Τον πρώτο λόγο Μέριλυν Μαρκέσσα, Κόρτσαϊντερ, Σκάι Σιπ, Φαρμασιούτικαλ και σύστημα για Σκορ 6

Κοινοποίηση:

Το σημερινό πρόγραμμα εμπεριέχει αρκετούς ίππους που μπορούμε να χαρακτηρίσουμε από καλά έως πολύ καλά και δυνατά βάση. Μεγάλες στοιχηματικές βάσεις που μπορούν να αξιοποιηθούν ποικιλοτρόπως. Είτε στο ΣΚΟΡ 6 που πάντα έχει ενδιαφέρον και πληρώνει, αλλά και σε άλλα επιμέρους στοιχήματα. Όπως για παράδειγμα το ΣΥΝΘΕΤΟ ΔΙΔΥΜΟ ένα παιχνίδι που πληρώνει καλά τιε περισσότερες φορές. Πάμε να αναλύσουμε και να εκτιμήσουμε τις σημερινές ιπποδρομίες και φυσικά υπάρχει στο τέλος το… κλασικό σύστημα για το ΣΚΟΡ 6 που μπορείτε να το κάνετε ότι θέλετε, αρκεί να πάτε ταμείο.

 Στην πρώτη(κωδ.01) ιπποδρομία η φοράδα που πληροί όλες τις προϋποθέσεις για να πρωταγωνιστήσει είναι η ΜΕΡΙΛΥΝ ΜΑΡΚΕΣΣΑ(1). Προ ημερών έτρεξε πολύ δυνατά σε όμιλο πολύ ανώτερης κατηγορίας του σημερινού και μάλιστα διακρίθηκε. Ήταν τρίτη της “ιπτάμενης” Πρίνσες Μομόκα, αλλά και της πολύ δυνατής Ονοράμπλ. Πιστεύουμε ότι σήμερα έχει τον πρώτο λόγο. Πιστεύουμε ότι θα πάει στο κεφάλι και δύσκολα θα απειληθεί. Πιο πίσω η τριπλέτα ΠΕΝΝΥΓΟΥΕΪΤ(2), ΣΟΥΪΤ ΠΡΑΛΙΝ(3) και ΣΙΛΚΕΛΥ(5) είναι σχεδόν στα ίσια για την δεύτερη θέση, αλλά και τα πολύπλοκα παιχνίδια. Η ΕΛΙΑΝΝΑ(6) κινείται σε μέτρια επίπεδη, η ΜΑΡΙΣΙΑ(7) επιστρέφει από σημαντική αποχή χωρίς να έχουμε δει κάτι σημαντικό στις προπονήσεις και η ΚΑΛΑΜΙΤΥ ΤΖΕΪΝ(4) επιστρέφει από επτάμηνη αποχή χωρίς να δείξει κάτι στην προπόνηση και μάλλον θα θέλει να “φάει” την σημερινή κούρσα.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΜΕΡΙΛΥΝ ΜΑΡΚΕΣΣΑ(1) – ΠΕΝΝΥΓΟΥΕΪΤ(2) – ΣΟΥΪΤ ΠΡΑΛΙΝ(3) – ΣΙΛΚΕΛΥ(5)

