Τεράστια βάση ο Βεστάβιαν, τον πρώτο λόγο ο Μπαμπούρ και ισχυρά συστήματα σε Σκορ 6 & Σκορ 4

Κοινοποίηση:

ΔΙΕΓΡΑΦΗ ΣΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑ ΤΟ Νο 2 ΠΕΝΝΥΓΟΥΕΪΤ
Η σημερινή συγκέντρωση συμπληρώθηκε δύσκολα με πέντε διαδρομές και συμπληρώθηκε μετά από επαναληπτικές εγγραφές. Αυτό είναι λογικό αφού οι ίπποι δεν… περισσεύουν, είναι λίγοι και μάλιστα κάποιοι εξ αυτών τρέχων αδιάκοπα κάθε εβδομάδα. Μάλιστα για μπορέσει να “παίξει” σήμερα το ΣΚΟΡ 6… επιστρατεύτηκε και μια κούρσα από το Chantilly. Μια κούρσα που βάζει… θέματα αφού είναι πολυπληθής και για να είναι κάποιος σίγουρος θα πρέπει να επιλέξει αρκετούς ίππους απ’ αυτή την αναμέτρηση, άρα να “ξοδέψει” στήλες, άρα να ανεβάσει το ποσό που θα στοιχηματίσει. Αλλά και οι ελληνικές ιπποδρομίες δεν είναι εύκολες στην πρόβλεψη και το αποδεικνύουν περίτρανα κάθε εβδομάδα πλέον με τις μεγάλες αποδόσεις που εμφανίζονται, με τα αουτσάιντερ που επικρατούν και με το ΣΚΟΡ 6 , την “ναυαρχίδα” στα Σκορ να μοιράζει από καλά έως πολλά χρήματα. Αρχική διαπίστωση ότι υπάρχει ένα ξεκάθαρο φαβορί και τίποτα άλλο.
Θα ξεκινήσουμε βέβαια με την δυσκολότερη κούρσα του προγράμματος.

Την ένατη(κωδ.01) ιπποδρομία, από την Γαλλία που εκκινεί και το ΣΚΟΡ 6.
Μια κούρσα χάντικαπ για τετραετείς στα 2100 μέτρα όπου χωρίς υπερβολή και από τους 16 συμμετέχοντες οι… 10 είναι σχεδόν σε μια ευθεία. Μπορούν δηλαδή να νικήσουν και χωρίς να… ανοίξει ρουθούνι. Χωρίς να μπορεί κανείς να πει τίποτα. Αυτά είναι τα χάντικαπ στην Γαλλία.  Ξεκινάμε με την CITY PRINCESS(11) που έχει τρέξει πολλές φορές μέσα στο 2016 και διακρίνεται για την αξιοθαύμαστη σταθερότητά της και σε τερματισμούς στις πρώτες θέσεις. Καλή βάση αυτή η φοράδα, αλλά δεν φτάνει. Παρακάτω ο WAVE POWER(8) είναι ένα καλό αουτσάιντερ που αυτή την περίοδο είναι σε καλή φόρμα και θέλει την προσοχή του και η  FORTUNE DE FLANDRE(14) είναι σε φόρμα, είναι φοράδα που νικάει δύσκολα μεν, όμως είναι σε καλή φόρμα, ιππεύεται από τον Blondel και κατά πάσα πιθανότητα θα ανήκει και στα φαβορί. Ο PRINCE INDY(1) ανήκει στους ποιοτικότερους του ομίλου και θα έχει στην σέλα του τον Soumillon.  Η LA MAREMMA(3) το τελευταίο διάστημα πραγματοποιεί μέτριες εμφανίσεις, αλλά είναι φοράδα με μεγάλες δυνατότητες για ομίλους όπως ο σημερινός. Η AMBRE SAUVAGE(7) επανέρχεται από επτάμηνη και πλέον αποχή,  τρέχει για πρώτη φορά στην καριέρα της σε κούρσα χάντικαπ, όμως έχει τα προσόντα να πρωταγωνιστήσει. Αν στην παραπάνω πεντάδα προσθέσετε την FEMME D’ ARTISTE(5) που ιππεύεται από τον Peslier και προέρχεται από διακριτική εμφάνιση, αλλά και την BE MY LADY(13), έχετε μια πανίσχυρη οκτάδα που μπορείτε να στηρίξετε τα στοιχήματά σας.

