ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΕ ΣΕΪΝΣΑΤΣΤ ΚΑΙ ΑΖΕΡΕΛ ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΟΡ ΓΙΑ ΣΙΓΟΥΡΟ ΤΑΜΕΙΟ

Κοινοποίηση:

Εξαιρετικό το σημερινό πρόγραμμα και κυρίως αυτό που αφορά τις ελληνικές ιπποδρομίες. Μόνο πέντε ελληνικές διαδρομές, αλλά το ενδιαφέρον μεγάλο και κυρίως στο ΣΚΟΡ 6 που εμπεριέχεται και ια κούρσα εμποδίων από την Auteuil και η οποία μάλιστα «ανοίγει» αυτό το παιχνίδι.
Μπορεί το ελληνικό πρόγραμμα να εμπεριέχει μόνο πέντε ιπποδρομίες και ο ελληνικός «κουμπαράς» ακόμη δυο κούρσες εμποδίων από την Γαλλία και μάλιστα στην αρχή του προγράμματος, όμως όλα δείχνουν ότι για ακόμη μια φορά θα έχουν ικανοποιητικές έως υψηλές αποδόσεις. Έχουμε τρια ΣΚΟΡ σήμερα κσι αυτό που έλκει περισσότερο είναι το ΣΚΟΡ 6. Στο τέλος των αναλύσεων και προτάσεων θα βρείτε και πρόβλεψη και για τα ΣΚΟΡ και μάλιστα με το πόσο κοστίζουν. Έτοιμες για… εκτέλεση δηλαδή.

Ξεκινάμε με τις γαλλικές ιπποδρομίες και την πέμπτη(κωδ.01) όπου οι ο τρόφιμος του προπονητή Nicolle, o CONCERTO D’ALLEN(1)  έρχεται από συνεχόμενες νίκες, είναι ίππος με υψηλή ποιότητα και θα έχει αντιάλους τους τρόφιμους του Macaire, CHAHUTEUR(3) και CASTLETOWN(2). Για να «σπάσει» αυτή η τριπλέτα θα πρέπει να γίνουν… θαύματα, αλλά αν γίνουν τον πρώτο λόγο για να επωφεληθεί έχει ο CAPFERRET(6).

Η έκτη(κωδ.02) ιπποδρομία στα θαμνώδη εμπόδια αποτελεί την εκκίνηση του ΣΚΟΡ 6. Σε αυτή την αναμέτρηση ξεχωρίζουν… πέντε φοράδες. Η φόρμα «δείχνει» τις δυο πάνω φοράδες, MAGIE DU MA(1) και D’VINA(2) που συνεχώς πρωταγωνιστούν και με επιτυχίες μάλιστα εδώ και καιρό. Η DANS LA FOULEE(5) έχει τρέξει μόλις μια φορά, νίκησε δείχνοντας πλούσια προσόντα και βέβαια υπάρχει και η εξαιρετική INDIGA(4), φοράδα του Macaire που ανετράπη στην τελευταία συμμετοχή της γι’ αυτό και της δίνουμε την τέταρτη τύχη. Από τις υπόλοιπες ξεχωρίζει η LUDO SOL(7).

Στην έβδομη(κωδ.03) ιπποδρομία όλοι οι δρόμοι οδηγούν στον ΣΕΪΝΣΑΤΣΤ(6). Επέστρεψε μετά από τρία χρόνια αποχή λόγω προβλημάτων, νίκησε, «φρεσκαρίστηκε» και επιστρέφει σε απόσταση που δεν θα έχει πρόβλημα να επικρατήσει αν δεν ενοχληθεί από τις σοβαρές παθήσεις του. Αποτελεί το τεράστιο φαβορί της ημέρας και δεν υπάρχει και σε καμία άλλη ιπποδρομία τόσο μεγάλο φαβορί. Από εκεί και κάτω και παρά τις έξι συμμετοχές στην κούρσα γίνεται… χαμός. Ο ΝΤΑΜΠΑΡΤΟΝ ΡΟΚ(4) είναι ίππος που πάει καλά σε μεγάλες αποστάσεις και μπορεί να το πράξει και σήμερα, ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΑ(3) αν καταφέρει να οδηγήσει ανενόχλητος μπορεί επίσης να βρεθεί με απαιτήσεις στην άφιξη και δεν αγνοείται ο ΜΑΣΟΥΕΡΤΕ(1), ένας ίππος που μπορεί να χαρίζει αρκετά κιλά σε δυνατούς αντιπάλους, αλλά τρέχει σε απόσταση(1.800 μ.) της απολύτου αρεσκείας του. Υπάρχει και ο ΣΟΥΟΡΝΤ ΙΝ ΧΑΝΤ(5) που επιστρέφει από πολύμηνη αποχή, η απόσταση δεν θα τον ενοχλήσει και εξασφάλισε και αναβάτη που τον ξέρει καλά.

