Τον πρώτο λόγο η Μπλου Τέμπερα στο Αρτέμιδος, ισχυρές βάσεις Κόμπτον Λέιντυ και Ο Τζίνο και δυνατό σύστημα για Σκορ 6

Κοινοποίηση:

Με σούπερ πρόγραμμα ρίχνουν αυλαία οι ελληνικές ιπποδρομίες και πριν τις θερινές διακοπές.  Αγωνιστικά ξεχωρίζει η μεγάλη κούρσα των τριετών φοράδων, το κύπελλο ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ, το αποκαλούμενο και ως το… Ντέρμπι των φοράδων. Στοιχηματικά όλες οι διαδρομές έχουν ενδιαφέρον, η πρόβλεψη είναι δύσκολη σχεδόν σε όλες τις διαδρομές και αναμένονται μεγάλες αποδόσεις. Διαβάστε παρακάτω τις αναλύσεις και εκτιμήσεις μας και βέβαια υπάρχει, όπως πάντα, το σύστημα – μπούσουλας για το δημοφιλέστερο των στοιχημάτων, το ΣΚΟΡ 6.

ΔΙΕΞΑΓΕΤΑΙ ΣΚΟΡ 4: 01-02-03-04

199 Ξεκινάμε τις αναλύσεις μας από την πρώτη(κωδ.01) ιπποδρομία και τα 1400 μέτρα, όπου οι ΤΑΡΑΓΚΟΝ(5) και ΧΑΡΤΜΠΡΕΪΚΙΝΓΚ(6) πρωταγωνίστησαν στην τελευταία κοινή τους εμφάνιση και πιστεύουμε ότι θα το πράξουν και σήμερα. Μάλιστα ο πρώτος έχει πάει πολύ δυνατά στις προπονήσεις και ο δεύτερος αναμένεται και σήμερα να οδηγήσει. Κυριότερος αντίπαλός τους ο ΑΡΚΑΝΟ ΓΚΟΛΝΤ(1), έστω κι αν ήταν απογοητευτικός στην τελευταία τους συμμετοχή. Μετά απ’ αυτή επανέλαβε την εκγύμνασή του και ικανοποίησε πλήρως.  Πιο πίσω ο πρόσφατος νικητής ΜΟΥΤΑΜΑΚΙΝ(2) που βέβαια σήμερα θα έχει δύσκολο έργο, αλλά και ο ΠΟΛΙΟΡΚΗΤΗΣ(3).που είναι ικανός, κάτω από προϋποθέσεις, να “χωθεί” στα πολύπλοκα παιχνίδια. Όχι όμως για παραπάνω διάκριση.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΤΑΡΑΓΚΟΝ(5) – ΧΑΡΤΜΠΡΕΪΚΙΝΓΚ(6) – ΑΡΚΑΝΟ ΓΚΟΛΝΤ(1) – ΜΟΥΤΑΜΑΚΙΝ(2)