Στην επόμενη κούρσα, την δέκατη(κωδ.02) διαγωνίζονται μόλις πέντε ίπποι με τον ΒΕΣΤΑΒΙΑΝ(2) να αποτελεί το πολύ μεγάλο φαβορί. Προέρχεται από δυο σερί τερματισμούς στην δεύτερη θέση, η απόσταση είναι ιδανική και θέλει μόνο καλή διαδρομή για να επικρατήσει. Είναι ανώτερος, αποτελεί το μεγάλο ΣΤΑΝΤΑΡ στο ΣΚΟΡ 6 και αν “σπάσει” τότε αρχίζει το… μέτρημα. Αλλά αυτό δείχνει δύσκολο να γίνει. Οι αντίπαλοί του δεν είναι τίποτα το ιδιαίτερο. Αν υπάρχει αντίπαλος, αυτή είναι η ΛΑΒΙΝΙΑ ΡΟΟΥΖ(5) που πρωταγωνίστησε στην τελευταία της συμμετοχή τερματίζοντας δεύτερη, αλλά και που θα χρειαστεί αρκετή εύνοια για να «χτυπήσει» τον προαναφερόμενο. Από τους υπόλοιπους ο ΛΙΤΟΣ ΒΙΟΣ(3) είχε μια έκλαμψη στις έως τώρα συμμετοχές του και μετά περιορίστηκε σε μέτριες επιδόσεις, ο ΡΑΣ ΜΑΛ(4) έτρεξε πολύ μέτρια στο ντεμπούτο του και δεν  θεωρούμε ότι μπορεί να ανέβει τόσο πολύ σήμερα έτσι ώστε να “χτυπήσει” τη νίκη και ο ΑΔΩΝΙΣ(1) έως τώρα δεν έχει δείξει τίποτα το ενθαρρυντικό εκτός από κάποια αρχική ταχύτητα και για λίγα μέτρα.

Στην ενδέκατη(κωδ.03) ιπποδρομία η Στυμφαλία(6) δεν έχει πιθανότητες να νικήσει. Ούτε καν να διακριθεί, αν κρίνουμε από την τελευταία της συμμετοχή. . Όλοι οι υπόλοιποι είτε με τις περισσότερες, είτε με τις λιγότερες ελπίδες, μπορούν να φτάσουν στη νίκη.
Ο ΜΑΡΒΕΛΙΝΟ(5) επανήλθε πρόσφατα από σημαντική αποχή, νίκησε δείχνοντας πολύ καλή διαγωγή στη νέα του προπόνηση και σήμερα αναμένεται λογικά καλύτερος. Ο ΜΠΛΟΥ ΛΟΤΟΥΣ(4) είναι στην καλύτερη φόρμα της ζωής του αυτή την περίοδο. Έρχεται από δυο σερί νίκες σε δυο διαφορετικές αποστάσεις  και δεν βλέπουμε τον λόγο να μην πρωταγωνιστήσει και σήμερα. Μάλιστα δεν έχει πρόβλημα είτε να οδηγήσει που του αρέσει περισσότερο βέβαια, είτε να μείνει λίγο πίσω που στην φόρμα που βρίσκεται δεν θα τον πειράξει.
Ο ΝΤΑΪΑΜΟΝΤ ΚΛΕΙΤΟΣ(2) νίκησε παλικαρίσια στην τελευταία συμμετοχή του και αν καταφέρει να οδηγήσει, μπορεί και πάλι να βάλει δύσκολα στους αντιπάλους του. Ο ΟΜΠΛΙΤΕΡΕΪΤ(1) δεν τα κατάφερε στις δυο συμμετοχές του μετά από σημαντικό ρεπό, αλλά για να τον γράφει ο προπονητής του συνέχεια σημαίνει ότι τα προβλήματά του είναι σε ύφεση. Δεν αμφισβητείται η ποιότητά του και βέβαια αν οι σπρίντερ ανοίξουν τον ρυθμό θα ευνοηθεί περισσότερο. Ο ΜΑΣΤΕΡ ΠΕΡΦΕΚΤ(3) είναι ο πιο… φιλότιμος στον όμιλο. Δεν νικάει μεν, αλλά είναι συνεχώς στην άφιξη. Σήμερα το έργο του δείχνει πιο δύσκολο από άλλες φορές, αλλά η φόρμα είναι φόρμα και πρέπει πάντα να υπολογίζεται. Τέλος υπάρχει και ο ΦΛΑΪ ΟΝ ΜΠΑΪ(7) που είναι ο μόνος καθαρόαιμος στέγερ της κούρσας. Είναι σε φόρμα και αν ανοίξει ο ρυθμός μπορεί να κάνει πολλά. Το πόσα πολλά είναι δύσκολα μετρήσιμο εδώ και από την δική του όχι πάντα σταθερή συμπεριφορά, όσο και των ικανών αντιπάλων του. ΚΟΥΡΣΑ ΑΝΑΦΟΡΑΣ (πατήστε εδώ)

