Στάνταρ ο Σαχ Σεχραγιάρ, δίδυμα που δεν “σπάνε” και συστήματα… εγγύηση σε Σκορ 6 & Σκορ 4

Κοινοποίηση:

Τα… θέματα σήμερα είναι κάπως ξεκάθαρα. Υπάρχουν φαβορί και υπάρχουν και πανίσχυρες δυάδες που λογικά δεν «σπάνε». Λογικά γιατί ο ιππόδρομος κάποιες φορές δεν έχει λογική και κάποιοι… ξεχασμένοι ίπποι φτάνουν στη νίκη και προκαλούν μεγάλες αποδόσεις. Ξεκινάμε τις αναλύσεις μας και στο τέλος θα βρείτε και τα ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, όλοι εσείς που θα… αγωνιστείτε σε ΣΚΟΡ 6 και ΣΚΟΡ 4.
Αρχή με την ενδέκατη(κωδ.01) ιπποδρομία και στην νέα απόσταση των 1100 μέτρων.

Ο ΣΤΡΟΝΓΚ ΤΑΚΗΣ(5) τρέχει για πρώτη φορά, είναι ένας ίππος που στην εν Ελλάδι δημοπρασία αποσύρθηκε λόγω τραυματισμού, κατόπιν κατέληξε στον σημερινό του ιδιοκτήτη και άρχισε να δείχνει τα προσόντα του. Στις προπονήσεις ήταν … σφαίρα, κυρίως σε ένα τελευταίο γκάλοπ και θεωρούμε ότι θα πρωταγωνιστήσει. Ο ΒΕΡΤΙΚΑΛ(2) επίσης τρέχει για πρώτη φορά, διαθέτει καλή γενεαλογία και πήγε και αρκετά καλά στην προετοιμασία. Ο ΚΡΙΕΤΙΒ ΤΖΙΝΙΟΥΣ(1) πρωταγωνίστησε στην τελευταία του συμμετοχή, αλλά αν τρέξουν όπως πρέπει οι προαναφερόμενοι δεν θεωρούμε ότι μπορεί να τους «χτυπήσει» και οι ΟΛΥΜΠΙΚΟΠΟΛΙΣ(4) και ΜΙΣΤΕΡ ΠΑΡΗΣ(3) προς το παρόν δείχνουν κατώτεροι.

Στην δωδέκατη(κωδ.02) ιπποδρομία θεωρούμε ότι υπάρχει φοράδα για να στηρίξετε τα στοιχήματά σας. Είναι η ΜΑΛΑΛΑ(2) που έτρεξε πριν δυο εβδομάδες για πρώτη φορά, έδειξε σχετικά ανέτοιμη και τερμάτισε πέμπτη. Σήμερα θα είναι σαφώς πιο έτοιμη, έμπειρη και βέβαια διαθέτει και εξαιρετική ποιότητα. Αν έχει αντίπαλο; Αν τρέξει όπως την περιμένουμε, δεν έχει. Αν όμως δεν εμφανιστεί έτοιμη τότε η ΝΤΟΝΤ ΤΕΛ ΧΕΡ(4) έχει τον πρώτο λόγο. Είναι σε φόρμα, θα στηριχτεί στην εμπειρία και την ταχύτητά της και μπορεί να σπάσει το σερί των δυο τερματισμών στην δεύτερη θέση, φτάνοντας στη νίκη. Η ΒΡΙΣΗΙΔΑ(1) μετά τις δυο κολλητές συμμετοχές της, η πρώτη δυνατή και η δεύτερη μέτρια, πήρε μια… ανάσα, «φρεσκαρίστηκε» και την αναμένουμε δυνατή. Καλά έτρεξε η ΜΙΣΙΣ ΜΠΟΤΖΑΝΚΛΣ(3) στην τελευταία συμμετοχή της δείχνοντας σχετική πρόοδο, θεωρούμε ότι η πρωτοεμφανιζόμενη ΠΕΡΠΛ ΡΕΪΝ(5) δεν μπορεί να αγνοηθεί και λόγω ποιότητας, αλλά και λόγω συστηματικής προετοιμασίας και τελευταία επιλογή μας η ΤΡΟΪΚΑ(6). Μπορεί να ανατέθηκε στον Δημητσάνη, αλλά η τελευταία της συμμετοχή ήταν αρνητική και δεν βρίσκουμε το πώς θα εμφανιστεί αλλαγμένη προς το καλύτερο σήμερα. ΚΟΥΡΣΑ ΑΝΑΦΟΡΑΣ πατήστε εδώ

