Τον πρώτο λόγο Απήλινγκ και Μπέιμπυ Σάουερ, αξίζουν Φλήτινγκ Φρανσέσκα και Σκάι Μπαλλερίνα

Κοινοποίηση:

Μεγάλη κούρσα δεν εμπεριέχει η σημερινή συγκέντρωση δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα, η τελευταία για το Νοέμβριο και το φθινόπωρο. Όμως αυτό δεν αφαιρεί σε τίποτα το ενδιαφέρον από το στοιχηματικό κομμάτι του. Τουναντίον θα λέγαμε. Για το ΣΚΟΡ 6 τέτοιες κούρσες μεγαλώνουν το ενδιαφέρον και προσθέτουν δυσκολία στην πρόβλεψη. Πάμε να αναλύσουμε και να εκτιμήσουμε τις διαδρομές και στο τέλος, όπως πάντα και το σύστημα – μπούσουλας για το ΣΚΟΡ 6.
Όμως από σήμερα και μετά από απαίτηση πολλών αναγνωστών και φίλων θα έχουμε σύστημα και για ΣΚΟΡ 4.
Απαραίτητη υπενθύμιση: Ο καιρός ίσως να παίξει ρόλο στην διαμόρφωση των αποτελεσμάτων. Τις προηγούμενες δυο μέρες ο στίβος ήταν βρεγμένος, βαρύς, αλλά και σε αρκετά καλή κατάσταση.  Σήμερα και σύμφωνα με το μετεωρολογικό δελτίο αναμένεται καλύτερος, αλλά αν κάτι προκύψει, εδώ θα βρείτε και τις τυχόν αλλαγές στα προγνωστικά μας.

ΔΙΕΞΑΓΕΤΑΙ ΣΚΟΡ 6: 01-02-03-04-05-06

274 Ξεκινάμε με την πρώτη (κωδ.01) ιπποδρομία, στα 1100 μέτρα, όπου η ΦΛΗΤΙΝΓΚ ΦΡΑΝΣΕΣΚΑ(4) αναμένεται πανέτοιμη για τη νίκη. “Έφαγε” δυο δυνατές κούρσες το προηγούμενο διάστημα, είναι γεγονός ότι την αναμέναμε καλύτερη στην πιο πρόσφατη, όμως ίσως να της έλλειπε κάτι, αυτό που δεν θα λείπει σήμερα. Από νίκη και σε καλή φόρμα διατηρείται η ΡΙΟ ΝΤΕΒΑ(3) που είναι η κατ’ εξοχήν σπρίντερ της κούρσας κι αν πάει εύκολα και χωρίς πίεση μπροστά, μπορεί να πρωταγωνιστήσει εκ νέου.  Γρήγορη η ΣΑΝΣΕΤ ΝΤΑΖΛ(5) που επιστρέφει από μικρό ρεπό και εξασφάλισε απόλυτα ιδανικό αναβάτη για να την προωθήσει αμέσως με τις πρώτες. Θέλει προσοχή. Όπως θέλει προσοχή και μεγάλη, κατ’ εμάς βέβαια, η ΝΤΟΝΤ ΤΕΛ ΧΕΡ(6) που έχει πάει καλά στις προπονήσεις και παρά το μεγάλο της ρεπό. Μάλιστα ιππεύεται και από τον αναβάτη που την γυμνάζει αποκλειστικά, εδώ και καιρό. Η ΛΕΪΝΤΥ ΚΑΠΟΥΤΣΙΝ(2) έρχεται από νίκη και μάλιστα σε μεγαλύτερη απόσταση, είναι εδώ και καιρό σε φόρμα και θεωρούμε ότι με καλή εκκίνηση μπορεί και πάλι να πρωταγωνιστήσει. Τέλος υπάρχει και η ΓΟΥΟΡΜ ΓΟΥΟΡΝΤΣ(1) που σαφώς θα ήθελε μεγαλύτερη απόσταση, όμως για το Τρικάστ δεν αγνοείται και κυρίως αν γίνει γρήγορη η κούρσα στην αρχή.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΦΛΗΤΙΝΓΚ ΦΡΑΝΣΕΣΚΑ(4) – ΡΙΟ ΝΤΕΒΑ(3) – ΝΤΟΝΤ ΤΕΛ ΧΕΡ(6)