Στην δωδέκατη(κωδ.04) ιπποδρομία διαγωνίζονται οι γνωστές φοράδες που οι περισσότερες έχουν ανελλιπή παρουσία στις ιπποδρομίες από την αρχή του χρόνου. H ΑΝΝΥ ΓΚΟΓΚ(4), έρχεται από νίκη, αλλά σε μικρότερη απόσταση, θα στηριχτεί στην φόρμα της και τρέχει σε όμιλο που όλες τις έχει νικήσει στο πρόσφατο παρελθόν. Σίγουρα προσοχή θέλει η ΦΟΥΡΖΑΝΑΧ(6) που προ ημερών έδειξε κάποια καλά στοιχεία και η σημερινή απόσταση μάλλον θα την ευνοήσει περισσότερο. Από τις υπόλοιπες υπάρχει πάντα η ΣΙΜΕΡΙΝΓΚ ΣΑΛ(1) που τρέχει σε ευνοϊκή απόσταση, που ναι δεν είναι στην φόρμα του παρελθόντος, αλλά κάποια στιγμή θα  δείξει τα… δόντια της. Οι κυριότερες αντίπαλές της εδώ και καιρό τα δίνουν όλα κι αυτή είναι “χαλαρή”. Πλέον και η διαφορά βαρών έναντι αυτών έχει “φτιάξει” αρκετά. Η ΣΙΛΚΕΛΥ(5) προ δυο εβδομάδων τερμάτισε δεύτερη της Αννυ Γκογκ(4) σε μικρότερη απόσταση και είναι ερωτηματικό το πόσο ευχάριστα θα βγάλει την σημερινή απόσταση και η ΜΠΙΟΥΤΙΦΟΥΛ ΚΑΠΛΑΝΙ(3) είναι η φοράδα με τις λιγότερες πιθανότητες. Και είναι η πρεσβύτερη στον όμιλο, και οι τελευταίες εμφανίσεις της δεν δείχνουν κάτι το ιδιαίτερο. H ΠΕΝΝΥΓΟΥΕΪΤ(2) ΔΙΕΓΡΑΦΗΚΟΥΡΣΑ ΑΝΑΦΟΡΑΣ (πατήστε εδώ)

