Τον πρώτο λόγο η Σαν Ελυζέ, ανώτερος και πανέτοιμος ο Τσιφ Εντερτέινερ και δυνατό σύστημα για Σκορ 6

Κοινοποίηση:

Το γεγονός ότι την περασμένη εβδομάδα σας προτείναμε το ΣΚΟΡ 6 ( ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ )που βρέθηκε μόνο ένας νικητής και πήρε όλα τα λεφτά το πήρατε είδηση, είχαμε αρκετά τηλεφωνήματα και e-mails και όλα τα σχετικά, για τα… συχαρίκια, αλλά από την άλλη παρατηρήσαμε ότι δεν μας ακολουθήσατε. Μας διαβάσατε, αλλά δεν μας ακολουθήσατε. Αλλιώς θα υπήρχαν κι άλλοι νικητές. Έτσι είναι όμως αυτό το παιχνίδι και το έχουμε γράψει κατ’ επανάληψη. Ο ιππόδρομος είναι εγωιστικό παιχνίδι. Αυτό θέλουμε κι εμείς. Να έχετε την γνώμη σας και να την πληρώνετε βέβαια. Εμείς τις αναλύσεις μας, τις εκτιμήσεις μας, τα συστήματά μας, αλλά εσείς πληρώνετε. Τέλος η φλυαρία και πάμε στο σήμερα. Φρέσκα κουλούρια και για να δούμε τι θα πράξουμε.
Από τις εγγραφές, από την περασμένη Δευτέρα είχε διαφανεί ότι το σημερινό πρόγραμμα θα είναι ¨φτωχό» από πλευράς ποιότητας, αλλά και διαδρομών, αφού συμπληρώθηκαν και μάλιστα οριακά πέντε διαδρομές. Δεν είναι υπερβολή να αναφέρουμε ότι η καλύτερη κούρσα στην ελληνική συγκέντρωση είναι η ιπποδρομία από την Νότιο Αφρική, στην αρχή του προγράμματος. Είναι μια κούρσα Listed για διετείς ίππους και η οποία για να «καλυφθεί» , για όσους βέβαια επιλέξετε να «ασχοληθείτε με το ΣΚΟΡ 6, ίσως να χρειάζεται κι άλλες από τις τέσσερις επιλογές που κάναμε παρακάτω.


ΔΙΕΞΑΓΕΤΑΙ ΣΚΟΡ 6:01-02-03-04-05-06

Ξεκινάμε τις αναλύσεις μας από την αλλοδαπή(κωδ.01) ιπποδρομία όπου θα…πάμε με έναν ίππο που δεν ανήκει στις πρώτες επιλογές. Είναι ο NATIONAL PARK(8) που προέρχεται από δυο σερί νίκες και το τελευταίο διάστημα ο τρόφιμος της Yvette Bremner δείχνει ικανός να συνεχίσει το σερί του. Σίγουρα οι δυο κάτω, κάτω ίπποι δεν μπορούν να αγνοηθούν και να λείψουν από, κυρίως, το ΣΚΟΡ 6. Η MARCH MUSIC(13) δείχνει υπέρμετρα ώριμη στις πρώτες συμμετοχές της και που μετά από δυο σερί δευτεριές , στην πιο πρόσφατη έφτασε στη νίκη. Κι αυτή ανήκει στην προπόνηση της Yvette Bremner και μάλιστα μαζί με τον προαναφερόμενο συγκροτούν πολύ ισχυρό δίδυμο.
Πιο πίσω η MADAME SPEAKER(12) που μάλιστα σε έξι συμμετοχές μετράει τρεις νίκες και άλλα τρία πλασέ και τέλος υπάρχει και ο ALFEO(1), επίσης με τρεις νίκες στο ενεργητικό του, αλλά και δυο πλασέ σε πέντε συμμετοχές. όλοι οι παραπάνω και όπως προαναφέραμε, συγκροτούν πολύ δυνατό… καρέ, αλλά αν σας… παίρνει για παραπάνω επιλογές στο ΣΚΟΡ 6, να τις βάλετε.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: NATIONAL PARK(8) – MARCH MUSIC(13) – MADAME SPEAKER(12) – ALFEO(1)

