Τον πρώτο λόγο Μαίρη Ριντ, Ατρέιγιου, Χορ Αλ Ουντέιντ και δυνατό σύστημα για το Τζακ Ποτ στο Σκορ 6

Κοινοποίηση:

Μετά το Τζακ Ποτ στο Σκορ 6 της περασμένης Παρασκευής, η σημερινή συγκέντρωση αποκτά μεγάλο στοιχηματικό ενδιαφέρον. Το συγκεκριμένο παιχνίδι αναμένεται να μοιράσει σήμερα πάνω από 50.000 ευρώ. Καθαρά χρήματα βέβαια. Καλό ποσό για τα τωρινά δεδομένα.
Η συγκέντρωση δείχνει ότι διαθέτει βάσεις, ισχυρά και πανίσχυρα φαβορί. Αν θα περάσουν όλα; Πότε έχουν περάσει όλα στη νέα εποχή των ελληνικών ιπποδρομιών; Ποτέ, απαντάμε μόνοι μας. Άρα πάμε να αναλύσουμε τις κούρσες, να εκτιμήσουμε φαβορί και αουτσάιντερ και στο τέλος υπάρχει και το σύστημα στο Σκορ 6 για να πάτε ταμείο.

Στην πρώτη(κωδ.01) ιπποδρομία η ΣΑΝΣΕΤ ΝΤΑΖΛ(3) τερμάτισε τρίτη, λίγο πίσω από την ΠΕΡΣΕΦΟΝΗ(2) που ήταν δεύτερη στην κοινή τους συμμετοχή. Έκτοτε η πρώτη ξεκουράστηκε, ενώ η δεύτερη έτρεξε ακόμη μια φορά δείχνοντας σταθερότητα, τερματίζοντας τρίτη. Θεωρούμε ότι αυτή η δυάδα είναι ισχυρή και έχει τον πρώτο λόγο. Κυρίως η πρώτη που δείχνει σε εξέλιξη. Το μείον της δεύτερης είναι ότι την ιππεύει η Hayley Turner που δεν ξέρει τον στίβο. Τρίτη επιλογή η ΙΝΤΥ ΜΠΙΟΥΖΙΚ(1) που είναι σε φόρμα, το έδειξε στην πρόσφατη επάνοδό της κι αν δεν μείνει πίσω στην αρχή μπορεί ακόμη και τη νίκη. Πιο πίσω η ΣΕΡΠΑΣΣΙΝΓΚ(5) που δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο, αλλά και ο όμιλος δεν είναι σπουδαίος και πιο πίσω η ΚΙΣ(4) που στην τελευταία συμμετοχή της εμφανίστηκε “πεσμένη” και την ξεκούρασε ο προπονητής της. Χωρίς ιδιαίτερες απαιτήσεις οι ΚΡΑΣ ΜΠΑΝΓΚ ΓΟΥΟΛΟΠ(7) και ΕΛΕΝΑ ΚΑΡ(6)

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΣΑΝΣΕΤ ΝΤΑΖΛ(3) – ΠΕΡΣΕΦΟΝΗ(2) – ΙΝΤΥ ΜΙΟΥΖΙΚ(1) – ΣΕΡΠΑΣΣΙΝΓΚ(5)