Συνέχεια με την όγδοη(κωδ.04) ιπποδρομία όπου δικαιωματικά η ΑΖΕΡΕΛ(4) έχει τον πρώτο λόγο. Νίκησε προ εβδομάδος σαρωτικά, έδειξε… σφαίρα από πλευράς αρχικής ταχύτητας κι αν δεν… χτυπάει τα πόδια τους μεταξύ τους, όπως αποκάλυψε ο προπονητής της, κι αυτό λόγω… βιασύνης, τότε είναι πολύ πιθανό να το ξανακάνει και να «γράψει» δεύτερη συνεχόμενη νίκη. Κι εδώ η συγκεκριμένη φοράδα θα «κατέβει» τεράστιο φαβορί και το ΣΥΝΘΕΤΟ 6 Χ 4 αν γίνει θα πληρώσει… ψίχουλα. Έχει όμως άριστες πιθανότητες. Αν για οποιοδήποτε λόγω η προαναφερόμενη φοράδα δεν δικαιώσει την αισιοδοξία μας, τότε έχουμε αρκετές υποψήφιες. Πρώτη και καλύτερη η ΡΗΓΚΑΛ ΦΑΛΚΟΝ(6) που «φρεσκαρίστηκε» μετά την τελευταία της επιτυχία και επανέρχεται δυνατή. Επίσης η ΙΝΦΛΕΞΙΟΝ(8) είναι φοράδα ποιότητος και σήμερα μπορεί να τρέξει καλύτερη από την επάνοδή της που ήταν αρνητική, κάτι που δεν το περιμέναμε. Υπάρχει η ΛΕΪΝΤΥ ΜΠΙ(1) που στα πρώτα τερεξιμάτά της δεν δείχνει αγωνιστική συνέπεια, έχει μεταπτώσεις στην απόδοσή της, αλλά και δυνατότητες και τέλος είναι η ΕΠΙΚ ΦΑΪΝΤ(2) η οποία ήταν εντελώς αρνητική προ εβδομάδος αλλά δεν ήταν έτσι στις προπονήσεις. Ήταν πολύ καλύτερη και απαιτεί μεγάλη προσοχή.

Στην ένατη(κωδ.05) ιπποδρομία ο ΚΗ ΣΟΣΑΪΕΤΥ(2) «έτρεξε» και πρωταγωνίστησε στην τελευταία του συμμετοχή και σε μικρότερη απόσταση και πλέον στις προπονήσεις δείχνει διαφοροποιημένος προς το καλύτερο. Μάλλον ήθελε κάποιο χρόνιο προσαρμογής, γιατί στην αρχή ήταν «περίεργοςε». Ίσως να βρήκε και το… κουμπί του ο προπονητής του. Πιστεύουμε ότι η σημερινή απόσταση θα τον ευνοήσει. Ο  ΑΛΕΚΟΥΚΟΣ(5) «πάει» τα μέτρα και πλέον μπορεί να τρέξει δυνατά και σε όμιλο που είναι στις δυνατότητές του. Κάτι αντίστοιχο ισχύει και για τον ΣΙΝΑΜΟΝ ΣΠΑΪΣ(4) και μεγάλο… αίνιγμα ο ΚΙΝΓΚ ΟΦ ΓΟΥΪΝΓΚ(8) που δεν μπορεί να τρέχει τόσο μέτρια. Κάπου θα αιφνιδιάσει.

Στην δέκατη(κωδ.06) ιπποδρομία η ΜΠΛΑΚ ΜΠΙΟΥΤΥ(5) επανέρχεται μετά την τελευταία αποτυχημένη εμφάνισή της που μάλιστα έτρεχε και στην μέση του στίβου και δεν συννενοήθηκε με τον αναβάτη της. Στις προπονήσεις πήγε καλά, πολύ καλά θα λέγαμε και μπορεί να πρωταγωνιστήσει. Αντίπαλος μεγάλη και για όλες θα αποτελέσει και σήμερα η ΚΕΕΛΑ(2) που είναι οριστικά ισχυροποιημένη και αξιόπιστη. Θεωρούμε ότι και σήμερα μπορεί να πρωταγωνιστήσει και με ένα ρυθμόπου αναμένουμε να την ευνοήσει. Η ΛΑΪΤ ΟΦ ΔΕ ΓΟΥΟΡΛΝΤ(7) είναι φοράδα που ακόμη δεν μας έχει δείξει όλες τις δυνάμεις της και η ΝΤΡΗΜ ΑΪΛΑΝΤ(8) έχει δυνατό παλμαρέ στο εξωτερικό, έτρεξε μόλις μια φορά στην Ελλάδα και με την αυξημένη εμπειρία της σήμερα μπορεί να πρωταγωνιστήσει και να επιζητήσει τη νίκη. Η τελευταία αποτελεί καλή περίπτωση.

Τέλος στην ενδέκατη(κωδ.07) ιπποδρομία αναμένουμε ματς ανάμεσα σε ΧΑΟΥΣ ΚΑΠΤΑΙΝ(4) και ΤΖΙΝ ΤΡΑΠ(3). Αυτοί οι δυο έχουν ανοικτούς λογαρισμούς και όχι μόνο από την τελευταία συμμετοχή τους που ο πρώτος προηγήθηκε του δεύτερου, αλλά και απο προηγούμενες αναμετρήσεις που η σειρά άφιξης ήταν υπέρ του Τζιν Τραπ. Πιστεύουμε ότι το δίδυμο 4Χ3 έχει ακέραιες ελπίδες για να γίνει και μόνο αν ατυχήσει ο ένας από τους δυο θα «χαλάσει». Αν «χαλάσει» βέβαια ο πρώτος υποψήφιοςε να επωφεληθεί είναι ο ΝΤΟΠΛΕΡ ΕΦΕΚΤ(7) που δείχνει σε εξέλιξη αυτό τον καιρό. Εδώ άλλος για να πρωταγωνιστήσει δεν υπάρχει.

 

ΣΚΟΡ 3 (01-02-03): 1-2-3/1-2-4-5-7/6                                       ΚΟΣΤΟΣ: 7,5 ευρώ

ΣΚΟΡ 6 (02-03-04-05-06-07): 1-2-4-5-7/6/4/2-4-5/2-5-7-8/3-4      ΚΟΣΤΟΣ: 48 ευρώ

ΣΚΟΡ 4: (04-05-06-07): 1-4-6-8/2-4-5/2-5-7-8/3-4                      ΚΟΣΤΟΣ: 48 ευρώ

 

Κοινοποίηση:
Προτεινόμενα