Στην δεύτερη(κωδ.02) ιπποδρομία η ΚΟΡΤΣΑΪΝΤΕΡ(3) τρέχει για πρώτη φορά στην Ελλάδα, όμως έχει δυνατό ποιοτικό προφίλ. Έχει μια νίκη στην Αγγλία στα 2400 μέτρα και ακόμη τρεις διακρίσεις στην τρίτη σε οκτώ συμμετοχές. Έχει τρέξει από 1400 έως 2400 μέτρια και τις περισσότερες διακρίσεις τις έχει σε All Weather στίβο, αλλά ίσως την καλύτερη εμφάνιση, ακόμη και από τη νίκη της την έκανε σε μια ιδιαίτερα απαιτητική ιπποδρομία στο Newmarket που ήταν τρίτη ανάμεσα σε 13 συμμετέχουσες και με απόδοση 40/1. H συγκεκριμένη φοράδα ήρθε στην Ελλάδα στα μέσα του περασμένου Φλεβάρη, έχει πάει δυνατά στις προπονήσεις, κυρίως το τελευταίο διάστημα και ιππεύεται από τον Δημητσάνη που μαζί του πραγματοποίησε και το τελευταίο γκάλοπ. Σίγουρα θα προτιμούσε μεγαλύτερη απόσταση όμως δείχνει ανώτερη και θεωρούμε ότι έχει σαφώς τον πρώτο λόγο. Η έμπειρη ΡΗΓΚΑΛ ΦΑΛΚΟΝ(1) δείχνει η κυριότερη αντίπαλός της, όμως το ρεπό της είναι σημαντικό και πρέπει να το λάβετε υπόψη. Έχει γυμναστεί δυνατά  εδώ και καιρό, αλλά και σύμφωνα με το παρελθόν έχει δυο ντεζαβατάζ. Το πρώτο είναι ότι τις περισσότερες φορές δεν ξεκινάει καλά από την αφετηρία και το ότι θέλει να “φάει” μια κούρσα για να… έρθει στη θέση της. Πάντως πήρε εξωτερικό σταρτ, κάτι που ίσως την βοηθήσει. Η ΣΤΑΡ ΣΑΪΝ(2) επιστρέφει από ρινορραγία, έχει πάει καλά στις προπονήσεις και σύμφωνα με τις χαμηλές απαιτήσεις του ομίλου, δείχνει ικανή να πρωταγωνιστήσει. Κάτι που μπορεί κάλλιστα να κάνει και η πρωτοεμφανιζόμενη ΟΟΥΤ ΚΟΥΤΟΥΡ(5) που έχει 16 συμμετοχές στην Αγγλία σε αποστάσεις από 1000 έως 1400 μέτρα και με αρκετές διακρίσεις (3 στην δεύτερη θέση, 2 στην τρίτη). Ήρθε στην Ελλάδα στις αρχές του περασμένου Νοέμβρη, αντιμετώπισε κάποια προβλήματα και πήγε λίγο πίσω η προετοιμασία της και μόλις το τελευταίο διάστημα έδειξε ότι ανέβασε ρυθμούς. Έχει ποιότητα και θέλει προσοχή. Η ΣΑΕΤΑΪ(4) τρέχει συνεχώς το τελευταίο διάστημα και σε ομίλους που είναι πολύ κατώτερη. Σίγουρα δεν μπορεί να αποκλειστεί, αλλά κι από την άλλη οι συνεχείς συμμετοχές μετράνε. Η ΦΛΟΓΑ(6) ότι κάνει, θα το κάνει λόγο της μικρής απόστασης και τίποτα άλλο και η ΠΑΜΠΟΛΑ(7) είναι φοράδα που μια πάει μπροστά και μια πίσω, δεν μπορείς να της έχεις εμπιστοσύνη, όμως μια θέση με κανένα τρόπο δεν μπορεί να αποκλειστεί η παρουσία της στο Τρικάστ ή το Τετραπλό και κυρίως αν ξεκινήσει καλά. 

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΚΟΡΤΣΑΪΝΤΕΡ(3) – ΡΗΓΚΑΛ ΦΑΛΚΟΝ(1) – ΟΟΥΤ ΚΟΥΤΟΥΡ(5) – ΣΤΑΡ ΣΑΪΝ(2)

