Τον πρώτο λόγο οι Μαρβελίνο, Λάιτ Οφ Δε Γουόρλντ και Μέσμερισμ και δυνατά συστήματα για καλά κέρδη

Κοινοποίηση:

Δεν είναι και το καλύτερο πρόγραμμα ιπποδρομιών το σημερινό, αλλά δεν μπορούμε πάντα να έχουμε ιπποδρομίες όπως της περασμένης εβδομάδος. Μέσα σε όλα είχαμε και αρκετή… μουρμούρα και στο γεγονός ότι κάποιες διαδρομές προέκυψαν εκτός… ημερήσιας διάταξης.
Ο καιρός θα παίξει ρόλο. Έχει βρέξει, αλλά έως τώρα που γράφουμε αυτές τις γραμμές όχι σε βαθμό που να επηρεάσει την πίστα. Προσοχή όμως αν οι συνθήκες αλλάξουν.

Στην πρώτη (κωδ.01) ιπποδρομία οι τέσσερις από τους επτά ίππους θα τρέξουν για πρώτη φορά και θεωρούμε ότι απ’ αυτούς θα προκύψει και ο νικητής. Καλή γενεαλογία και καλά στοιχεία στις προπονήσεις έχει δείξει ο πρωτοεμφανιζόμενος ΕΞΕΛΕΝΤ ΑΛΑΜΠΑΪ(3) και θεωρούμε ότι και με την αρχική ταχύτητα που έδειξε να διαθέτει, θα πρωταγωνιστήσει. Καλή γενεαλογία και μάλιστα από τον ίδιο επιβήτορα (Exceed And Excel) διαθέτει και ο ΚΑΛΑΣΑΝΤΙ(4) που πάντως θεωρούμε ότι τρέχει…βιαστικά και ίσως να του λείπουν κάποια γκάλοπ για να δείξει όλες τις δυνάμεις του. Τρίτη επιλογή ο ΤΡΑΝΖΙΣΙΟΝΑΛ(6) που δεν μας εντυπωσίασε στις προπονήσεις, αλλά έδειξε σοβαρός ίππος και ίσως αυτό να αποτυπωθεί θετικά στην κούρσα. Για τους υπόλοιπους έχουμε σοβαρές επιφυλάξεις. Ο ΒΕΤΕΡ(1) τρέχει για πρώτη φορά, αλλά στις προπονήσεις δεν είδαμε και τίποτα το ιδιαίτερο έτσι ώστε να διακριθεί ακόμη και στον σημερινό πολύ μέτριο όμιλο. Ο ΓΚΡΑΟΥΝΤ ΝΤΙΠΕΝΤΕΝΤ(2) ήταν απογοητευτικός στο πρόσφατο ντεμπούτο του δείχνοντας ότι θέλει πολύ δουλειά, ο ΝΤΟΥΓΚΑΛ ΜΑΤΖΙΚ(5) δείχνει μέτριος ίππος και με περιορισμένη αντοχή και ικανότητες και η ΒΡΙΣΗΪΔΑ(7) έχει πρόβλημα στην εκκίνηση και η σημερινή μικρή απόσταση δεν δείχνει να την ευνοεί. Την τελευταία και λόγω μέτριου ομίλου, την έχουμε ικανή ακόμη και με καθυστερημένη εκκίνηση να μπορεί να φτάσει μέχρι και το Τρικάστ.

