 03- (KΩΔ.013): άκου το μικρό μου μυστικό λοιπόν:  Η στο Βάαλ είναι καλό ένα άλογο, Η στο Τερφφοντέϊν. Σχεδόν ποτέ και στα δύο. Κάποιες φορές θα δεις άλογα να πηγαίνουν καλά και στα δύο μέρη αλλά συνήθως σε κούρσες μέδεν. Αυτό συμβαίνει γιατί είναι πολύ διαφορετική (σκληρή) η πίστα στο Τερφοντέϊν. Τα άλογα που πάνε καλά και στο ένα και στο άλλο ιπποδρόμιο, κοστίζουν συνήθως πάνω από 50.000 ευρώ. Ο Λουΐ Χούσεν λοιπόν, που είναι προπονητάρα και μάλλον το ‘χει καταλάβει αυτό το “κολπάκι”, βάζει τρία άλογα στην κούρσα, με τα δύο να έρχονται από πρωταγωνιστικές κούρσες στο Βάαλ. Δηλαδή “μας κάνουν”. Αυτά είναι το 3-LINDA HONEY και το 9-Captain’s Girl.

VAAL 04- (Μ/Τ):  το σούπερ-φαβορί θα είναι το 11-Refuge, που όμως έρχεται από 2 δευτεριές στο … Τερφφοντέϊν!  Δεν είμαι τρελλός να στο σβήσω-εξάλλου σε κούρσες μέδεν σου είπα οτι μπορεί λόγω κλάσης να ανταποκριθεί και στα δύο ιπποδρόμια, αλλά εξαιτίας της μικρής “λεπτομέρειας” που σου δίδαξα πιο πάνω, δεν του δίνω και πρώτη τύχη. Ένα παιδί του Αυστραλού σούπερ-επιβήτορα Κόϊζιρ, θα τρέξει τώρα για 2η φορά, εκτομημένο πια, και θα είναι η πρώτη μου επιλογή: το 8-ΗΑRD BALL.

VAAL 05- (Μ/Τ): κλασσικό άλογο του Βάαλ το 3-TRIP TO PARADISE, που συναρπάζει κάθε φίλιππο με το θυελλώδες φίνις του (όταν αυτό “πιάνει” και είναι στη μέρα του). Κατεβαίνει κλάση το 5-Oculus.

VAAL 06- (KΩΔ.018): το 7-LAKAHAL, άλογο του Βάαλ-και επίσης κλασσικό άλογο να ακολουθείς, τώρα με πιο εγνωσμένης αξίας αναβάτη σε σχέση με την τελευταία φορά. Το 1-Pinot Var γυρίζει στο αγαπημένο του Βάαλ από 8η θέση στο …Τερφφοντέϊν (το πιάσαμε το υπονοούμενο, έτσι?).

VAAL 07- (KΩΔ.020): δεν έχει αντίπαλο εδώ το 1-SAO PAULO. Άλλη κλάση, άαλλο φρούτο, που ‘λεγε κι ο άλλος στη διαφήμιση. Δεύτερο θα τερματίσει το 4-Dangerous Diva. Έτσι απλά.

VAAL 08- (KΩΔ.022): τρέχει ο Κανόνκοπ εδώ. Παρουσιάστε-αρμ. Ρε γερά το όπλο, ψηλά ρε, τέντωσε χέρια, τρέχει ο Κανόνκοπ κι είσαι χαλαρός? 3-ΚΑΝΟΝΚΟP. Ένα από τα πιο εντυπωσιακά φίνις στη χώρα διαθέτω. Τρέχω ΜΟΝΟ στο Βάαλ, είναι η έδρα μου. Πίσω μου ό,τι πει η Αγορά το πρωΐ. Ανάπαυση.

 

Κοινοποίηση:
Προτεινόμενα