Στην δεύτερη(κωδ.02) ιπποδρομία τρέχουν φοράδες τριών ετών χωρίς νίκη και υπάρχουν αρκετά ερωτηματικά. Η ΟΛΙΑΝΝΑ(3) είναι η πιο έμπειρη στον όμιλο, δείχνει ανεβασμένη στις προπονήσεις και διαθέτει αναβάτη που την… ξέρει. Η ΟΝΟΡΑΜΠΛ(4) θα τρέξει για πρώτη φορά στην Ελλάδα. Αγοράστηκε πέρσι τον Νοέμβριο, έχει τρέξει 6 φορές σε αποστάσεις 1400 και 1600 μέτρα και έχει να επιδείξει μια δεύτερη και μια τρίτη θέση, πέρσι τον Αύγουστο, αλλά σε κούρσες στο χορτάρι. Μια φορά που έτρεξε σε συνθετικό στίβο απέτυχε. Έχει πάει καλά στις προπονήσεις, δείχνει αρχική ταχύτητα και με καλή εκκίνηση μπορεί αμέσως να τρέξει άκρως πρωταγωνιστικά. Η ΡΑΜΥΑ(6) ήρθε πρόσφατα στην Ελλάδα, αγοράστηκε τον περασμένο Φεβρουάριο και έχει μόλις μια αποτυχημένη συμμετοχή στην Αγγλία. Διαθέτει εξαιρετική ποιότητα, όμως μας δείχνει κάπως… βιαστικά προετοιμασμένη. Δεν γίνεται λόγος ότι ακόμη και με αυτή την προετοιμασία μπορεί αμέσως να πρωταγωνιστήσει. Η ΠΡΙΜ ΕΝΤ ΠΡΟΠΕΡ(5) έτρεξε καλά στο ντεμπούτο της τερματίζοντας τρίτη μπροστά από την ανέτοιμη τότε Ολιάννα. Σήμερα δείχνει πιο έτοιμη και θέλει προσοχή. Από τις υπόλοιπες η ΓΟΥΕΪΣΜΠΟΥΣΜΠΑΣ(1) έδειξε γρήγορη στο ντεμπούτο της, αλλά και ανέτοιμη. Σήμερα αναμένεται καλύτερη. Το πόσο θα δούμε. Άνοδο περιμένουμε και από την ΜΠΙΓΙΟΝΤ ΔΕ ΣΗ(2) και περιμένουμε να δούμε και την ΤΣΟΤΤΟ(7) που επίσης ήταν φανερά ανέτοιμη στην επάνοδό της και δεν είναι αμελητέα φοράδα.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΟΛΙΑΝΝΑ(3) – ΟΝΟΡΑΜΠΛ(4) – ΡΑΜΥΑ(6) – ΠΡΙΜ ΕΝΤ ΠΡΟΠΕΡ(5)

Στην τρίτη(κωδ.03) ιπποδρομία τον πρώτο λόγο έχει η ΜΑΙΡΗ ΡΙΝΤ(1) η συγκεκριμένη φοράδα νίκησε δια… περιπάτου σε όμιλο όπου έτρεξαν ΟΛΕΣ οι σημερινές αντίπαλές της. Τότε εςπέστρεφε από σημαντική αποχή. Σήμερα θα είναι σαφώς πιο “λυμένη”. Όλα εξαρτώνται απ’ αυτή. Μόνο αν δεν τρέξει αυτή έχουν τύχη οι αντίπαλές της.
Η ΚΟΚΝΕΫ ΑΪΛΑΝΤ(4) είναι ατυχίες στην τελευταία συμμετοχή της. Δεν θα νικούσε τη Μαίρη Ριντ, αλλά σίγουρα θα τερμάτιζε πολύ πιο πάνω από την πέμπτη θέση που κατέλαβε. Έχει ποιότητα και την περιμένουμε δυνατή. Η ΦΕΝ ΛΕΪΝΤΥ(6) τρέχει σε απόσταση της αρεσκείας της, διαθέτει τον Δημητσάνη και μπορεί να τερματίσει ψηλά με το φίνις της. Δύσκολα τη νίκη, όπως προαναφέραμε, αλλά με τύχη για ακόμη και το δίδυμο. Σε φόρμα η ΣΤΑΡ ΣΑΪΝ(2) που έχει μάθει να διακρίνεται με κάθε διαδρομή. Νίκησε με τον Muzi Yeni και σήμερα ανατέθηκε στην Hayley Turner. Μια θέση στο Τρικαστ ή Τετραπλό την μπορεί. Πιο κάτω η ΦΛΟΓΑ(3) δείχνει εκτός φόρμας, η ΠΑΜΠΟΛΑ(5) επίσης και η ΜΑΓΙΑ ΣΠΙΡΙΤ(7) εξασφάλισε μεν καλό αναβάτη, αλλά σύμφωνα με τις τελευταίες συμμετοχές της δείχνει έλλειψη αντοχής.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΜΑΙΡΗ ΡΙΝΤ(1) – ΚΟΚΝΕΫ ΑΪΛΑΝΤ(4) – ΦΕΝ ΛΕΪΝΤΥ(6) – ΣΤΑΡ ΣΑΪΝ(2)