Στην δέκατη τρίτη(κωδ.03) ιπποδρομία τον πρώτο λόγο έχει ο ΣΑΧ ΣΕΧΡΑΓΙΑΡ(1). Ηττήθηκε στην τελευταία συμμετοχή του από τον Νταμπάρτον Ροκ(4) που και σήμερα τρέχει μαζί του , όμως η απόσταση σήμερα είναι πιο ιδανική και ιππεύεται εκ νέου από τον Δημητσάνη. Θεωρούμε ότι χωρίς ατυχίες θα φτάσει στην 16η νίκη της ζωής του. Ο ΝΤΑΜΠΑΡΤΟΝ ΡΟΚ(4) στηριχτεί αφενός στα χαμηλά του βάρη και αφετέρου στην σπουδαία φόρμα του που είναι αμείωτη από την αρχή του χρόνου. Παρακάτω ο ΡΕΝΤ ΡΑΜΕΣΙΣ(2) έρχεται από νίκη, αυτή την περίοδο οι παθήσεις του δείχνουν σε ύφεση και αν δεν παρασυρθεί από το ρυθμό του Σαχ Σεχραγιάρ, μπορεί να τρέξει δυνατά. Πιο έτοιμο αναμένουμε τον ΤΟΠΚΟΟΥΤ(5) που στην τελευταία του συμμετοχή επανήλθε από μεγάλη αποχή, «φρεσκαρίστηκε» και σήμερα αναμένεται καλύτερος. Ο ΓΚΑΜΠΥ(3) προ ημερών ανέβασε την απόδοσή του και έτρεξε διακριτικά, κάτι που μπορεί να επαναλάβει και σήμερα και τέλος ο ΛΟΡΝΤ ΝΑΝΤΙ(6) είναι ίππος με… ένα βήμα που συνήθως έρχεται όταν η κούρσα έχει τελειώσει. Είναι ίππος που θέλει σαφώς μεγαλύτερη απόσταση, αλλά μια θέση στο Τρικάστ, την τρίτη δηλαδή, δεν αποκλείεται να την καταλάβει.

Υπάρχει βάση. Υπάρχει φαβορί στην δέκατη τέταρτη(κωδ.04) ιπποδρομία. Είναι η ΡΗΓΚΑΛ ΦΑΛΚΟΝ(2) που πρωταγωνίστησε(2η) προ ημερών σε μεγαλύτερη(1400 μέτρα) απόσταση, έχασε στην λεπτομέρεια τη νίκη από την Αζερέλ και η διατηρείται σε σπουδαία φόρμα από την αρχή του χρόνου. Συνεννοείται άψογα με τον Ψαραδάκη και θεωρούμε ότι υπό… κανονικές συνθήκες θα είναι πρώτη, δεύτερη στην άφιξη. Πιο πίσω υπάρχουν θέματα και πολλά μάλιστα. Η ΕΠΙΚ ΦΑΪΝΤ(4) είναι… τρελή φοράδα, αλλά με μεγάλες δυνατότητες. Αν φύγει καλά από το μηχάνημα εκκίνησης μπορεί εύκολα να πρωταγωνιστήσει και γιατί όχι να νικήσει. Ξεκουράστηκε για μικρό διάστημα και στις προπονήσεις είναι σχεδόν μόνιμα ενθαρρυντική. Μάλιστα το τελευταίο διάστημα είναι και ήρεμη.
Η ΣΝΟΟΥΓΟΥΕΪ(1) είναι μόνιμα φορμαρισμένη. Τερματίζει συνεχώς στις πρώτες θέσεις σε όποια απόσταση κι αν συμμετέχει και αυτό θεωρούμε ότι θα κάνει και σήμερα. Είναι η χαρά του… πλασέ. Δεν υπάρχει εμπιστοσύνη στην ΜΠΛΟΥΜΣΜΠΕΡΥ ΣΤΑΡ(7) που έδειξε ξαφνική ισχυροποίηση στην τελευταία συμμετοχή της. Τερμάτισε δεύτερη και απομένει να δούμε αν σήμερα μπορεί να επαναλάβει αυτή την επίδοση. Να θυμίσουμε ότι στην τελευταία συμμετοχή της δεν πίεσε για να πάει μπροστά και έκανε φίνις. Ίσως αυτή η διαδρομή να της πηγαίνει καλύτερα. Η ΣΥΝΝΕΦΙΑ(6) με τα χαμηλά της βάρη και την αξιοπρόσεκτη φόρμα της μπορεί να… χωθεί κάπου στην άφιξη, δεν μπορούμε να αγνοήσουμε την ΜΠΛΑΚ ΣΟΥΓΚΑΡ(5), αν και οι περισσότερες πιθανότητες είναι με την ομόσταυλή της, Ρηγκαλ Φάλκον και τέλος απογοητευτικές ήταν τόσο η ΛΕΪΝΤΥ ΤΖΕΜΙΝΙ(8), όσο και η ΦΛΟΓΑ(3) στις τελευταίες τους συμμετοχές. Αν περιμένουμε από κάποια βελτίωση, αυτή είναι η Φλόγα.ΚΟΥΡΣΑ ΑΝΑΦΟΡΑΣ πατήστε εδώ

