Σκέψεις-προτάσεις για Vichy

Κοινοποίηση:

VICHY 01- (KΩΔ.022): βάση μου το 10-MANTAO. Θα είναι στο τρίο. Το 8-Axelucatim την παράδοση, 3ος και πέρυσι και πρόπερσι εδώ και θα κατέβει αν όχι απώτατο αουτσάϊντερ, τουλάχιστον μεγάλο, αξίζει ένα ρίσκο.

VICHY 02- (KΩΔ.024): υποτίθεται πως πρέπει να νικήσει το 2-MADEMOISELLE MARIE, που έρχεται από τρεις σερί αφίξεις στη 2η θέση. Αν δεν έρθει και σήμερα, τι να πω, θα πω “χάσαμε”. Δεν βλέπω κάτι πιο πίσω, θα δω Πίνακα Ippobet το πρωΐ.

VICHY 03- (KΩΔ.026): τα ίδια και δω, το 4-ΜΙSS RAFAEL από 4 δευτεριές στις 5 τελευταίες συμμετοχές. Πάλι θα χάσει? δεν τρώω λοτούς, γι’ αυτό και δεν ξεχνάω πως το 10-Brijnaia το ‘βλεπα και γω -και πολλοί- με 1η τύχη τελευταία φορά που έτρεξε και φρόντισε να μας διαψεύσει…

VICHY 04- (KΩΔ.027): η πρόσφατη νίκη του 2-SUBLISSIMO εδώ ήταν τέτοιας ποιότητας που του ξαναδίνει 1η τύχη. Πιο πίσω ο,τι πει η Αγορά.

VICHY 05- (KΩΔ.028): μιλάει καθαρά το βαλέρ εδώ για το 1-SUPERSONIC DREAMER. Έχει 34.5 και οι άλλοι από 31.5 και κάτω…πάντως το άλογο πολύ στα χάϊ του δεν είναι, και στο παρελθόν έχει χάσει από το ομοπροπόνητό του, το 7-Dahlia Bere. Λες?

VICHY 06- (KΩΔ.029): o 1-ΑSTERION έρχεται από νίκη επί του Supersonic Dreamer, του αλόγου που συζητάγαμε στην αμέσως απάνω ιπποδρομία. Νίκησε πεντακάθαρα αλλά σε ρεκλαμέ και θα πάει να ξορκίσει το κακό που τον βρίσκει με τις κούρσες χάντικαπ. Ο Γκραφάρ έχει βάλει Μπουντώ πάνω στο 5-Stroke Of Midnight και κατεβαίνει γερά για νίκη.

VICHY 07- (KΩΔ.030): ο 3-LEON LUSIO πανίσχυρος στο παρελθόν αλλά σε κακά χάλια και έχει αποχή από Μάϊο. Ειδικά αν πάει στο κεφάλι θα είναι δυσκολοκατάβλητος με αυτά που τρέχει. Λέγε με τρελλό εσύ. Κανείς δεν έχει την ποιότητά του. Πιο πίσω 2,7,9 τα βλέπω εξίσου, χωρίς να διακρίνω καθαρά κάποιον ειδικά. Ο,τι πει η Αγορά.

VICHY 08- (KΩΔ.031): το 2-PLUTONIAN είναι η βαρύτερη φανέλα, το μεγαλύτερο βαλέρ αλόγου, ο καλύτερος προπονητής και ο καλύτερος αναβάτης, όλα μαζί σε πακέτο 4σε1 γουός εν γκόου…αν χάσει, θα πω “χάσαμε”. Θεωρώ το 3-Julia Beach βασικό αντίπαλο από κάθε άποψη (φανέλα, βαλέρ, προπόνηση και ανάβαση).

 

Κοινοποίηση:
Προτεινόμενα