Σούπερ κούρσες για… στοίχημα, μαγνήτης το Τζακ Ποτ στο Σκορ 6 και καλές βάσεις οι Κάουντυ Σόου και Φαρμασιούτικαλ

Κοινοποίηση:

Ναι, οι σημερινές ιπποδρομίες είναι για στοίχημα. Δυνατές κούρσες, αμφίρροπες, δύσκολες στην πρόβλεψη. Βάλτε μέσα και το Τζακ Ποτ (12.050) στο ΣΚΟΡ 6 και… ξεκινήστε. Εμείς έχουμε κάνει τις αναλύσεις και τις εκτιμήσεις μας, έχουμε βγάλει τα συμπεράσματά μας και σας τα παραθέτουμε. Αν συμφωνείτε, ακολουθείτε. Αν δεν συμφωνείτε, πάλι… φίλοι είμαστε. Ο σκοπός είναι να πάτε ταμείο και τίποτα άλλο.  Παρακάτω οι αναλύσεις απλές και περιεκτικές και στο τέλος και το σύστημα – μπούσουλας για το ΣΚΟΡ 6.

ΔΙΕΞΑΓΕΤΑΙ ΣΚΟΡ 4: 01-02-03-04
96
Στην πρώτη(κωδ.01) ιπποδρομία και στα 1400 μέτρα η ΡΙΦΑΛΤΖΕΝΣ(1) είναι η φοράδα που αποτελεί το όριο της κούρσας. Μπορεί εύκολα να φτάσει στη νίκη και σε απόσταση που κρίνεται κατάλληλη για τις ιδιότητές της. Η ΜΑΪ ΛΟΥΣΙΛ(5) “φρεσκαρίστηκε” μετά την τελευταία, προ 40 ημερών συμμετοχή της, όπου στα 1300 μέτρα είχε ηττηθεί καθαρά από την σημερινή αντίπαλό της, ΝΤΑΝΣΙΝΓΚ ΡΕΪΝΜΠΟΟΥ(3). Η τελευταία με τον τρόπο που νίκησε τότε, αλλά και με την καλή διαγωγή που έχει δείξει στις προπονήσεις, κάλλιστα μπαίνει στο… κάδρο των υποψηφίων για τη νίκη. Πιο πίσω μπορεί να βρεθεί οποιαδήποτε στην άφιξη. Καλή περίπτωση αποτελεί η ανεβασμένη στην τελευταία της συμμετοχή ΜΑΤΙΛΝΤΑΣ ΛΟ(7).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΡΙΦΑΛΤΖΕΝΣ(1) – ΜΑΪ ΛΟΥΣΙΛ(5) – ΝΤΑΝΣΙΝΓΚ ΡΕΪΝΜΠΟΟΥ(3) – ΜΑΤΙΛΝΤΑΣ ΛΟ(7)

97 Στην δεύτερη(κωδ.02) ιπποδρομία και στα 1000 μέτρα, η εκκίνηση θα παίξει βασικότατο ρόλο για την διαμόρφωση του αποτελέσματος. Ο ΚΡΥΣΤΑΛ ΣΤΑΝΖΑ(2) πήγε δυνατά στις προπονήσεις και εξασφάλισε και αναβάτη που τον γύμνασε κιόλας και μάλιστα πήγε και δυνατά στις προπονήσεις. Ο ΓΟΥΕΝΤΓΟΥΕΛ ΓΙΕΣΤΕΡΝΤΕΪ(1) έδειξε σημεία βελτίωσης στην πρόσφατη συμμετοχή του και σε μεγαλύτερη απόσταση. Σήμερα ιππεύεται από τον Δημητσάνη κι αν φύγει καλά, μπορεί να πρωταγωνιστήσει. Κάτι που μπορεί να κάνει και ο ΡΟΚ ΕΝ ΤΟΝΙΚ(3) που είναι γρήγορος ίππος και στην προ σαρανταημέρου συμμετοχή του και σε μεγαλύτερη απόσταση πήγε μπροστά, πιέστηκε πολύ και αναπόφευκτα “κάθισε” προς το τέλος. Αν φύγει καλά σήμερα και οδηγήσει, μπορεί να τρέξει πρωταγωνιστικά. Ο ΝΤΙΣΚΑΒΕΡΝΤ(5) έρχεται από νίκη, είναι σε εξέλιξη και μπορεί και σήμερα να τρέξει πολύ δυνατά, ενώ μια προσοχή θέλει και ο ΓΟΥΕΣΤΕΡΝ ΠΡΕΖΕΝΣ(6) που δεν είναι ο ίππος που έχουμε δει στις πρώτες συμμετοχές του. Έχει πολλές παραπάνω δυνατότητες.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΚΡΥΣΤΑΛ ΣΤΑΝΖΑ(2) – ΡΟΚ ΕΝ ΤΟΝΙΚ(3) – ΓΟΥΕΝΤΓΟΥΕΛ ΓΙΕΣΤΕΡΝΤΕΪ(1) – ΝΤΙΣΚΑΒΕΡΝΤ(5)