Δέκα συμμετοχές δεν βλέπουμε συχνά τα τελευταία χρόνια στον ελληνικό ιππόδρομο. Τόσες διαθέτει η δέκατη πέμπτη(κωδ.05) ιπποδρομία και με δυο ισχυρά φαβορί. Αήττητη σε τρεις συμμετοχές είναι η ΑΖΕΡΕΛ(8) που προ εβδομάδος νίκησε με πολύ άγχος μεν, αλλά νίκησε στα 1400 μέτρα και σήμερα επιστρέφει σε λίγο πιο μικρή και σαφώς πιο ιδανική απόσταση. Αναμένεται να οδηγήσει, αφού είναι μακράν η ταχύτερη και απομένει να δούμε αν η πρωτοεμφανιζόμενη στην Ελλάδα ΜΑΤΖΙΚΑΛ ΠΑΘ(10) μπορεί να την προλάβει. Η συγκεκριμένη φοράδα είναι ακριβοαγορασμένη και έχει και περγαμηνές αφού μετράει στην Αγγλία μια νίκη και δυο τερματισμούς στην δεύτερη θέση. Η προετοιμασία της μας άρεσε και απομένει να δούμε αν θα επιβεβαιώσει τις δυνατές δοκιμές της και πάνω στην κούρσα. Θεωρούμε ότι μόνο αυτή μπορεί να «χτυπήσει» την Αζερέλ και υπό κανονικές συνθήκες. Καμία άλλη. Από εκεί και πέρα η ΚΑΣΤΟΝΤΙΑΛ(7) είναι φοράδα που στην αρχή της καριέρας της στην Ελλάδα έδειξε καλά στοιχεία, στις τελευταίες δυο συμμετοχές έμεινε λίγο πίσω, όμως διαθέτει ποιότητα και τον Δημητσάνη. Οι υπόλοιπες φοράδες θα ελπίζουν για το δίδυμο λιγότερο και για το Τρικάστ ή το Τετραπλό. Η ΕΛΕΝΗ(2) επανήλθε, προ ημερών, από μεγάλη αποχή, και «έφαγε» την κούρσα της και είναι φοράδα αξιόπιστη. Η ΛΑΟΥΡΑ ΜΠΙ(9) με τα χαμηλά της βάρη και σε ιδανική απόσταση δεν ξεγράφεται. Η ΠΕΝΙΝΑ(6) σε νέα προπόνηση και ιδιοκτησία μάλλον θέλει την κούρσα για να ολοκληρώσει την προετοιμασία της, η ΛΑΪΤ ΟΦ ΔΕ ΓΟΥΟΡΛΝΤ(4) σε φόρμα, αλλά η απόσταση μάλλον… λίγη για τις ιδιότητές της, η ΜΙΣ ΕΡΜΙΟΝΗ(3) σπρίντερ μεν, νικήτρια του Κριτηρίου, αλλά θεωρούμε και κατώτερη στον σημερινό όμιλο, η ΜΑΡΙΣΙΑ(5) πάντα φιλότιμη, αλλά και μεγαλύτερη ηλικιακά και η ΓΚΑΜΠΟ ΛΕΪΝΤΥ(1) έχει δείξει ότι είναι εκτός φόρμας εδώ και καιρό.

