Σκέψεις και προτάσεις για Νantes

Κοινοποίηση:

Πάω κατευθείαν στην 3η ιπποδρομία της Nantes (κωδ 015) σε μια κούρα Λίστας. Εκεί, θα τρέξει ένα άλογο που λεγεται DOHA DREAM (1). Η κούρσα είναι να ξεκινήσει 14:25, υπολόγισε χοντρικά 14:30 οτι θα βγαίνει φωτογραφία στον κύκλο των νικητών με  Πε-Σε-Μπε (Pierre Charles Boudot).να κρατά χαμογελαστός τα γκέμια. Έτσι απλά, που λέει κι η διαφήμιση.. Παίζω Τρικαστ, Doha Dream μόνο για νίκη και πεδίο πίσω. Αν δεν αντέχει η τσέπη πεδίο πίσω, τότε πάμε και συμβουλευόμαστε Πίνακα Προγνωστικών (που αναρτάται εδώ γύρω στις 8 πμ και που εγώ τον αποκαλώ και “Πίπη”, χάριν κρύου αστείου και συντομίας).

Και για να μην αφήσουμε παραπονεμένα τα dream, στην αμέσως επόμενη κούρσα της Nantes (κωδ 017) χτυπάμε κι ένα CHICA DREAM (1). Κλασσικό άλογο για να το ακολουθείς. Πέρσι έχασε αυτή την κούρσα για τράχηλο. Μόνο καλά να ναι στην υγειά του. Και να χάσει (που δεν θέλω να το πιστεύω) θα χάσει μετά από μάχη και ποτέ με κάτω τα χέρια.Εννοείται και πάλι πάω για Τρικάστ με άσσο για νίκη-στάνταρ.

Τα δύο αυτά “ντρημ” θα τα κυνηγήσω. Στην 017 ξεκινά ΣΚΟΡ-3 (017-019-021) και θα το αρχίσω μάλιστα με καρφί Chica Dream (1).

Για όλες τις άλλες σκέψεις-προτάσεις επι των υπολοίπων διαδρομών καθώς και για συγκρίσεις με το τι υποδεικνύει ο ξένος Τύπος-συμβουλευτείτε τον σχετικό Πίνακα Προγνωστικών που αναρτάται εδώ το πρωΐ.γύρω στις 8 πμ.

Κοινοποίηση:
Προτεινόμενα