Τετάρτη 20 Ιουλίου το 70ο Ελληνικό Ντέρμπι με πλούσιο θέαμα και μοναδικές εκπλήξεις

Κοινοποίηση:

Η απόλυτη ιπποδρομία με τα καλύτερα καθαρόαιμα ελληνικά άλογα θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Τετάρτη 20 Ιουλίου στο Μαρκόπουλο. Η Ιπποδρομίες ΑΕ, μέλος του Ομίλου ΟΠΑΠ που εδώ και επτά μήνες έχει αναλάβει τη διοργάνωση των ελληνικών ιπποδρομιών, υπόσχεται μοναδικές κούρσες και πλούσιο θέαμα στον στίβο κατά το 70ο ελληνικό ντέρμπι. Tο ντέρμπι διαχρονικά θεωρείται η κούρσα της χρονιάς και αποτελεί πόλο έλξης για τους έλληνες ιδιοκτήτες, προπονητές, αναβάτες, ιπποπαραγωγούς και πάνω απ’ όλα φιλίππους. Τα άλογα που παίρνουν μέρος και θα διεκδικήσουν το κύπελλο είναι καθαρόαιμα ηλικίας  τριών ετών και θα αγωνιστούν για τη νίκη καλύπτοντας απόσταση των 2.400 μέτρων. Αναμενόμενα η αδρεναλίνη θα ανέβει στα ύψη.

Στην ξεχωριστή αυτή ημέρα στο Μαρκόπουλο, η  Ιπποδρομίες ΑΕ έχει οργανώσει τα πάντα για να προσφέρει ένα συναρπαστικό θέαμα. Υπόσχεται μία μοναδική εμπειρία σε όλους όσοι βρεθούν στον ιππόδρομο σε μία ατμόσφαιρα γιορτής στους ανακαινισμένους χώρους. Κορυφαίοι αθλητές από όλα τα αθλήματα θα δώσουν το παρόν βραβεύοντας τους μεγάλους νικητές, γονείς και μικρά παιδιά θα συμμετέχουν σε πρωτότυπες δραστηριότητες με εκπλήξεις και βέβαια τη λήξη των ιπποδρομιών θα ακολουθήσει σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο ένα μεγάλο πάρτι με dj και την μοναδική ορχήστρα του Σταύρου Ρωμανού να φτιάχνει μια ξεχωριστή ατμόσφαιρα με αγαπημένους jazz και swing ήχους.

H είσοδος του ιπποδρόμου είναι δωρεάν για όλους και μάλιστα όπως ήδη γίνεται κάθε Τετάρτη θα υπάρχει συνεχής δωρεάν μεταφορά με πούλμαν από και προς τους σταθμούς του ΜΕΤΡΟ στο Κορωπί.

 

 

Κοινοποίηση:
Προτεινόμενα