ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΦΑΒΟΡΙ Η SO MI DAR ΣΤΟ YORK ΚΑΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΜΕΝΗ ΓΙΑ ΤΟ OAKS

Κοινοποίηση:

Όσοι θέλετε να στοιχηματίσετε σήμερα(Τετάρτη 11 Μαΐου) σε ένα ίππο με μεγάλη σιγουριά, αξίζει να το κάνετε στην κούρσα με ΚΩΔΙΚΟ 023 στις 17:45 στο YORK. Πρόκειται για το Tattersalls Musidora Stakes (Fillies’ Group 3) (Class 1) (3YO only) στα 2100 μέτρα. Μια κούρσα με επτά συμμετοχές και μεταξύ αυτών και την SO MI DAR(7) την καταπληκτική φοράδα του προπονητή JOHN GOSDEN που θα ιππευτεί από τον Frankie Dettori.
Η φοράδα είναι γραμμένη να τρέξει στο OAKS, στην κορυφαία κούρσα των φοράδων και είναι αήττητη σε δυο συμμετοχές. Μάλιστα στην πιο πρόσφατη επιτυχία της, στο Epsom, στα 2000 μέτρα και κόντρα σε αρσενικούς ο προπονητής της δήλωσε ότι στην φοράδα του δεν άρεσε ο στίβος και θεωρεί ότι στο York ο στίβος θα της αρέσει περισσότερο έτσι ώστε να πιάσει το μάξιμουμ της απόδοσής της.
Βέβαια δεν θα έχει εύκολο έργο. Δυνατή αντίπαλος θα είναι η τέταρτη στις 1000 Guineas, η FIREGLOW(4) που ο προπονητής της ο Mark Johnston την θεωρεί ικανή για τη νίκη, αλλά μεγάλες ελπίδες τρέφει και ο προπονητής Bin Suroor για την PROMISING RUN(1) που επιστρέφει από το Ντουμπάι όπου έτρεξε δυο φορές τερματίζοντας δεύτερη και η οποία σύμφωνα με τον προπονητή προετοιμάστηκε δυνατά και σήμερα πιθανολογεί ότι θα ευνοηθεί από τον ρυθμό
Τέταρτη επιλογή η φοράδα του Richard Hannon, η LIGHT UP OUR WORLD(6) που τον απογοήτευσε στην τελευταία της συμμετοχή, αλλά εδώ την αναμένει πολύ καλύτερη.

ΒΑΣΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ: SO MI DAR(7)
ΤΡΙΚΑΣΤ: 7#4-1-6

Κοινοποίηση:
Προτεινόμενα