275 Συνεχίζουμε με την δεύτερη (κωδ.02) ιπποδρομία, στα 1100 μέτρα,  όπου ο ΑΠΗΛΙΝΓΚ(1) είναι σε φόρμα, έχασε στην λεπτομέρεια τη νίκη, στην πρόσφατη συμμετοχή του και σε μεγαλύτερη(1300 μ.) απόσταση, αλλά σήμερα μπορεί να τα καταφέρει, κυρίως αν καταφέρει αμέσως να βγει στο κεφάλι και να οδηγήσει, κάτι που δείχνει αρκετά πιθανό. Θα έχει βέβαια μεγάλη κόντρα από τον πανέτοιμο πλέον ΧΕΪΛ ΔΕ ΤΣΗΦ(5) που «έφαγε» την κούρσα του, στο πρόσφατο ντεμπούτο του και στην ίδια κούρσα με τον προαναφερόμενο και επιπρόσθετα θα αναφέρουμε ότι διαθέτει και αρχική ταχύτητα. Παρακάτω επικρατεί μεγάλη αβεβαιότητα. Σίγουρα δεν μπορεί να αγνοηθεί ο έμπειρος ΟΥΡΜΠΑΝ ΣΟΟΥΛ(2) που επιστρέφει μετά από καιρό σε νέα προπόνηση και καλές εντυπώσεις έχει αφήσει στις προπονήσεις ο πρωτοεμφανιζόμενος, ΚΟΜΠΛΙΤΔΕΜΙΣΣΙΟΝ(7). Ένας διετής ίππος που εδώ και πάρα πολύ καιρό προπονείται μεθοδικά από τον προπονητή του. Οι ΠΤΟΛΕΜΑΙΟΣ ΣΩΤΗΡ(3) και ΦΟΛΙΝΓΚ ΓΟΥΝΤ(4) από πλευράς τριετών δεν έχουν δείξει την πρόοδο που περιμέναμε και θεωρούμε το έργο τους πολύ δύσκολο, ακόμη και για παρουσία στα πολύπλοκα παιχνίδια και από τους διετείς ο ΜΑΞΙΜΟΣ ΜΟΥ(8) έχει κάνει καλή προετοιμασία, τηρουμένων των αναλογιών, ο ΔΕ ΝΤΡΗΜ(6) δείχνει να θέλει δουλειά και μεταξύ των ΜΙΝΩΑ(9) και ΣΕΡ ΓΚΑΝΙΑΝ(10) καλύτερα έχει πάει ο πρώτος στις προπονήσεις και βέβαια για όλους τους διετείς δεν είναι μόνο η πρώτη φορά που θα τρέξουν, αλλά και η ωριμότητά τους που σαφώς δεν είναι η ίδια. Άρα θα κριθούν προσεχώς και όχι σήμερα, οι περισσότεροι.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΑΠΗΛΙΝΓΚ(1) – ΧΕΪΛ ΔΕ ΤΣΗΦ(5) – ΟΥΡΜΠΑΝ ΣΟΟΥΛ(2) – ΚΟΜΠΛΙΤΔΕΜΙΣΣΙΟΝ(7)

ΔΙΕΞΑΓΕΤΑΙ ΣΚΟΡ 4: 03-04-05-06

276 Στην τρίτη (κωδ.03) ιπποδρομία και στα 1100 μέτρα, εκκινεί το ΣΚΟΡ 4 και θεωρούμε ότι η ΣΚΑΪ ΜΠΑΛΛΕΡΙΝΑ(5) με καλή εκκίνηση μπορεί να πάει στο κεφάλι και να μείνει εκεί μέχρι τέλους. Η ΚΑΪΝΤ ΟΦ ΜΠΙΟΥΤΥ(3) επανέρχεται σε νέα ιδιοκτησία και προπόνηση, έχει πάει καλά στις προπονήσεις και με καλή εκκίνηση θα καταστεί πολύ υπολογίσιμη. Η ΛΙΖΑ(8) έδειξε πολύ γρήγορη στο ντεμπούτο της όπου πήγε να κάνει συγκλονιστική έκπληξη τερματίζοντας τρίτη και μάλιστα κόντρα σε αρσενικούς και σήμερα ούσα πιο έμπειρη μπορεί να επιζητήσει ακόμη και τη νίκη.  Δύσκολο βέβαια, αλλά η πρώτη της παρουσία και μάλιστα πραγματοποιώντας ντεμπούτο στα έξι της χρόνια, άφησε υποσχέσεις. Η ΕΛΕΝΑ ΚΑΡ(2) τρέχει σε προσφιλή απόσταση και όπως έχει δείξει στο παρελθόν είναι ικανή να πρωταγωνιστήσει έντονα. Η ομόσταυλη ΦΡΗ ΑΤ ΛΑΣΤ(6) είναι σε καλή κατάσταση και κάλλιστα μπορεί να βρεθεί σε μια θέση στα πολύπλοκα παιχνίδια, ενώ η ΠΙΚΑΝΤΙΛΟ(6) κάπου θα μας “ξαφνιάσει” με πρωταγωνιστική εμφάνιση. Είναι πάντα ικανή να το κάνει και τέλος από τις… έτερες ομόσταυλες η ΓΟΥΕΪΣΜΠΟΥΣΜΠΑΣ(1) δείχνει καλύτερη από την ΔΕ ΤΣΑΖ(4) και έχει πιο πολλές πιθανότητες για παρουσία στα πολύπλοκα παιχνίδια και μέχρι εκεί.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΣΚΑΪ ΜΠΑΛΛΕΡΙΝΑ(5) – ΕΛΕΝΑ ΚΑΡ(2) – ΚΑΪΝΤ ΟΦ ΜΠΙΟΥΤΥ(3) – ΛΙΖΑ(8)