ΔΙΕΞΑΓΕΤΑΙ ΣΚΟΡ 6: 03-04-05-06-07-08
98
Στην τρίτη(κωδ.03) ιπποδρομία και στα 1000 μέτρα, βάση στο στοίχημα θα είναι ο ΝΑΣΜΙ(2) που είναι σε καλή κατάσταση εδώ και καιρό και μάλιστα έχει διακριθεί και σε κατά πολύ ανώτερους ομίλους του σημερινού. ο ΦΑΪΝ ΕΝ ΝΤΑΝΤΥ(4) πρόσφατα πραγματοποίησε την πρώτη του συμμετοχή επί ελληνικού εδάφους και σε μεγαλύτερη απόσταση. Πήρε το κεφάλι, δείχνοντας μεγάλη αρχική ταχύτητα, αλλά στο τέλος “έκοψε”. Πιο πίσω ο πάντα σταθερός και αξιόμαχος σε τέτοιους ομίλους, ΠΟΛΙΟΡΚΗΤΗΣ(1) και πιο πίσω ο ΜΠΛΕΪΜ ΛΑΒ(6) που μπορεί να μην τρέχει σε απόσταση της απολύτου αρεσκείας του, αλλά είναι από τους ποιοτικότερους στον όμιλο.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΝΑΣΜΙ(2) –  ΦΑΪΝ ΕΝ ΝΤΑΝΤΥ(4) – ΠΟΛΙΟΡΚΗΤΗΣ(1) – ΜΠΛΕΪΜ ΛΑΒ(6)

99 Συνέχεια με την τέταρτη (κωδ.04) ιπποδρομία και τα 1000 μέτρα όπου οι τέσσερις από τους επτά θα τρέξουν για πρώτη φορά. Ο ΤΖΙΜ ΓΟΥΪΝΝΕΡ(6) έχει τερματίσει δεύτερος σε δυο συμμετοχές και είναι από τους έμπειρους στον όμιλο. Έμπειρος και χωρίς να μας έχει δείξει όλες τις δυνάμεις του είναι ο ΜΙΣΤΕΡ ΜΠΑΖ(2). Ο πρωτοεμφανιζόμενος ΟΥΡΜΠΑΝ ΣΟΟΥΛ(2) είναι καλός ποιοτικά, πληρώθηκε 10.000 γκινέες για να έρθει στην Ελλάδα, έχει τρέξει 5 φορές σε στίβους All Weather, έχει μια δεύτερη θέση στα 2000 μέτρα και μια τρίτη θέση στα 2500 μέτρα και γενικά και έως τώρα έχει δείξει ότι είναι ίππος που θέλει… μέτρα. Είναι για μεγάλες αποστάσεις. Θεωρούμε ότι η μικρή απόσταση δεν θα τον ευνοήσει, αλλά δεν αποκλείεται να εμφανιστεί κάπου στην άφιξη. Δύσκολα όμως για την πρώτη. Ο ΠΗΤΕΡ ΛΕΟΝΑΡΝΤ(4) αγοράστηκε 2000 γκινέες, πέρσι το Νοέμβριο. Έχει τρέξει 4 φορές στην Αγγλία χωρίς καμία διάκριση, παρά μόνο μια τέταρτη θέση. Δεν εντυπωσίασε στις προπονήσεις και σίγουρα η απειρία του στο Μαρκόπουλο θα παίξει ρόλο. Όμως ο όμιλος δεν είναι σπουδαίος και μπορεί να διακριθεί. Ο ΦΙΛΝΤΣ ΟΦ ΠΛΕΪ(7) αγοράστηκε 3000 γκινέες, τον περασμένο Φεβρουάριο, διαθέτει αξιόλογη γενεαλογία, ανήκε στην προπόνηση του Fabre, έτρεξε μια φορά στην Γαλλία, στην Deauville, ανεπιτυχώς και αμέσως πήγε προς πώληση. Ούτε αυτός εντυπωσίασε στις προπονήσεις, αλλά έχει αρχική ταχύτητα, κάτι που βοηθάει στη μικρή απόσταση, αρκεί να ξεκινήσει καλά και με το εξωτερικό σταρτ μπορεί να τα καταφέρει. Πρώτη φορά θα τρέξει και ο ΠΤΟΛΕΜΑΙΟΣ ΣΩΤΗΡ(5) που καλή γενεαλογία διαθέτει, αλλά η προπόνησή του έχει κενά και κρατάμε επιφυλάξεις. Τέλος, ο ΓΚΟΛΝΤΕΝ(1) έτρεξε ενθαρρυντικά στο ντεμπούτο του, τερμάτισε τέταρτος, σήμερα αναμένεται σαφώς πιο έμπειρος και μπορεί να βρεθεί στις θέσεις του Τρικάστ ή του Τετραπλού.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΤΖΙΜ ΓΟΥΪΝΝΕΡ(6) – ΦΙΛΝΤΣ ΟΦ ΠΛΕΪ(7) – ΜΙΣΤΕΡ ΜΠΑΖ(2) – ΠΙΤΕΡ ΛΕΟΝΑΡΝΤ(4)