Στην τρίτη(κωδ.03) ο ΣΙΝΓΚΛ ΣΑΜΜΙΤ(5) έχει τρέξει δυνατά στις δυο έως τώρα συμμετοχές του και πιστεύουμε ότι σήμερα θα τον δούμε ακόμη καλύτερο. Όταν ήρθε στην Ελλάδα αυτός ο ίππος έδειχνε ότι πολύ δύσκολα θα έτρεχε. Σιγά, σιγά όμως άρχισε να μπαίνει στις κούρσες, πραγματοποίησε δυο καλές κούρσες, διακρίθηκε σε αμφότερες στην τρίτη θέση και κυρίως στην τελευταία πάλεψε με όμιλο που κρίνεται καλύτερος του σημερινού. Μπορεί να πάει στο κεφάλι και να φτάσει και στη νίκη. Ο «γκινιόζος» ΚΟΒΕΡ ΤΣΑΡΤΖ(1) παραμένει εδώ καιρό σε συνεχή φόρμα και θα επιζητήσει για ακόμη μια φορά τη νίκη. Ιππεύεται εκ νέου από τον Δημητσάνη που μάλλον το έχει πάρει… προσωπικά να νικήσει με αυτό τον ίππο. Πιο πίσω, αλλά με βλέψεις για τη νίκη είναι ο πρωτοεμφανιζόμενος ΖΗΤΗΣ(4) που διαθέτει καλή ποιότητα, όμως πραγματοποιεί το ντεμπούτο του στα τέσσερα χρόνια του. Δεν έχει κάνει τίποτα το εξαιρετικό στις προπονήσεις, αλλά είναι ίππος που μπορεί να αποδειχτεί καλύτερος πάνω στην κούρσα. Μεγάλο ερωτηματικό και ο ΡΗΓΚΑΛ ΡΕΣΠΟΝΣ(3) που αντιμετωπίζει προβλήματα και δεν μπορεί να δείξει την καλή του ποιότητα. Πάντως το τελευταίο διάστημα είναι σε μεγαλύτερη κινητικότητα απ’ ότι στο παρελθόν. Προσοχή θέλει και ο ΙΜΣΙΖ ΛΙΤΛ ΜΠΡΟ(2) που είχε μια παρενόχληση στην προ ημερών συμμετοχή του και απορυθμίστηκε. Τέλος ο ΣΤΟΡΜΥ ΑΡΤ(6) και κυρίως ο ΛΑΚΟΤΑ(7) δείχνουν κατώτεροι.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΣΙΝΓΚΛ ΣΑΜΜΙΤ(5) – ΚΟΒΕΡ ΤΣΑΡΤΖ(1) – ΖΗΤΗΣ(4) – ΙΜΣΙΖ ΛΙΤΛ ΜΠΡΟ(2)

Στην τέταρτη(κωδ.04) ιπποδρομία τον πρώτο λόγο έχει ο ΣΚΑΪ ΣΙΠ(5). Έρχεται από νίκη στην ίδια απόσταση με την σημερινή και θεωρούμε ότι μπορεί να τα καταφέρει εκ νέου κόντρα στον ΦΑΣΤΝΕΤ ΜΟΝΣΟΥΝ(3), που τον άφησε λίγο πίσω στην κόντρα τους, όπως θα δείτε παρακάτω και που ο τελευταίος αξιοποίησε την φόρμα του στην επόμενη συμμετοχή του παίρνοντας τη νίκη. Πιο πίσω ο ΣΙΣΚΟ ΜΠΟΫ(4) που υπολείπεται σαφώς των δυο παραπάνω και ο ΕΣΤΙΡΑΑΚ(7) που θα «τεσταριστεί» για τις μεγάλες κούρσες των τριετών που έρχονται, δηλαδή το Κριτήριο και το Ντέρμπι. Είναι μια τακτική που χρησιμοποιούν κάποιοι προπονητές στην προετοιμασία κυρίως των τριετών. Μην αποκλείσετε, κυρίως από το Τρικάστ ή το Τετραπλό, τον ΕΛΕΥΘΕΡΟΝΙΚΟ(2) που έρχεται από νίκη και δείχνει σε καλή κατάσταση. Πιο πίσω ο ΒΕΣΤΑΒΙΑΝ(1) και σαφώς κατώτερη η ΣΙΝΤΕΡΣ(6).