200 Στην δεύτερη (κωδ.02) ιπποδρομία και στα 1300 μέτρα, η ΚΟΜΠΤΟΝ ΛΕΪΝΤΥ(7) είναι σε καλή κατάσταση, έχει διαγωνιστεί και διακριθεί στο παρελθόν σε ανώτερους ομίλους του σημερινού και σήμερα ίσως και να ευνοηθεί από τον ρυθμό της κούρσας που τον αναμένουμε γρήγορο, ελέω των πολλών σπρίντερ. Τη νίκη «ψάχνει» εδώ και καιρό η ΓΟΥΑΧΙΜΠΑ(3) όμως τερματίζει συνεχώς δεύτερη και μάλιστα απορρίπτονται και οι ενστάσεις που κάνει ο «κύκλος» της. Πάντως σήμερα στην φόρμα που βρίσκεται και με τον Δημητσάνη στη σέλα της, μπορεί να τα καταφέρει. Η ΡΙΟ ΝΤΕΒΑ(1) δεν χρειάζεται να οδηγήσει για να διακριθεί και μάλιστα στην φόρμα που βρίσκεται αυτή την εποχή. Η ΑΝΤΙΚΛΕΙΑ(6) είναι φοράδα που διατηρείται, εδώ και καιρό, σε καλή φόρμα, αλλά θέλει να βρει και ιδανικές συνθήκες διαδρομής για να πρωταγωνιστήσει. Δύσκολο να γίνει και σήμερα, αλλά όπως και να έχει δεν μπορεί να αγνοηθεί από τα πολύπλοκα παιχνίδια. Από τις υπόλοιπες η ΜΙΛΟΣ ΛΑΣ(5) μπορεί να διακριθεί, αρκεί να πάει εύκολα στο κεφάλι, κάτι που δεν δείχνει πολύ εφικτό και τέλος για τα πολύπλοκα παιχνίδια δεν μπορεί να αγνοηθεί η φορμαρισμένη ΡΟΖΑ ΚΛΕΜΠ(4).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΚΟΜΠΤΟΝ ΛΕΪΝΤΥ(7) – ΓΟΥΑΧΙΜΠΑ(3) – ΑΝΤΙΚΛΕΙΑ(6) – ΡΙΟ ΝΤΕΒΑ(1)

ΔΙΕΞΑΓΕΤΑΙ ΣΚΟΡ 6: 03-04-05-06-07-08

201 Στην τρίτη (κωδ.03) ιπποδρομία, στα 1300 μέτρα, υπάρχει μια πανίσχυρη δυάδα. Ο ΖΕΦΥΡ ΜΑΤΖΙΚ(4) επιστρέφει μεν από μεγάλο ρεπό, όμως είναι αήττητος σε δυο συμμετοχές και μάλιστα σε αμφότερες έδειξε ότι τα περιθώρια εξέλιξής του ήταν πολύ μεγάλα. Αντίπαλός του ο ευρισκόμενος σε μεγάλη φόρμα ΦΙΛΑΝΤΕΡΕΡ(6) και θεωρούμε ότι αν η νίκη ξεφύγει από τους παραπάνω, θα μιλάμε για μεγάλη έκπληξη. Πιο πίσω ο ΚΙΡΙΜΠΑΤΙ(5) που δείχνει στις προπονήσεις ότι βρίσκεται ίσως σε μικρή εξέλιξη και πιο πίσω ο ΦΑΟΥΣΤΟ(1) που διατηρείται σε καλή κατάσταση το τελευταίο διάστημα και ο ολιγομελής όμιλος ίσως να τον ευνοήσει, κυρίως αν καταφέρει να οδηγήσει και ακολουθεί ο ΕΛΕΓΚΑΝΤΛΥ ΜΠΑΟΥΝΤ(1) που απέχει από τον ίππο του παρελθόντος, κάτι που φαίνεται και στις προπονήσεις και στις δοκιμές που σημειώνει.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΖΕΦΥΡ ΜΑΤΖΙΚ(4) – ΦΙΛΑΝΤΕΡΕΡ(6) – ΚΙΡΙΜΠΑΤΙ(5) – ΦΑΟΥΣΤΟ(2)