ΔΙΕΞΑΓΕΤΑΙ ΣΚΟΡ 4: 05-06-07-08
100
Στην πέμπτη (κωδ.05) ιπποδρομία οι υποψήφιοι για τη νίκη είναι πολλοί. Πάρα πολλοί. Στην πρώτη σειρά ο έμπειρος και με νίκη στην Γαλλία, ΚΟΥΤΣΟΥΝΑΚΟΣ(3), αλλά και ο φορμαρισμένος και με πολύ χαμηλά βάρη ΧΑΒΙΛΝΤΑΡ(10). Από δυο σερί νίκες προέρχεται ο ΑΣΤΕΡΙΩΝ(1), αλλά και από τετράμηνο ρεπό. Πάντως έχει γυμναστεί πολύ δυνατά και αναμένεται να εμφανιστεί πανέτοιμος.  Δυνατά έτρεξε ο ΓΚΡΙΖΛΥ ΜΠΕΑΡ(4), στην τελευταία συμμετοχή του και δεν θα είναι αμελητέος, όπως και ο ΠΑΡΤΥ ΤΑΪΓΚΕΡ(5) που τον περιμέναμε καλύτερο στην τελευταία συμμετοχή του, αλλά έδειξε ότι κάτι τον απασχολούσε, ίσως τα δόντια του και δεν έπιανε εύκολα το “φιλέτο”. Αν σήμερα από το εξωτερικό σταρτ βρεθεί αμέσως στις πρώτες θέσεις, τότε μπορεί να κάνει πολλά.  Από τους υπόλοιπους ο ΕΛΕΓΚΑΝΤΛΥ ΜΠΑΟΥΝΤ(7) μπορεί να βρεθεί σε μια θέση σε Τρικάστ, Τετραπλό, αλλά μέχρι εκεί.

Ο ΙΠΠΟΣ Νο 6 ΟΠΕΝΙΝΓΚ ΤΑΪΜ διεγράφη

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΧΑΒΙΛΝΤΑΡ(10) – ΚΟΥΤΣΟΥΝΑΚΟΣ(3) – ΑΣΤΕΡΙΩΝ(2) –  ΠΑΡΤΥ ΤΑΪΓΚΕΡ(5)

101 Πολυπληθέστατη η έκτη (κωδ.06) ιπποδρομία, στα 1400 μέτρα, όπου τον πρώτο λόγο έχει ο φορμαρισμένος και διαρκώς εξελισσόμενος ΚΑΟΥΝΤΥ ΣΟΟΥ(2). Ο ΜΠΡΟΤΟΝΣ ΒΙΖΙΟΝ(3) αντιπροσωπεύει την ποιότητα στον όμιλο, έχει την αρχική ταχύτητα για να οδηγήσει και βέβαια τον περιμένουμε καλύτερο από την πρόσφατη συμμετοχή του που πρωταγωνίστησε(2ος), προερχόμενος μάλιστα από μεγάλη αποχή. Ακολουθεί ο φορμαρισμένος, ΤΟΡΚ ΜΑΟΥΝΤΕΝ(7). Ένας ίππος που γυμνάζεται με “μαλακό” τρόπο μεν, αλλά με αυτό τον τρόπο “έρχεται” στη θέση του και είναι “σκληρός” πάνω στην κούρσα. Ο ΝΤ’ ΝΙΡΟ(9) πάει καλά στη νέα του προπόνηση και δεν μπορεί να αγνοηθεί και πιο πίσω ο ΔΕ ΦΟΥΛΓΟΥΕΛ ΕΝΤ(8) που είναι σταθερός το τελευταίο διάστημα, κάτι που φαίνεται και στις προπονήσεις. Από τους υπόλοιπους δυο μεγάλα ερωτηματικά αποτελούν οι ΜΟΝΤΡΙΑΝ ΤΖΟΟΥΝΣ(6) και ΡΕΝ ΚΑΣΤΛ(14). Δυο ίπποι που είναι σε φόρμα μεν, αλλά και που έχουν σοβαρό πρόβλημα με την εκκίνησή τους. Αν ξεκινήσουν καλά, τότε είναι ικανοί για όλα.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΚΑΟΥΝΤΥ ΣΟΟΥ(2) – ΤΟΡΚ ΜΑΟΥΝΤΕΝ(7) – ΜΠΡΟΤΟΝΣ ΒΙΖΙΟΝ(3) – ΝΤ’ ΝΙΡΟ(9)