Στην τέταρτη(κωδ.04) ιπποδρομία αναμένουμε δυο πράγματα. Πρώτα την άνοδο του ΕΣΤΙΡΑΑΚ(3). Έδειξε ανέτοιμος στο ντεμπούτο του, δεν έφυγε καλά από την αφετηρία, όμως η όλη διαγωγή του ήταν καλή και άφησε περιθώρια ότι σήμερα θα τον δούμε πολύ καλύτερο και βασικότατο διεκδικητή της νίκης. Ο ΣΛΕΪΝΣ ΚΑΣΤΛ(5) τερμάτισε δεύτερος στις δυο τελευταίες συμμετοχές του και μάλιστα στην τελευταία και σε πιο μικρή απόσταση “στρεσαρίστηκε” μέσα στο μηχάνημα εκκίνησης και δεν απέδωσε το μάξιμουμ. Σήμερα η απόσταση θα τον ευνοήσει περίσσότερο και βέβαια είναι και ο πιο έμπειρος, μαζί με τον ομοπροπόνητο ΟΡΚ(4). Ο τελευταίος ξεκουράστηκε και όπως τον είδαμε στις προπονήσεις επιστρέφει ανανεωμένος και σαφώς βελτιωμένος. Τέταρτη τύχη, αλλά όχι για τη νίκη ο ΧΙ ΧΑΖ ΑΡΑΪΒΝΤ(7) που στο ντεμπούτο του έδειξε ανέτοιμος, αλλά πλέον “έφαγε” την κούρσα του. Οι υπόλοιποι είναι προς το παρόν κατώτεροι και ίσως την τέταρτη θέση μπορέσει να διεκδικήσει ο ΤΣΑΡΛΥ ΜΠΙΑΡ ΠΑΝΤ(6). Για παραπάνω θα πρέπει να ελπίζει σε ατυχίες αρκετών προαναφερόμενων.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΕΣΤΙΡΑΑΚ(3) – ΣΛΕΪΝΣ ΚΑΣΤΛ(5) – ΟΡΚ(4) – ΧΙ ΧΑΖ ΑΡΑΪΒΝΤ(7)

Μεγάλο φαβορί υπάρχει στην πέμπτη(κωδ.05) ιπποδρομία. Είναι ο ΑΤΡΕΪΓΙΟΥ(2). Ξεκουράστηκε μετά τις δυο σερί νίκες του, επανέλαβε την προετοιμασία του σημειώνοντας δυνατές δοκιμές, διαθέτει στην πλάτη του τον γνώριμο αναβάτη του και όλα συνηγορούν ότι θα είναι ο βασικότερος διεκδικητής της νίκης. Αν μπορεί να τον “χτυπήσει” κανένας; Πρώτος υποψήφιος ο ΑΜΠΟΥ ΡΑΧΙ(7) που έρχεται από νίκη, ίσως και χωρίς να ήταν στον ανώτατο βαθμό έτοιμος. Διαθέτει χαμηλά βάρη κι αν φύγει καλά μπορεί να τον παλέψει τον Ατρέιγιου. Πιο πίσω ο ΓΟΥΕΪ ΑΧΕΝΤ(3) που επανέρχεται από σημαντική αποχή. Έχει να τρέξει από πέρσι τον Δεκέμβριο όπου σε μια ιδιαίτερα απιτητική κούρσα πήγε μπροστά με πολύ γρήγορο ρυθμό και λογικά “κάθισε” στην ευθεία. Ξεκουράστηκε, ήταν καλός στις πρόβες του και έχει δείξει δυνατότητες στο παρελθόν. Σε σταθερή φόρμα ο ΛΙΤΟΣ ΒΙΟΣ(4) που θεωρούμε ότι δεν… εξαντλήθηκε στην τελευταία του συμμετοχή και πιο πίσω ο ΤΖΙΝ ΤΡΑΠ(1). Στα… καλά του αυτός ο ίππος θα είχε την πρώτη τύχη. Όμως μετά την αλλαγή πρπόνησης παρουσιάστηκε μέτριος. Δεν μπορούμε να τον “σβήσουμε”, κάθε άλλο μάλιστα, αλλά δεν μπορούμε και να τον προτείνουμε, όπως στο παρελθόν και χωρίς να διαπιστώσουμε ότι άρχιζει πάλι να θυμίζει τον δυνατό ίππο του παρελθόντος. Ο ΡΑΣ ΑΛ ΜΑΛ(6) μειονεκτεί έναντί των περισσότερων και κάτι ανάλογο και σε μεγαλύτερο βαθμό ισχύει και για την ΝΟΒΕΜΠΕΡ(5).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΑΤΡΕΪΓΙΟΥ(2) – ΑΜΠΟΥ ΡΑΧΙ(7) – ΓΟΥΕΪ ΑΧΕΝΤ(3) – ΤΖΙΝ ΤΡΑΠ(1)