202 Στην τέταρτη (κωδ.04) ιπποδρομία και στα 1400 μέτρα,  ο ΙΠΠΟΚΑΜΠΟΥΣ(6) είναι σε σταθερή φόρμα και με σωστή ίππευση, κάτι που δεν είχε στην τελευταία συμμετοχή του, αλλά από αναβάτη που… δεν τον ήξερε, μπορεί να φτάσει ακόμη και στη νίκη. Κυριότεροι αντίπαλοί του οι ομόσταυλοι και φορμαρισμένοι ΠΗΣ ΤΕΛΕΓΚΡΑΜ(1) και ΤΑΟΥΑΛΗΦ(2), αλλά και ο βελτιωμένος στην τελευταία του συμμετοχή, ΠΑΜΠΛΟ(4) που εξασφάλισε καλή ανάβαση. Από τους υπόλοιπους ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΙΩΣΗΦ(9) εξασφάλισε δυνατό αναβάτη(Δημητσάνη), θα οδηγήσει, αλλά δεν μαες έχει δείξει ότι μπορεί να κοντράρει τους προαναφερόμενους. Προς το παρόν τουλάχιστον. Αν βέβαια παρουσιαστεί μεταμορφωμένος, μπορεί, αλλά αυτό δεν μπορεί να εκτιμηθεί και με όσα έχουμε δει έως τώρα απ’ αυτόν. Από τους υπόλοιπους θεωρούμε ότι μπορεί να διακριθεί ο ΤΣΗΦ ΟΦ ΣΤΑΦ(3), αλλά και γι’ αυτόν δεν μπορούν να βγουν ασφαλή συμπεράσματα αφού πρόκειται για ίππο με μεγάλες αυξομειώσεις στην απόδοσή του.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΙΠΠΟΚΑΜΠΟΥΣ(6) – ΠΗΣ ΤΕΛΕΓΚΡΑΜ(1) – ΠΑΜΠΛΟ(4) – ΤΑΟΥΑΛΗΦ(2)

ΔΙΕΞΑΓΕΤΑΙ ΣΚΟΡ 4: 05-06-07-08

203 Στην πέμπτη (κωδ.05) ιπποδρομία και στα 1300 μέτρα, οι υποψήφιοι για τη νίκη είναι πολλοί. Ο ΑΛ ΧΑΜΝΤ(3) έτρεξε καταπληκτικά, προ εβδομάδος, σε μεγαλύτερη απόσταση κι αν δείξει τις ίδιες δυνάμεις, μπορεί να φτάσει και στη νίκη. Ο ΤΣIΦ ΕΝΤΕΡΤΕΪΝΕΡ(4) νίκησε σε κατώτερο όμιλο, στην τελευταία συμμετοχή του κι αν δεν ενοχλείται από τις χρόνιες παθήσεις του, μπορεί και σήμερα να πρωταγωνιστήσει. Σε μεγάλη φόρμα ο ΕΪΣ ΡΕΜΠΕΛ(1) που εδώ και καιρό «κυνηγάει» τη νίκη, αλλά τερματίζει τρεις σερί φορές δεύτερος και βέβαια δεν μπορεί να αγνοηθεί ο πάντα σταθερός, ΚΑΟΥΝΤΥ ΣΟΟΥ(7) που πήγε και δυνατά στις προπονήσεις. Από τους υπόλοιπους ο ΜΠΑΖΟΥΛΑ(5) επιστρέφει μετά την αφαίρεση της τελευταίας νίκης του, λόγω χρήσεως απαγορευμένης ουσίας και μάλιστα αιμοστατικής ουσίας. Αυτό σημαίνει ότι σήμερα υπάρχει εύλογος ενδοιασμός, μήπως και ριννοραγήσει. μάλιστα στις προπονήσεις δεν πήγε τόσο δυνατά, όσο προηγούμενες φορές. Ο ΚΟΒΕΡ ΤΣΑΡΤΖ(9) ΔΙΕΓΡΑΦΗ

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΑΛ ΧΑΜΝΤ(3) – ΕΪΣ ΡΕΜΠΕΛ(1) – ΤΣΙΦ ΕΝΤΕΤΕΪΝΕΡ(4) – ΚΑΟΥΝΤΥ ΣΟΟΥ(7)