277 Συνέχεια με την τέταρτη (κωδ.04) ιπποδρομία, στα 1100 μέτρα, όπου η ΛΟΒΑΜΠΛ ΕΛΕΝ(6) είναι σε σούπερ φόρμα, απώλεσε στην λεπτομέρεια τη νίκη, προ εβδομάδος και σε μεγαλύτερη(1575 μ.) απόσταση και πιστεύουμε ότι σήμερα θα είναι η βασικότερη διεκδικήτρια της διαφεύγουσας νίκης της. Η ΜΙΛΟΣ ΛΑΣ(7) είναι η σπρίντερ της κούρσας και είναι επαρκώς προπονημένη όχι μόνο για να τρέξει δυνατά, αλλά και να διεκδικήσει τη νίκη. Προσοχή θέλει η ΜΙΣ ΣΑΓΙΦ(5) που αν συνεννοηθεί με τον αναβάτη της μπορεί να κάνει την έκπληξη. Είναι φοράδα που χωρίς τα προβλήματα ρινορραγίας θα ήταν σε διαφορετική κατηγορία απ’ αυτή που τρέχει σήμερα.  Η ΛΑ ΜΑΝΓΚΑ(2) δεν είναι στην εκρηκτική κατάσταση, όπως στο κοντινό παρελθόν, αλλά ο όμιλος είναι στα μέτρα της και είναι πάντα ικανή να πρωταγωνιστήσει και με κύριο όπλο την σταθερότητά της.  Η ΣΤΟΡΜΚΑΤΤΕΡ(4) επιστρέφει από αρκετή αποχή, αλλά στις προπονήσεις πήγε καλά και επιπρόσθετα ανατέθηκε στον Δημητσάνη. Σε καλή κατάσταση είναι η ΜΙΣ ΠΕΓΚΥ(3), αλλά θα την προτιμούσαμε σε λίγο μεγαλύτερη απόσταση και τέλος η ΦΛΟΥΟΡΙΣΕΝΤ ΡΟΚ(1) τρέχει πλέον σε νέα προπόνηση και για την ώρα διατηρούμε επιφυλάξεις. Εξυπακούεται ότι μια θέση μπορεί να την βρει. Δύσκολα, αλλά μπορεί. Δεν είναι δα και πολλές οι συμμετέχουσες.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΛΟΒΑΜΠΛ ΕΛΕΝ(6) – ΜΙΛΟΣ ΛΑΣ(7) – ΣΤΟΡΜΚΑΤΤΕΡ(4) – ΜΙΣ ΣΑΓΙΦ(5)

278 Στην πέμπτη (κωδ.05) ιπποδρομία και στα 1300 μέτρα, οι ομόσταυλοι και ομοπροπόνητοι ΤΣΑΜΠΙΟΝ ΧΑΡΜΠΟΥΡ(1) και ΧΕΒΕΝΣ ΡΟΚ(3) μπορούν να πάνε μπροστά, να βάλουν τον ρυθμό στην κούρσα και να πρωταγωνιστήσουν. Αμφότεροι είναι σε πολύ καλή φόρμα και πιστεύουμε ότι μπορούν να “φτιάξουν” το ρυθμό και να πρωταγωνιστήσουν αμφότεροι. Ο ΡΕΪΝΜΠΟΟΥ ΛΑΪΚ(5) είναι πάντα υπολογίσιμος σε ομίλους όπως ο σημερινός, σε αντίστοιχο όμιλο, στην τελευταία του συμμετοχή, αν και δεν έφυγε καλά από την αφετηρία βελτιώθηκε πολύ στο τέλος.  Ο ΣΤΡΟΝΓΚ ΜΙΣΕΛ(2) διατηρείται, εδώ και καιρό, σε πολύ υψηλή φόρμα και μπορεί να το δείξει, για άλλη μια φορά και έπεται ο ΑΪΜ ΓΟΥΟΚΙΝΓΚ ΧΙΕΡ(4) που η απόσταση του ταιριάζει, κάτι που φάνηκε και στην τελευταία κάπως βελτιωμένη και σε σχέση με προηγούμενες, συμμετοχή του. Από τους υπόλοιπους ο ΤΣΗΦ ΟΦ ΣΤΑΦ(6) προέρχεται από νίκη, αλλά ο σημερινός όμιλος είναι πολύ “σκληρός”. Δίνει εξετάσεις δηλαδή. Τέλος ο ΣΟΛΑΤΖΑΝ(7) επανέρχεται από μεγάλη αποχή, δεν έχει δείξει τίποτα στις δυο έως τώρα συμμετοχές του και διατηρούμε λογικές επιφυλάξεις.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΤΣΑΜΠΙΟΝ ΧΑΡΜΠΟΥΡ(1) – ΡΕΪΝΜΠΟΟΥ ΛΑΪΚ(5) – ΧΕΒΕΝΣ ΡΟΚ(3) – ΣΤΡΟΝΓΚ ΜΙΣΕΛ(2)