ΚΟΥΡΣΑ ΑΝΑΦΟΡΑΣ 22/4: ΣΚΑΪ ΣΙΠ, ΦΑΣΤΝΕΤ ΜΟΝΣΟΥΝ

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΣΚΑΪ ΣΙΠ(5) – ΦΑΣΤΝΕΤ ΜΟΝΣΟΥΝ(3) – ΣΙΣΚΟ ΜΠΟΫ(4) – ΕΣΤΙΡΑΑΚ(7)

Στην πέμπτη(κωδ.050 ιπποδρομία των φοράδων έχουμε μια πεντάδα που οι διαφορές μεταξύ τους είναι ελάχιστες. Δώστε μια ιδιαίτερη προσοχή στην ΓΟΥΑΪΛΝΤ ΜΠΛΟΥΜ(4) που δείχνει σε εξέλιξη το τελευταίο διάστημα κάτι που αποτυπώνεται και στις προπονήσεις. Την περιμένουμε δυνατή. Όπως περιμένουμε δυνατή και την ΠΕΡΣΕΦΟΝΗ(2) που ανατίθεται για δεύτερη κολλητή φορά στον Δημητσάνη και σήμερα τρέχει σε πιο προσφιλή απόσταση. Η επανεμφανιζόμενη και «φρεσκαρισμένη» ΙΝΤΥ ΜΙΟΥΖΙΚ(1) δεν μπορεί να αγνοηθεί και μάλιστα σημειώστε ότι όλος ο σταύλος είναι σε άνοδο, κάτι που θα διαπιστώσετε και το επόμενο διάστημα. Κρατήστε το αυτό. Επίσης υπάρχει η ΡΕΤΡΟ ΛΕΪΝΤΥ(6) που έτρεξε πολύ βελτιωμένα, προ ημερών και που επίσης η σημερινή απόσταση θα την ευνοήσει, αλλά και η ΚΙΣ(8) που δεν είναι σπουδαία φοράδα, αλλά ούτε ο σημερινός όμιλος είναι και επιπρόσθετα έδειξε και ευδιάθετη στις προπονήσεις. Από τις υπόλοιπες φοράδες αναμένουμε να δούμε βελτιωμένη την ΛΑ ΜΑΝΓΚΑ(5) που ίσως και για την ώρα θα προτιμήσουμε μικρότερη απόσταση και βέβαια μεγάλο ερωτηματικό η ΒΡΙΣΗΪΔΑ(3) που αν ξεκινήσει κανονικά μπορεί την διάκριση, αλλά όχι τη νίκη.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΠΕΡΣΕΦΟΝΗ(2) – ΓΟΥΑΪΛΝΤ ΜΠΛΟΥΜ(4) – ΙΝΤΥ ΜΙΟΥΖΙΚ(1) – ΡΕΤΡΟ ΛΕΪΝΤΥ(6)

Στην έκτη(κωδ.06) ιπποδρομία ο ΦΑΡΜΑΣΙΟΥΤΙΚΑΛ(2) νίκησε… κάντερ στην πρόσφατη συμμετοχή του και στην ίδια απόσταση και θεωρούμε ότι σήμερα θα τον δούμε ακόμη καλύτερο. Αυτός ο ίππος αποτελεί ίσως και το πιο «hot» φαβορί της ημέρας. Ο ΜΠΡΟΤΟΝΣ ΒΙΖΙΟΝ(4) «φρεσκαρίστηκε» και επανέρχεται με καλές δοκιμές στο ενεργητικό του. Είμαστε σίγουροι ότι αυτός ο ίππος δεν μας έχει δείξει ακόμη την αξία του και στις αρχικές συμμεςτοχές του στην Ελλάδα δεν ήταν απόλυτα έτοιμος, αλλά αντιμετώπισε και πρόβλημα τραυματισμού. Τώρα δείχνει πανέτοιμος και στο κεφάλι έχει δείξει δυνατός. Αν μπορεί να νικήσει τον Φαρμασιούτικαλ; Δύσκολο αν αυτός επαναλάβει την προ ημερών επίδοσή του. Αλλά ιππόδρομος είναι όλα γίνονται, οπότε αν σας “παίρνει” να βάλετε κάλυψη στο παιχνίδι σας, κυρίως στο Σκορ 6, να τον βάλετε. Πιο πίσω ο ΜΠΛΕΪΜ ΛΑΒ(5) που έρχεται από νίκη μεν, αλλά ο σημερινός όμιλος έχει δυο πολύ δυνατούς αντίπαλους, όπως οι προαναφερόμενοι. Πιο πίσω ο ΜΑΣΤΕΡ ΜΙΡΑΣΟΛ(1) που τρέχει σταθερά εδώ και καιρό και θεωρούμε ότι θα το κάνει και σήμερα. Όμως η νίκη είναι δύσκολη. Πολύ δύσκολη. Γι αυτόν θα είναι επιτυχία αν μπει στο δίδυμο, γιατί σε Τρικάστ και Τετράπλο είναι πιο εύκολο. Μηδαμινές πιθανότητες για τον εκτός φόρμας ΕΞΕΛΕΝΤ ΑΛΑΜΠΑΪ(3) και τον ΧΕΚΤΙΚ ΓΟΥΟΡ(6) και μια θέση στο Τετραπλό μπορεί να την πάρει ο ΚΙΝΓΚ ΟΦ ΓΟΥΪΝΓΚ(7). Δύσκολα μεν, αλλά θεωρούμε ότι μπορεί δε.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΦΑΡΜΑΣΙΟΥΤΙΚΑΛ(2) – ΜΠΡΟΤΟΝΣ ΒΙΖΙΟΝ(4) – ΜΠΛΕΪΜ ΛΑΒ(5) – ΜΑΣΤΕΡ ΜΙΡΑΣΟΛ(1)

