Σοβαρότατο ατύχημα στο Kempton, ματαιώθηκαν οι ιπποδρομίες

Κοινοποίηση:

Στην τρίτη ιπποδρομία από το Kempton είχαμε σοβαρότατο ατύχημα και ανατροπή τεσσάρων ίππων με τους αναβάτες τους. Μετά τα μισά της διαδρομής και κατά την είσοδο στην ευθεία ο Tylicki προσπάθησε να ξεμπλακαριστεί με τον ίππο NELLIE DEEN, αδιευκρίνηστο ακόμη το γιατί, ανετράπη και πίσω του ήρθαν και ανετράπησαν οι ίπποι ELECTRIFY με τον Crowley, SCARA MAE με τον Drowne  και η SOVRANO DOLCE με τον Durcan. Οι δυο τελευταίοι αναβάτες μετά από την εξέταση από τους ιατρούς στον ιππόδρομο επέστρεψαν στο ζυγιστήριο αφού διαπιστώθηκε ότι δεν είχαν κάτι το σοβαρό, αλλά τόσο ο Jim Crowley, όσο και κυρίωε ο Frederick Tylicki κρίθηκε ότι έπρεπε να διακομιστούν στο νοσοκομείο για περαιτέρω εξετάσεις.
Μάλιστα ο Tylicki σύμφωνα πάντα με τις αναφορές από την Αγγλία μεταφέρθηκε με ελικόπτερο στο St George’s Hospital και η κατάστασή του κρίνεται σοβαρή. Μετά απ’ όλα τα παραπάνω οι ιπποδρομίες στο Kempton ματαιώθηκαν και κυρίως μετά από αίτημα των αναβατών που δεν ήταν σε καθόλου καλή ψυχολογική κατάσταση εξαιτίας των τραυματισμών των συναδέλφων τους.
Σύμφωνα με τελευταία πληροφόρηση αμφότεροι έχουν τραυματισμούς στην σπονδυλική στήλη που αυτή την χρονική στιγμή δεν έχει γίνει ακόμη εκτίμηση για την σοβαρότητά τους.

 

Κοινοποίηση:
Προτεινόμενα