204 Στην έκτη (κωδ.06) ιπποδρομία και στα 1300 μέτρα, τον πρώτο λόγο και ίσως και τον τελευταίο, τον έχει ο πολύ φορμαρισμένος το τελευταίο διάστημα, Ο ΤΖΙΝΟ(4). Πολύ πιθανό το ενδεχόμενο να πάει στο κεφάλι και μην ξεχνάτε ότι στην τελευταία του συμμετοχή ηττήθηκε στην λεπτομέρεια από τον Ελεμένταρυ. Ο ΤΟΡΚ ΜΑΟΥΝΤΕΝ(3) έρχεται από νίκη και δείχνει σε εξέλιξη αυτή την περίοδο. Ο γρήγορος ΓΟΥΣΤΕΡΝ ΠΡΕΖΕΝΤΣ(5) αν καταφέρει να οδηγήσει, μπορεί να κάνει πολλά, χωρίς αυτό να είναι άκρως απαραίτητο  και βέβαια δεν μπορεί να αγνοηθεί ο ευρισκόμενος σε καλή φόρμα και προειδοποιητικός στην τελευταία του συμμετοχή, ΣΤΡΟΝΓΚ ΜΙΣΕΛ(7). Σε καλή κατάσταση διατηρείται ο ΣΑΣΑΣΟΦΕΡΑΤΟ(1), αλλά δεν τον έχουμε ικανό να πρωταγωνιστήσει, παρά μόνο να “βρει” μια θέση στα πολύπλοκα παιχνίδια. Όπως πάντα πήγε δυνατά στις προπονήσεις ο ΝΤΙΣΚΑΒΕΡΝΤ(6), αλλά είναι κάτι που το έχει ξανακάνει, αφού πρόκειται για γκαλοπέρ ίππο που κάποια στιγμή θα επιβεβαιώσει τις δοκιμές του, αλλά δεν μπορεί να προσδιοριστεί το πότε και τέλος ο ΜΕΝΤΑΛΙΣΤ(20 επανέρχεται από 9 1/2 μήνες αποχή, λόγω προβλημάτων, το τελευταίο διάστημα ανέβασε ρυθμούς στην προπόνηση, όμως η μεγάλη αποχή και ο δυνατός όμιλος προβληματίζουν ως προς την τύχη του και κυρίως στο να πρωταγωνιστήσει. Ο ΔΕ ΦΟΣΙΛ(8) ΔΙΕΓΡΑΦΗ

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Ο ΤΖΙΝΟ(4) – ΤΟΡΚ ΜΑΟΥΝΤΕΝ(3) – ΣΤΡΟΝΓΚ ΜΙΣΕΛ(7) – ΜΕΝΤΑΛΙΣΤ(2)

205 Στην έβδομη (κωδ.07) ιπποδρομία και στα 1800 μέτρα, στο ΚΥΠΕΛΛΟ ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ, τον πρώτο λόγο έχει η πιο φορμαρισμένη και προερχόμενη από δυο σερί νίκες, ΜΠΛΟΥ ΤΕΜΠΕΡΑ(7). Αναμένεται μάλιστα να οδηγήσει, να δώσει τον ρυθμό στην κούρσα και να διεκδικήσει  ε κορυφαίες πιθανότητες τη σπουδαία νίκη. Μόνος και μικρός ενδοιασμός είναι η απόσταση των 1800 μέτρων. Ακολουθούν η ΤΑΣΙΟΝΙ(7) που επανέρχεται μεν από μεγάλη αποχή, αλλά και σε υψηλή ευδιαθεσία, όπως έδειξε στις προπονήσεις, η ΠΟΥΡ ΛΑ ΦΑΜΙΓ(6) που θεωρούμε ότι σήμερα ίσως μας δείξει όλο το εύρος των δυνάμεών της και βέβαια η ΓΚΕΪΖΙΝ(1) που έρχεται από νίκη και που δείχνει φοράδα μεγάλων αποστάσεων. Από τις υπόλοιπες, έμπειρη και “ψημένη” σε δυνατές κούρσες είναι η ΧΑΡΡΥ ΑΠ ΠΑΟΛΑ(8) και υπό προϋποθέσεις μπορεί να εμφανιστεί, στα πολύπλοκα παιχνίδια, η πρόσφατη νικήτρια ΜΙΣ ΑΝΤΟΥΑΝΕΤ(3).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΜΠΛΟΥ ΤΕΜΠΕΡΑ(4) – ΤΑΣΙΟΝΙ(7) – ΓΚΕΪΖΙΝ(1) – ΧΑΡΡΥ ΑΠ ΠΑΟΛΑ(8)