Τέλος στην έβδομη(κωδ.07) ιπποδρομία των τριετών ξεκινάμε από τον ΜΟΜΟΥΡ(5) τρέχει για πρώτη φορά. Διαθέτει πολύ δυνατή γενεαλογία, έχει πάει καλά στις προπονήσεις και πιστεύουμε ότι μπορεί να ξεκινήσει την σταδιοδρομία του με πρωταγωνιστική εμφάνιση. Μάλιστα επειδή έδειξε ότι διαθέτει και σημαντική αρχική ταχύτητα, αν πάει στο κεφάλι θα μεγαλώσει τις πιθανότητές του. Δυνατός ήταν ο ΤΑΟΥΑΛΗΦ(9) στην τελευταία συμμετοχή του, πρωταγωνίστησε τερματίζοντας δεύτερος και μπορεί να ανέβει κι άλλο σήμερα και σε απόσταση που ίσως να του ταιριάξει περισσότερο. Κάτι αντίστοιχο περιμένουμε και από τους δυο εκπροσώπους των Aegean Stables, τον ΓΙΟΥΤΟΚΙΝΤΟΥΜΗ(2) και τον ΑΪΜ ΓΟΥΟΚΙΝΓΚ ΧΙΕΡ(1).Ο πρώτος μετά το ντεμπούτο του στις αρχές του περασμένου Νοέμβρη μπήκε σε ρεπό και επανέρχεται τώρα γυμνασμένος συστηματικά εδώ και καιρό. Στον δεύτερο όμως θεωρούμε ότι θα ταιριάξει περισσότερο η απόσταση. Από τους υπόλοιπους άνοδο αναμένουμε από τον ΠΗΣ ΤΕΛΕΓΚΡΑΜ(8) στην δεύτερη συμμετοχή του στην Ελλάδα. Στο ντεμπούτο του έδειξε ίππος που θέλει “μέτρα” κάτι που “λέει” και η γενεαλογία του.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΜΟΜΟΥΡ(5) – ΑΪΜ ΓΟΥΟΚΙΝΓΚ ΧΙΕΡ(1) – ΓΙΟΥΤΟΚΙΝΤΟΥΜΗ(2) – ΤΑΟΥΑΛΗΦ(9)

ΣΚΟΡ 6: 02-03-04-05-06-07
ΣΥΣΤΗΜΑ: 3/ 1-2-3-4-5 / 5 / 1-2-4-5-6-8 / 2 / 1-2-5-9
ΣΤΗΛΕΣ: 120
ΚΟΣΤΟΣ: 60 ευρώ με στοιχηματική μονάδα τα 0,50 του ευρώ

Κοινοποίηση:
Προτεινόμενα