Σπύρος Φωκάς: Το νέο ΔΣ της Φιλιππου Ενώσεως Ελλάδος έχει εκτραπεί των θεσμικών του αρμοδιοτήτων

Κοινοποίηση:

Σαφές μήνυμα στη νέα διοίκηση της Φιλίππου Ενώσεως Ελλάδος (ΦΕΕ) έστειλε κατά την χθεσινή 18η Ετήσια Γενική Συνέλευση του ΟΠΑΠ, ο Αντιπρόεδρος της εταιρείας κ. Σπύρος Φωκάς. Σε ερώτηση για τις εξελίξεις στον ιππόδρομο και τον νέο Κώδικα Ιπποδρομιών που προωθεί η ΦΕΕ, ο κ. Φωκάς επεσήμανε ότι το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ΦΕΕ έχει, δυστυχώς, εκτραπεί των θεσμικών του αρμοδιοτήτων και υπεισέρχεται σε θέματα αποκλειστικής αρμοδιότητας του ΟΠΑΠ.

«Η κατάσταση που επικρατεί είναι ανεπίτρεπτη. Η εταιρεία από την πλευρά της θα λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την προστασία των δικαιωμάτων της καθώς έχουμε υλοποιήσει μια σημαντική επένδυση στον Ιππόδρομο», σημείωσε.

Υπενθυμίζεται ότι η Ιπποδρομίες ΑΕ, θυγατρική του ΟΠΑΠ, έχει εκφράσει την απόλυτη διαφωνία της με το σχέδιο για το νέο Κώδικα Ιπποδρομιών τον οποίο συνέταξε η νέα διοίκηση της ΦΕΕ, και έχει ενημερώσει σχετικά το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού και το ΤΑΙΠΕΔ.

Σφοδρές αντιδράσεις στο προωθούμενο σχέδιο νέου Κώδικα Ιπποδρομιών έχουν εκφραστεί και από τις ιπποδρομιακές τάξεις, με την ΦΕΕ να βρίσκεται αντιμέτωπη με σοβαρές καταγγελίες από την συντριπτική πλειοψηφία της ιπποδρομιακής κοινότητας.  

Κοινοποίηση:
Προτεινόμενα