279 Τέλος, στην έκτη (κωδ.06) ιπποδρομία και στα 1300 μέτρα, υπάρχει μεγάλη βάση. Είναι η ΜΠΕΪΜΠΥ ΣΑΟΥΕΡ(3) που πρωταγωνίστησε, προ ημερών, σε όμιλο καλύτερο του σημερινού, διατηρείται, εδώ και καιρό σε δυνατή φόρμα και σήμερα έχει σαφώς τον πρώτο λόγο και με οποιαδήποτε μορφή και ρυθμό κούρσας. Η ΧΑΡΡΥ ΑΠ ΠΑΟΛΑ(6) είναι πάντα «σκληρή» και έχει αποδείξει τις δυνατότητές της σε ομίλους όπως ο σημερινός. Δεν λείπει από τις πρώτες θέσεις, εδώ και καιρό και πιστεύουμε ότι αυτό θα γίνει και τώρα. Ανερχόμενη είναι η ΓΟΥΪΝΤΕΡ ΣΤΟΡΜ(8) που έρχεται από νίκη σε κατώτερο όμιλο μεν, αλλά με πολύ ωραίο τρόπο δε και προσοχή θέλει η ΓΚΡΕΪΣ ΔΕ ΦΛΟΡ(7) που επίσης έρχεται από νίκη και δείχνει σε εξέλιξη. Η ΓΚΕΪΖΙΝ(1) επιστρέφει από ρεπό, αλλά στις προπονήσεις ήταν ευδιάθετη και από τις υπόλοιπες, η ΜΙΣ ΑΝΤΟΥΑΝΕΤ(2) δεν μας έδειξε πολλά πράγματα στο στάδιο της προετοιμασίας της, η ΣΑΦΦΑΧ(4) και μόνο ότι ιππεύεται από τον Δημητσάνη αποκτά μια τύχη παραπάνω για παρουσία στα πολύπλοκα παιχνίδια και η ΣΙΡΕΝΣ ΧΑΡΜΟΝΥ(6) σαφώς δεν θα έχει εύκολο έργο, όμως όπως και οι δυο παραπάνω φοράδες μπορεί να εμφανιστεί στο Τετραπλό κυρίως.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΜΠΕΪΜΠΥ ΣΑΟΥΕΡ(3) – ΧΑΡΡΥ ΑΠ ΠΑΟΛΑ(6) – ΓΟΥΪΝΤΕΡ ΣΤΟΡΜ(8) – ΓΚΕΪΖΙΝ(1)

ΣΚΟΡ 6: 01-02-03-04-05-06
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ:  3-4-5-6 / 1-5 / 5 / 4-6-7 / 1-2-3-5 / 3
ΣΤΗΛΕΣ: 96
ΚΟΣΤΟΣ: 48 ευρώ με στοιχηματική μονάδα τα 0,50 του ευρώ

ΟΜΑΔΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: 2-3-4-5-6 / 1-5 / 2-5 / 2-4-6-7 / 1-3-5 / 3-8
ΣΤΗΛΕΣ: 480
ΚΟΣΤΟΣ: 240 ευρώ με στοιχηματική μονάδα τα 0,50 του ευρώ

ΣΚΟΡ 4: 03-04-05-06
ΣΥΣΤΗΜΑ: 2-3-5-6-8 / 2-4-5-6-7 / 1-3-5 / 3-8
ΣΤΗΛΕΣ: 150
ΚΟΣΤΟΣ: 75 ευρώ με στοιχηματική μονάδα τα 0,50 του ευρώ

Κοινοποίηση:
Προτεινόμενα