Τέλος στην έκτη(κωδ.06) ιπποδρομία υπάρχει ακόμη ένα ισχυρό φαβορί. Είναι ο ΧΟΡ ΑΛ ΟΥΝΤΕΪΝΤ(1). Αυτός ο ίππος δεν “έτρεξε” στην τελευταία συμμετοχή του ή αν θέλετε “τρέχτηκε” λάθος από τον αναβάτη του χάνοντας κάθε τύχη από την εκκίνηση. Σ¨ημερα διαθέτει διαφορετικό αναβάτη από τότε που τον ξέρει και που μπορεί να τον “βγάλει” ακόμη και στο κεφάλι. Ο όμιλος είναι απόλυτα στα μέτρα του και θεωρούμε ότι όλα εξαρτώνται απ’ αυτόν. Μαζί με τον προαναφερόμενο είχε τρέξει και μάλιστα είχε πρωταγωνιστήσει, ο ΜΑΣΤΕΡ ΜΙΡΑΣΟΛ(3). Οι παρωπίδες που φόρεσε για πρώτη φορά τον βοήθησαν και δεν ήθελε πολύ στο να κάνει συγκλονιστική έκπληξη. Το αν θα επαναλάβει εκείνη την εμφάνιση ή όχι ή ίσως να είναι και καλύτερος, θα το δούμε. Πάντως η φόρμα του είναι καλή. Ο πρωτοεμφανιζόμενος και ακριβοαγορασμένος ΣΚΑΪ ΣΙΠ(4) θα τρέξει για πρώτη φορά στην Ελλάδα. Έχει μια νίκη στην Αγγλία, αλλά το γεγονός ότι βρίσκεται αρκετό καιρό στην Ελλάδα και δεν έχει τρέξει το προηγούμενο διάστημα σε μια κούρσα ενθαρρύνσεως σημαίνει ότι ο ίππος αντιμετωπίζει ίσως προβλήματα. Έχει την ποιότητα να τρέξει δυνατά, αλλά οι δυο προαναφερόμενοι και κυρίως ο πρώτος θα είναι ίσως και ανυπέρβλητος αντίπαλος. Τέταρτη επιλογή ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΝΙΚΟΣ(2) και τίποτα άλλο. Οι υπόλοιποι απλά συμπληρώνουν την κούρσα και για να διακριθούν θα πρέπει να έρθουν τα πάνω κάτω.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΧΟΡ ΑΛ ΟΥΝΤΕΪΝΤ(1) – ΜΑΣΤΕΡ ΜΙΡΑΣΟΛ(3) – ΣΚΑΪ ΣΙΠ(4) – ΕΛΕΥΘΕΡΟΝΙΚΟΣ(2)

ΣΚΟΡ 6: 01-02-03-04-05-06
ΣΥΣΤΗΜΑ: 1-2-3-5 / 3-4-5-6 / 1 / 3-4-5 / 2-3-7 / 1-3-4
ΣΤΗΛΕΣ: 432
ΚΟΣΤΟΣ: 216 ευρώ

Κοινοποίηση:
Προτεινόμενα