102 Στην έβδομη (κωδ.07) ιπποδρομία και στα 1200 μέτρα, τον πρώτο λόγο έχει ο ΦΑΡΜΑΣΙΟΥΤΙΚΑΛ(2) που τρέχει με… πουπουλένια βάρη. Αν από το εξωτερικό σταρτ καταφέρει να βγει στην πρωτοπορία, τότε θα είναι δυσκολοκατάβλητος. Σίγουρα θα έχει γερή κόντρα από τον πάντα εντυπωσιακό στις πρόβες του, ΓΙΟΥΤΟΚΙΝΤΟΥΜΗ(2). Μάλιστα ο τελευταίος έχει εσωτερικό σταρτ, χαμηλά βάρη και αν ξεκινήσει καλά τότε μπορεί να κοντράρει στην πρωτοπορία τον προαναφερόμενο. Μάλιστα, προ διμήνου, σε παρόμοια κούρσα τον είχε βγάλει εκτός διδύμου. Πιο πίσω ο ΜΕΣΜΕΡΙΣΜ(2) που εξασφάλισε αναβάτη που μπορεί να του κάνει υπολογισμένη κούρσα ημιαναμονής και να επωφεληθεί τυχόν κόντρα των επικεφαλείς. Δεν αγνοείται η ΟΝΟΡΑΜΠΛ(6) που είναι “σκληρή” φοράδα, αλλά και ο ΤΖΙΑΡΙΝΟ(7) που μπορεί στα επτά του χρόνια να έχει χάσει την σπιρτάδα του, όμως παραμένει αξιόμαχος και τρέχει σε απόσταση της απολύτου αρεσκείας του.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΦΑΡΜΑΣΙΟΥΤΙΚΑΛ(4) – ΓΙΟΥΤΟΚΙΝΤΟΥΜΗ(3) – ΜΕΣΜΕΡΙΣΜ(2) – ΟΝΟΡΑΜΠΛ(6)

103 Τέλος, στην όγδοη (κωδ.08) ιπποδρομία και στα 1200 μέτρα ο ΠΛΑΝΤΕΪΣΟΝ(3) είναι σε συνεχή φόρμα και χαρακτηρίζεται για την σταθερότητά του. Δεν είναι ο ίππος που θα κάνει την διαφορά στο μέλλον, αλλά πολλές φορές η σταθερότητα είναι προτιμότερη από το εφήμερο ταλέντο. Ανεβασμένο αναμένουμε τον ΜΠΑΖΟΥΛΑ(2), κάτι που φάνηκε και στις προπονήσεις και προσοχή θέλει ο γρήγορος ΕΪΣ ΡΕΜΠΕΛ(1) που αναμένουμε να οδηγήσει σε τέμπο της αρεσκείας του.Μάλιστα, αν καταφέρει να βάλει τον ρυθμό που θέλει, μπορεί να πρωταγωνιστήσει. Ερωτηματικό ο ΙΝΧΕΡΕΝΤ ΒΑΪΣ(5). Είναι ανώτερος στον όμιλο, όμως προβληματίζουν οι τελευταίες του συμμετοχές. Δείχνει να συνέχεται στη νέα του προπόνηση κι αν το δείξει και πάνω στην κούρσα, τότε είναι ικανός για όλα. Ακόμη και για τη νίκη. Από τους υπόλοιπους προσοχή θέλει ο ΙΜΣΙΖ ΛΙΤΛ ΜΠΡΟ(6) που μπορεί να διεκδικήσει και να κατακτήσει μια θέση στο Τετραπλό αρχικά και γιατί όχι και στο Τρικάστ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΠΛΑΝΤΕΪΣΟΝ(3) – ΕΪΣ ΡΕΜΠΕΛ(1) – ΜΠΑΖΟΥΛΑ(2) – ΙΝΧΕΡΕΝΤ ΒΑΪΣ(5)

ΣΚΟΡ 6: 03-04-05-06-07-08
ΣΥΣΤΗΜΑ: 2-4 / 2-4-6-7 / 2-3-5-10 / 2-3 / 4 / 1-2-3-5
ΣΤΗΛΕΣ: 256
ΚΟΣΤΟΣ: 128 ευρώ με στοιχηματική μονάδα τα 0,50 του ευρώ

 

 

Κοινοποίηση:
Προτεινόμενα