Στην δεύτερη (κωδ.02) ιπποδρομία ο πρωτοεμφανιζόμενος ΙΝΧΕΡΕΝΤ ΒΑΪΣ(4) διαθέτει έξοχη γενεαλογία, έχει όμως να τρέξει και 15 μήνες. Η προπόνησή του ήταν συστηματική, αλλά το ρεπό του είναι μεγάλο. Αν δεν τον επηρεάσει σε μεγάλο βαθμό, θα πρωταγωνιστήσει και θα διεκδικήσει με πολλές πιθανότητες τη νίκη. Ο ΓΟΥΕΪ ΑΧΕΝΤ(2) τερματίζει συνεχώς δεύτερος στις τρεις έως τώρα συμμετοχές του. Βέβαια είναι στάσιμος από πλευράς επιδόσεων, όμως διαθέτει τον Δημητσάνη και αυτό είναι μεγάλο συν. Ο “κύκλος” του ΡΑΣ ΑΛ ΜΑΛ(7) πιστεύει ότι ήρθε η ώρα του να πάρει τη νίκη και μετά από εμφανίσεις που ΄έδειξε σταθερότητα. Εξασφάλισε καλό αναβάτη, αλλά δεν τον έχουμε τόσο… εύκολο στο να νικήσει. Από την… άλλη μεριά. άλλος “κύκλος’ θεωρεί ότι ο πρωτοεμφανιζόμενος ΠΟΡΤΟ ΛΕΟΝΕ(6) μπορεί να φτάσει στη νίκη. Είναι ίππος καλής γενεαλογίας, πήγε καλά στις προπονήσεις και το ότι είναι ικανός ίππος του το πίστευε και ο… προηγούμενος προπονητής του, όταν τον προετοίμαζε. Ο ΚΟΒΕΡ ΤΣΑΡΤΖ(5) θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί την αρχική του ταχύτητα, αλλά είναι ίππος που “κόβει” στο τέλος και όσο μεγαλώνει η απόσταση “κόβει” περισσότερο. Ο ΕΪΣ ΡΕΜΠΕΛ(3) πρωτοδιαγωνίζεται, θεωρούμε ότι προετοιμάστηκε γρήγορα και ο λόγος είναι ότι αντιμετώπιζε προβλήματα, κυρίως στο αναπνευστικό. Έχει ποιότητα, αλλά δεν τον έχουμε ικανό για τη νίκη. ϊσως για το Τρικάστ. Έλλειψη αντοχής έχει δείξει έως τώρα ο ΣΕΦΕΡΝΤΣ ΜΠΟΥΣ(8). πίσω από δουλειά ο ΑΜΠΟΥ ΧΑΝΤΡΑ(1) και περιμένουμε βελτιωμένο μεν, αλλά όχι τίποτα το ιδιαίτερο, τον ΣΝΟΟΥΓΟΥΕΪ(9).

Τον πρώτο λόγο στην τρίτη (κωδ.02) ιπποδρομία έχει ο ΜΑΡΒΕΛΙΝΟ(2) και ο προπονητής του που θεωρούμε ότι πιστεύει το ίδιο με εμάς , έγραψε και άλλους δυο ίππους για να “βοηθήσει” να γίνει η κούρσα γι’ αυτόν. Η μικρή απόσταση τον ευνοεί και βέβαια η επικεφαλής διαδρομή θα τον βοηθήσει αποφασιστικά. Ο σταθερός ΣΙΛΟ(5) θα είναι σοβαρός αντίπαλος αν καταφέρει να ακολουθήσει από κοντά τον προαναφερόμενο και ο ΣΕΡ ΣΩΚΡΑΤΕΣ(3) μπορεί να γίνει επικίνδυνος αν θυνηθεί, έστω λίγο, το παρελθόν του. Στις προπονήσεις δεν έκανε κάτι εξαιρετικό, αλλά για ομίλους όπως ο σημερινός έχει ποιότητα. Ο ΑΛΝΑΑΧΗ(1) τρέχει για πρώτη φορά στην προπόνηση του Παναγιώτη Θεολόγου και είναι γεγονός ότι η απόσταση δεν τον ευνοεί, ο ΦΛΑΪ ΟΝ ΜΠΑΪ(7) έκανε την έκπληξη στην τεελυταία συμμετοχή του και απομένει να δούμε σήμερα αν ήταν αναλαμπή ή σημαντική βελτίωση της φόρμας του και ο ΣΚΟΥΪΖ ΜΑΊ ΜΠΡΕΪΝ(6) επανέρχεται απο τεράστια απόχή κι ακόμη κι αν τρέξει δεν θεωρούμε ότι μπορεί να δικριθεί αμέσως.