Η δέκατη τρίτη(κωδ.05) ιπποδρομία είναι η ποιοτικότερη του προγράμματος. Είναι κούρσα που έχει φαβορί, αλλά έχει και δυνατούς διεκδικητές της νίκης. Ξεκινάμε με τον… συλλέκτη κυπέλλων και τροπαίων το προηγούμενο διάστημα, τον ΜΠΑΜΠΟΥΡ(1). Είναι γεγονός ότι αυτός ο ίππος την συγκεκριμένη στιγμή συγκαταλέγεται στους καλύτερους δρόμωνες στο Μαρκόπουλο. Έρχεται από τρεις συνεχόμενες νίκες και σε απαιτητικούς ομίλους, η φόρμα του είναι εξαιρετική, τα βάρη του άρχισαν να ανεβαίνουν απόρροια των επιτυχιών του, αλλά ο προπονητής του, ο Παναγιώτης Θεολόγου είχε πει στην τηλεόραση, προ καιρού και μετά την τελευταία του νίκη, ότι στο μέλλον θα δούμε αυτόν τον ίππο ακόμη καλύτερο. Δεν έχουμε λόγους να τον αμφισβητήσουμε. Κάθε άλλο και βλέποντας την συμπεριφορά του και στις προπονήσεις. Στην τελευταία νίκη του Μπαμπούρ(1) έτρεξε και ο  ΜΟΥΡΙΝΓΚ ΜΑΣΤ(4) που ανεξήγητα κατ’ εμάς βέβαια, είχε μέτρια απόδοση. Θυμηθήκαμε μετά τι είπε ο Δημητσάνης που τον έχει ιππεύσει αρκετές φορές, ότι είναι ίππος ντελικάτος που δεν θέλει κούρσες σε κοντινές ημερολογιακές αποστάσεις και περιμένουμε να τον δούμε σήμερα “φρεσκαρισμένο”. Σίγουρα μπορεί να παλέψει για τη νίκη. Έχει το… πακέτο. Ο ΣΟΤΓΚΑΝ ΣΤΑΡΤ(2) «έφαγε» την κούρσα του, προ εβδομάδος, τερματίζοντας τρίτος σε υποδεέστερο όμιλο και σήμερα μπορεί να τρέξει πολύ δυνατά. Υπάρχει ο ΣΙΣΚΟ ΜΠΟΫ(5) που έρχεται από νίκη θα στηριχτεί στα χαμηλά του βάρη, αλλά και δίνει… εξετάσεις σε πολύ απαιτητικό όμιλο. Ο ΦΙΛΙΠ(3) δεν θεωρούμε ότι μπορεί να νικήσει, αλλά μια θέση σε Τρικάστ ή Τετραπλό μπορεί να καταλάβει, κάτι αντίστοιχο ισχύει και για τον ΒΑΝΒΙΤΕΛΛΙ(7) και θεωρούμε ότι ο ΝΤΟΜΠΛΕΡ ΕΦΕΚΤ(6) και μετά την σχετικά πρόσφατη μέτρια συμμετοχή του, έχει τις λιγότερες πιθανότητες για να πρωταγωνιστήσει. ΚΟΥΡΣΑ ΑΝΑΦΟΡΑΣ (πατήστε εδώ)