179 Στην δεύτερη (κωδ.02) ιπποδρομία και στα 1000 μέτρα η ΣΑΝΣ ΕΛΥΖΕ(6) «έφαγε» την κούρσα της, πριν λίγο καιρό, προερχόμενη τότε από μεγάλη αποχή και την «έφαγε» σε παρόμοια κούρσα της σημερινής. Έτρεξε αρκετά καλά, ο προπονητής της την «φρεσκάρισε» και θεωρούμε ότι σήμερα έχει μεγάλη πιθανότητα, όχι μόνο να πρωταγωνιστήσει, αλλά να φτάσει και στη νίκη. Η γρήγορη ΕΜΜΑΝΟΥΕΛΑ(4) επανέρχεται από ρινορραγία, πήγε καλά στις προπονήσεις και η σημερινή απόσταση της ταιριάζει. Με καλή εκκίνηση η ΛΟΒΑΜΠΛ ΕΛΕΝ(3) έχει καλές πιθανότητες σε έναν όμιλο που κρίνεται στα μέτρα της και βέβαια δεν μπορεί να αγνοηθεί και η ΤΕΛ Ε ΣΤΟΡΥ(5) που ότι έχει κάνει έως τώρα το οφείλει στην καταλληλότητά της σε μικρές αποστάσεις, όπως η σημερινή. Η ΛΑ ΜΑΝΓΚΑ(2) έρχεται από νίκη, αλλά οι απαιτήσεις του ομίλου αυξήθηκαν, η ΠΕΡΣΕΦΟΝΗ(1) τρέχει σε “λίγα” μέτρα και τέλος η ΕΛΕΝΑ ΚΑΡ(7) θεωρούμε ότι βρίσκεται σε πολύ καλή φόρμα, όμως δεν την έχουμε ικανή για τη νίκη, όχι όμως και για τα πολύπλοκα στοιχήματα.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΣΑΝ ΕΛΥΖΕ(6) -ΛΟΒΑΜΠΛ ΕΛΕΝ(3) – ΤΕΛ Ε ΣΤΟΡΥ(5) – ΕΜΜΑΝΟΥΕΛΑ(4)

ΔΙΕΞΑΓΕΤΑΙ ΣΚΟΡ 4:03-04-05-06

180 Στην τρίτη (κωδ.03) ιπποδρομία και στα 1200 μέτρα, οι κύριοι υποψήφιοι για τη νίκη είναι δυο. Ο ΚΡΥΣΤΑΛ ΣΤΑΝΖΑ(3) και ο ΚΙΝΓΚ ΟΦ ΣΠΙΝ(4). Ο πρώτος θα επιζητήσει την ρεβάνς από τον δεύτερο, αφού στην τελευταία κούρσα που έτρεξαν μαζί νίκησε μεν, αλλά η νίκη κατόπιν ενστάσεως πήγε στον δεύτερο. Αμφότεροι όπως έδειξαν στις προπονήσεις διατηρούνται σε κορυφαία φόρμα. Ο ΜΑΝΝΕΡΣ ΠΛΗΖ(6) θεωρούμε ότι δεν έτρεξε στην τελευταία του συμμετοχή και βέβαια στην προ τελευταία κόντραρε τον τότε νικητή και σημερινό αντίπαλό του, Κρύσταλ Στάνζα. Επιπρόσθετα σήμερα διαθέτει και γνώριμη ανάβαση, αλλά και χαμηλά βάρη. Τέλος δεν πρέπει να αποκλειστεί εντελώς ο ΓΚΡΙΖΛΥ ΜΠΕΑΡ(2) έστω κι αν τα βάρη του έχουν ανέλθει, έστω κι αν αντιμετωπίζει φορμαρισμένους νεώτερους. Τέλος δεν μπορούμε να αποκλείσουμε και τον ΚΟΥΤΣΟΥΝΑΚΟ(1) που μπορεί να έχει υψηλά βάρη και να μην έχει την ιδανικότερη ανάβαση, αλλά ποτέ δεν ξέρεις αν δεν παρασυρθεί σε γρήγορο ρυθμό, κυρίως στο αρχικό κομμάτι της κούρσας.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΚΡΥΣΤΑΛ ΣΤΑΝΖΑ(3) –  ΚΙΝΓΚ ΟΦ ΣΠΙΝ(4) – ΜΑΝΝΕΡΣ ΠΛΗΖ(6) – ΚΟΥΤΣΟΥΝΑΚΟΣ(1)

181 Στην τέταρτη (κωδ.04) ιπποδρομία και στα 1200 μέτρα, ο ΤΣΑΜΠΙΟΝ ΧΑΡΜΠΟΥΡ(1) είναι σε μεγάλη φόρμα εδώ καιρό, πρωταγωνιστεί και «ψάχνει» τη νίκη. Προέρχεται από δυο συνεχείς τερματισμούς στην δεύτερη θέση και σε δυνατούς ομίλους μάλιστα και θεωρούμε ότι και σήμερα θα πρωταγωνιστήσει, κυρίως αν καταφέρει να οδηγήσει, κάτι που φαντάζει αρκετά έως αρκετά πιθανό. Ο ΕΛΕΜΕΝΤΑΡΥ(5) επανέρχεται από πολύ μεγάλη αποχή (7 μήνες), όμως στις προπονήσεις δείχνει σε καλή κατάσταση και κυρίως απαλλαγμένος από τα προβλήματα που τον είχαν κρατήσει μακριά από την αγωνιστική δράση. Είναι ένα ερωτηματικό, είναι ίππος που δεν εμπνέει εμπιστοσύνη, αλλά δεν μπορείς και να τον “σβήσεις” ελαφρά την καρδία και με τις δοκιμές ποθυ βλέπουμε να επιτυγχάνει. Σαρωτικός νικητής ήταν ο, Ο ΤΖΙΝΟ(7), προ ημερών και διόλου απίθανο με τα χαμηλά του βάρη να μπορέσει και σήμερα να φανεί ανταγωνιστικός και στον ανώτερο όμιλο. Δεν αγνοείται ο ΓΟΥΕΣΤΕΡΝ ΠΡΕΖΕΝΣ(6) που πήγε καλά στις προπονήσεις και μπορεί να αποτελέσει το καλό αουτσάιντερ της κούρσας, αλλά και ο ΣΑΣΣΟΦΕΡΡΑΤΟ(3) που στις τελευταίες του συμμετοχές δείχνει φανερή πρόοδο και κυρίως ωριμότητα, κάτι που δεν είχε στις πρώτες συμμετοχές του.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΤΣΑΜΠΙΟΝ ΧΑΡΜΠΟΥΡ(1) – Ο ΤΖΙΝΟ(7) –  ΕΛΕΜΕΝΤΑΡΥ(5) – ΣΑΣΣΟΦΕΡΡΑΤΟ(3)