Τέλος η δέκατη έκτη(κωδ.06) ιπποδρομία είναι η πιο ποιοτική του προγράμματος και όλοι μπορούν να εμφανιστούν στην άφιξη. Άλλοι για τη νίκη και άλλοι για το Τρικάστ ή το Τετραπλό. Ο ΡΕΜΙΝΙΣ(1) ξεκουράστηκε μετά από τρεις σερί νίκες και επιστρέφει απόλυτα έτοιμος για να συνεχίσει το σερί του. Μπορεί τα βάρη του, ελέω των επιτυχιών του, έχουν ανέβει και η απόσταση να μην είναι η απόλυτα ιδανική, όμως αν καταφέρει να οδηγήσει, έχει το βήμα για να την… βγάλει και να συνεχίσει το σερί του.
Ο ΤΣΟΛΛΙΜΑ(2) νίκησε θεαματικά στην απόσταση, στην τελευταία του συμμετοχή, είναι άριστα ισοζυγισμένος και βέβαια όταν είναι σε φόρμα, όπως αυτή την περίοδο, είναι σε φόρμα. Αυτός ο ίππος όταν «έρθει» στην θέση του, κάτι που έχει γίνει τώρα, δεν είναι μόνο για μια κούρσα. Σημειώστε το αυτό. Παρακάτω ο ΤΟΥΝΤΟΡ ΕΜΠΑΪΡ(7) επιστρέφει από πολύμηνο ρεπό. Όμως έχει πολλά συν υπέρ του. Είναι τα πολύ χαμηλά του βάρη που του δίνουν το δικαίωμα ακόμη και να οδηγήσει. Είναι η συστηματική του προετοιμασία και είναι φυσικά και οι εγνωσμένες από το παρελθόν μεγάλες του δυνατότητες. Αν δεν επηρεαστεί από το ρεπό του, τότε μην σας κάνει καμία εντύπωση αν φτάσει στη νίκη. Παρακάτω μπορεί να αγνοηθεί ο δεκαετής ΣΙΚΑΓΟ ΚΑΠ(8); Όχι βέβαια. Εντάξει, συμμετέχει σε κορυφαίο όμιλο, όμως η φόρμα του είναι δυνατή, τα κιλά του πολύ χαμηλά και έρχεται από νίκη. Ούτε ο ΜΠΡΟΤΟΝΣ ΑΡΤ(6) μπορεί να αγνοηθεί. Αυτός ο ίππος διέρχεται φέτος την καλύτερη και αποδοτικότερη χρονιά της ζωής του. Είναι σε φόρμα και «πάει» την απόσταση. Ο ΚΑΛΛΙΣΤΟΣ(3) έρχεται από νίκη, αλλά είναι «περίεργος» ίππος που μόνο με τον Ξυνό συνεννοείται, ο ΑΛ ΜΠΑΑΧΙ(4) δεν μας έδειξε κάτι το εξαιρετικό στα τελευταία τρεξίματά του και μας προβληματίζει και ο ΜΠΙΓΚ ΧΑΡΤ(5) μια θέση στο Τετραπλό μπορεί να την πετύχει. Ίσως και στο Τρικάστ. Θα στηριχτεί τόσο στα χαμηλά του βάρη, όσο και στην δυναμική ανάβαση του Λαζαρίδη που εξασφάλισε.

ΛΟΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ

ΣΚΟΡ 6: 2-5 / 2-4 / 1 / 2-4-7 / 7-8-10 / 1-2-6-7
ΣΤΗΛΕΣ: 144
ΚΟΣΤΟΣ: 72 ευρώ

ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ

ΣΚΟΡ 6: 2-5 / 1-2-4-5 / 1 /1-2-4-7 / 8-10 / 1-2-6-7-8
ΣΤΗΛΕΣ: 320
ΚΟΣΤΟΣ: 160 ευρώ

ΛΟΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ

ΣΚΟΡ 4: 1-2-4-5 / 1-4-5 /1-2-4-7 / 8-10
ΣΤΗΛΕΣ: 96
ΚΟΣΤΟΣ: 48 ευρώ

Κοινοποίηση:
Προτεινόμενα