Τέλος στην δέκατη τέταρτη(κωδ.06) ιπποδρομία οι υποψήφιοι για τη νίκη είναι πολλοί. Ο γρήγορος ΜΕΤΑΒΟΣ(6) έρχεται από ωραία νίκη με επικεφαλής διαδρομή, ως γιος του πανίσχυρου σπρίντερ στο παρελθόν Ηάλυσου θα στηριχτεί εκ νέου στην αρχική του ταχύτητα και μπορεί να πρωταγωνιστήσει. Ο ΤΖΟΕΪ ΜΠΛΑΚ(7) στην τελευταία του συμμετοχή θεωρούμε ότι δεν μας έδειξε όλες τις δυνατότητές του. Οδήγησε στα 1575 μέτρα, αλλά με την είσοδο στην ευθεία “έκοψε” αρκετά. Μπορεί να μην του… πήγε η απόσταση, ίσως ο τρόπος διαδρομής. Σήμερα ίσως δούμε άλλο ίππο, προς το καλύτερο βέβαια και συνυπολογίζοντας ότι και στις προπονήσεις ήταν ενθαρρυντικός. Ο ΝΑΣΜΙ(3) είναι ένας σπρίντερ σταθερός και σε φόρμα, αλλά και σε επιδόσεις. Δεν μπορεί να αγνοηθεί και θέλει προσοχή. Ο ΕΪΝΜΙΡ(2) είναι ίππος όχι με μεγάλη σταθερότητα, αλλά στις… καλές του μπορεί να βάλει δύσκολα σε όλους. Αποτελεί κατ’ εμάς το αουτσάιντερ που μπορεί να ταράξει τα νερά, Υπάρχει και ο φορμαρισμένος, αλλά και “φρεσκαρισμένος” ΦΥΓΟΝΙΚΟΣ(8) που μπορεί να διακριθεί παρά την ανάβαση που διαθέτει. Προβληματίζει ο ΤΑΡΑΓΚΟΝ(4) που μετά την τελευταία του συμμετοχή άλλαξε ιδιοκτησία και προπόνηση, δεν προβληματίζουν οι ΝΤΕΖΙΓΚΝΕΪΤ(1) και ΒΕΝΤΟΥΡΑ ΚΑΝΥΟΝ(5) που άλλαξαν προπόνηση και ιδιοκτησία, αλλά όχι την μέτρια συμπεριφορά τους στις προπονήσεις και τέλος ο ΚΕΪΠ ΡΑΘ(8) έτρεξε πρόσφατα, “κουνήθηκε”, αλλά θεωρούμε ότι η μικρή απόσταση δεν θα τον ευνοήσει. Πάντωςε γι ‘ αυτόν τον ίππο μια θέση σε Τρικάστ ή Τετραπλό δεν θα μας προκαλούσε έκπληξη. ΚΟΥΡΣΑ ΑΝΑΦΟΡΑΣ (πατήστε εδώ)

ΟΜΑΔΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ

ΣΚΟΡ 6 (01-02-03-04-05-06) : 11-8-14-1-3-7-5-13 / 2 / 5-4-2-1 / 4-6-1 / 1-4 / 6-7-3-2
ΣΤΗΛΕΣ: 768

ΚΟΣΤΟΣ: 384 ευρώ

Το παραπάνω σύστημα αν περάσει η πρώτη κούρσα από την Γαλλία, πολύ δύσκολα θα χάσει. Βέβαια κοστίζει πολλά και το προτείνουμε για ομαδικό σύστημα. Φυσικά μπορείτε να κάνετε όσες προσθαφαιρέσεις θέλετε και να το φέρετε στα δικά σας… μέτρα.

ΛΟΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ

ΣΚΟΡ 6 (01-02-03-04-05-06) : 11-8-14-1-3-7-5-13 / 2 / 5-4-2-1 / 4-6-1 / 1 / 6-7-3
ΣΤΗΛΕΣ: 288
ΚΟΣΤΟΣ: 144 ευρώ

Σε αυτό το σύστημα παίζουμε με δυο ΣΤΑΝΤΑΡ, τον ΒΕΣΤΑΒΙΑΝ και τον ΜΠΑΜΠΟΥΡ. Όπως βλέπετε στις άλλες κούρσες και σε σχέση με το ομαδικό σύστημα αφαιρέσαμε μόνο τον Εϊνμιρ στην τελευταία κούρσα.

ΣΚΟΡ 4 (03-04-05-06) : 5-4-2-1  / 4-6-1 / 1-4 / 6-7-3-2
ΣΤΗΛΕΣ: 96
ΚΟΣΤΟΣ: 48 ευρώ

Το ανοίξαμε λίγο αυτό το σύστημα, αλλά όπως αποδείχτηκε και την περασμένη εβδομάδα που “πιάσαμε” το Σκορ 4 με απόδοση πάνω από 1000 ευρώ, καλά κάνουμε. Αρκεί μια μικρή έκπληξη για να ανεβάσει την απόδοση και ακόμη μια για να την εκτινάξει. Που ξέρετε μπορεί να γίνει και σήμερα και το ποσό που δαπανούμε δεν ξεφεύγει.

Κοινοποίηση:
Προτεινόμενα