182 Παρακάτω και στην πέμπτη (κωδ.05) ιπποδρομία, στα 1200 μέτρα, ο ΓΚΑΤΣΥ ΤΣΑΜΠΙΟΝ(1) αν επιδείξει τις δυνάμεις που είδαμε στην πρόσφατη νίκη του και μετά από μεγάλη αποχή, πόσο μάλλον αν δείξει την αναμενόμενη και λογική πρόοδο, τότε θα θέσει σοβαρή υποψηφιότητα για ρεπετισιόν. Ο φορμαρισμένος ΚΡΟΥΣΕΪΝΤΙΝΓΚ(3) πρωταγωνιστεί το τελευταίο διάστημα, αλλά δυο φορές τερμάτισε δεύτερος. Η φόρμα του δείχνει αμείωτη, οι παθήσεις του σε ύφεση και βέβαια είναι ικανός και σήμερα να «ψάξει» τη νίκη. Κάτι τέτοιο μπορεί να κάνει και ο ΝΑΣΜΙ(2) που τρέχει σε όμιλο στα μέτρα του και σε απόσταση που επίσης τον ευνοεί. Μάλιστα έχει πάει δυνατά και στις προπονήσεις. Σε αυτή τη κούρσα βέβαια δεν πρέπει να ξεγράψετε και τον ΜΟΥΤΑΜΑΚΙΝ(6) που «φρεσκαρίστηκε» μετά την τελευταία του αποτυχία και επανέρχεται. Οι εναπομείναντες είναι λίγο πιο πίσω από τους προαναφερόμενους και κάπως καλύτερος δείχνει ο ΣΙΛΟ(4).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΓΚΑΤΣΥ ΤΣΑΜΠΙΟΝ(1) – ΝΑΣΜΙ(3) – ΚΡΟΥΣΕΪΝΤΙΝΓΚ(2) – ΜΟΥΤΑΜΑΚΙΝ(6)

183 Τέλος, στην έκτη (κωδ.06) ιπποδρομία και στα 1200 μέτρα ο ΤΣΗΦ ΕΝΤΕΡΤΕΪΝΕΡ(3) έχει μοναδική ευκαιρία να επιστρέψει στις νίκες και μετά από πολύ καιρό. Δεν είναι ο ισχυρός ίππος του παρελθόντος και οι παθήσεις του πολλές, όμως στις προπονήσεις δείχνει καθημερινή βελτίωση και σήμερα αναμένουμε να πάρει το κεφάλι και να μείνει εκεί μέχρι τέλους. Μάλιστα μπορεί να πάρει και την ρεβάνς από τον ΚΡΕΤΙΒ ΤΖΙΝΙΟΥΣ(3) που κι αυτός παραμένει σε εκρηκτική φόρμα μετά τη νίκη του και βέβαια τρέχει κι αυτός σε όμιλο και απόσταση στα μέτρα του.Πιο πίσω ο ΕΞΕΛΕΝΤ ΑΛΑΜΠΑΪ(2) που δύσκολα θα πάει στο κεφάλι, αλλά μπορεί να διακριθεί και με ημιαναμονή, όπως έκανε βέβαια στην τελευταία του συμμετοχή. Από τους υπόλοιπους ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΥΣ(1) έχει τις περισσότερες πιθανότητες να φανεί στα πολύπλοκα παιχνίδια, Τρικάστ, Τετραπλό και μέχρι εκεί.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ:ΤΣΙΦ ΕΝΤΕΡΤΕΪΝΕΡ(4) – ΚΡΙΕΤΙΒ ΤΖΙΝΙΟΥΣ(3) –  ΕΞΕΛΕΝΤ ΑΛΑΜΠΑΪ(2) – ΣΠΑΡΤΑΚΟΥΣ(1)

ΣΚΟΡ 6: 01-02-03-04-05-06
ΣΥΣΤΗΜΑ – ΜΠΟΥΣΟΥΛΑΣ: 1-8-12-13 / 3-5-6 / 3-4-6 / 1-3-5-6-7 / 1-3 / 4
ΣΤΗΛΕΣ: 360
ΚΟΣΤΟΣ: 180 ευρώ με στοιχηματική μονάδα το 0,50 του ευρώ

Κοινοποίηση:
Προτεινόμενα