206 Τέλος, στην όγδοη (κωδ.08) ιπποδρομία και στα 1575 μέτρα οι υποψήφιοι για τη νίκη είναι πολλοί. Είναι η πιο «ανοικτή» κούρσα της ημέρας. Ο ΝΤΟΝΤ ΚΡΑΪ ΦΟΡ ΜΗ(9) έρχεται από δυο νίκες σε κούρσες μεγάλων αποστάσεων, ενδιάμεσα έτρεξε πολύ δυνατά και στα 1300 μέτρα όπου τερμάτισε τρίτος και επιπρόσθετα σήμερα θα έχει και το αβαντάζ των χαμηλών βαρών, αλλά και της ίππευσης του Δημητσάνη. Ο ΛΑΚΝΑΟΥ(6) επιστρέφει από μεγάλη αποχή, πήγε πάρα δυνατά στις προπονήσεις και η απόσταση ίσως και να είναι… μικρή για τις ιδιότητές του. Προσοχή θέλει ο ΤΕΝΖΙΝΓΚ ΝΟΡΓΚΑΪ(7) που «κουνήθηκε» σε μεγαλύτερη απόσταση και σε ανώτερο όμιλο και επίσης προσοχή θέλει και ο ΧΟΡ ΑΛ ΟΥΝΤΕΪΝΤ(10) που αυτή την περίοδο δείχνει σε τοπ φόρμα. Ο ΠΙΚΑΠΟΚΕΤ(3) έρχεται από εντυπωσιακή νίκη στα 2100 μέτρα και παρά τα υψηλά του βάρη μπορεί να τρέξει πρωταγωνιστικά και σε μεγάλη φόρμα βρίσκεται ο ΑΣΤΕΡΙΩΝ(1) που θεωρούμε ότι και σήμερα μπορεί να παρουσιαστεί με μεγάλες απαιτήσεις στην άφιξη και παρά τα υψηλά του βάρη. Από τους υπόλοιπους δεν μπορεί να αγνοηθεί ο ΖΙΓΓΥ ΣΤΑΡΜΑΝ(8) που στο παρελθόν έχει δείξει ότι του αρέσει η σημερινή απόσταση και επιπρόσθετα ήταν ευδιάθετος στο στάδιο της προετοιμασίας του. Υπό αρκετές προϋποθέσεις μπορεί ο ΓΟΥΕΪ ΑΧΕΝΤ(5) να βρεθεί σε μια θέση στα πολύπλοκα παιχνίδια και τέλος, πολύ δύσκολο το έργο του ΓΚΡΙΖΛΥ ΜΠΕΑΡ(2), αλλά και του αρνητικού, εδώ και καιρό ΦΑΣΤΝΕΤ ΜΟΝΣΟΥΝ(3).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΝΤΟΝΤ ΚΡΑΪ ΦΟΡ ΜΗ(9) – ΛΑΚΝΑΟΥ(6) – ΧΟΡ ΑΛ ΟΥΝΤΕΪΝΤ(10) – ΑΣΤΕΡΙΩΝ(1)

ΣΚΟΡ 6: 03-04-05-06-07-08
ΣΥΣΤΗΜΑ: 4-6 / 1-2-4-6 / 1-3-7 / 3-4-7 / 4 / 1-6-7-9-10
ΣΤΗΛΕΣ: 360
ΚΟΣΤΟΣ: 180 ευρώ με στοιχηματική μονάδα τα 0,50 του ευρώ.

 

Κοινοποίηση:
Προτεινόμενα