Πολύ δύσκολη η τέταρτη (κωδ.04) ιπποδρομία. Ο ΒΕΡΤΙΚΑΛ(2) πρωταγωνίστησε στις δυο έως τώρα συμμετοχές του, με νίκη στο ντεμπούτο του και παρά την μικρή απόσταση μπορεί να το ξανακάνει και να διεκδικήσει τη νίκη. Ο ΣΑΡΠ ΛΟΥΚΑΟΥΤ(7) έχει την ταχύτητα να οδηγήσει και να πρωταγωνιστήσει και μοναδική μας ένσταση οι πολλές και συνεχόμενες συμμετοχές του.Ο ΤΖΟΕΪ ΜΠΛΑΚ(5) διαθέτει ποιότητα, αλλά και αρχική ταχύτητα για να πρωταγωνιστήσει και στις προπονήσεις ήταν ενθαρρυντικός. Πολλά προβλήματα έχει ο ΕΪΝΜΙΡ(1), αλλά δεν μπορεί να αγνοηθεί στην σημερινή απόσταση και παρά την πολύ κακή τελευταία συμμετοχή του. Ο ΠΟΛΙΟΡΚΗΤΗΣ(3) είναι ο… πονηρός ίππος της κούρσας. Πήγε καλά στις δοκιμές, είναι γρήγορος και μπορεί να κάνει την έκπληξη, ο ΝΤΑΪΑΜΟΝΤ ΚΛΙΤΟΥΪ(6) επανέρχεται από πολύμηνη αποχή και θεωρούμε ότι θέλει αυτή την κούρσα για να συμπληρώσει την προετοιμασία του. Ο ΚΑΛΑΜΑΤΙΑΝΟΣ(4) έρχεται από νίκη και αρκετή αποχή. Πήγε καλά στις προπονήσεις, αλλά ο όμιλος δεν είναι εύκολος και τέλος οι ΒΙΡΙΝΤΟΥΛΟΥΜ(8) και ΗΛΙΧΡΥΣΣΟΣ(9) μέχρι τώρα δείχνουν κατώτεροι.

Δύσκολη και η πέμπτη(κωδ.05) ιπποδρομία και με αρκετά ερωτηματικά. Η ΕΛΙΑΚΑ(3) έτρεξε δυνατά στην τελευταία της συμμετοχή, σε μεγαλύτερη απόσταση και μετά από καιρό. Η σημερινή απόσταση τη ευνοεί, εξασφάλισε τον Δημητσάνη και μπορεί να οδηγήσει και να νικήσει. Η ΦΟΥΛΝΕΫ(4) δεν είναι η φοράδα του παρελθόντος, αλλά δεν μπορεί να αγνοηθεί και η ΑΟΥΡ ΣΟΥΪΤ ΑΡΤ(6) δεν είναι φοράδα εμπιστοσύνης, αλλά “κουνήθηκε” στις προπονήσεις και θεωρούμε ότι θέλει προσοχή. Ανέβηκαν τα βάρη της ΑΝΝΥ ΓΚΟΓΚ(2) και η φόρμα της δεν είναι στο εκρηκτικό επίπεδο του πρόσφατου παρελθόντος που σημείωσε τις συνεχόμενες νίκες, η ΣΟΣΥ ΚΑΤ(1) έρχεται από νίκη, αλλά σε μεγαλύτερη απόσταση και την… άφησε ο Δημητσάνης και η ΕΝΤΓΟΥΪΝΤ(7) είναι φοράδα χωρίς καμία εμπιστοσύνη.

Μεγάλο φαβορί υπάρχει στην έκτη (κωδ.06) ιπποδρομία και είναι η ΛΑΪΤ ΟΦ ΔΕ ΓΟΥΟΡΛΝΤ(1). Έρχεται από δυο σερί νίκες, η πιο πρόσφατη στο κύπελλο Καρυάτιδων και μάλιστα με σαρωτικό τρόπο, παραμένει σε εκρηκτική φόρμα και δεν θεωρούμε ότι η άνοδος των βαρών της θα την επηρεάσει. Από τις άλλες φοράδες η ΣΟΥΪΤ ΠΡΑΛΙΝ(7) παραμένει σε μεγάλη φόρμα εδώ και καιρό και θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί την μεγάλη διαφορά βαρών έναντι της πρώτης και η ΣΝΟΟΥΓΟΥΕΪ(2) είναι υπόδειγμα φόρμας και την περιμένουμε πάλι στην άφιξη. Δύσκολα στην πρώτη θέση, πολύ δύσκολα, αλλά για δεύτερη, τρίτη, είναι ότι πρέπει. Οι υπόλοιπες απλά… συμπληρώνουν τον όμιλο και με την ΚΑΛΑΜΙΤΥ ΤΖΕΪΝ(3) να είναι η καλύτερη. Η ΛΑΒΙΝΙΑ ΡΟΟΥΖ(5) διεγράφη.

Τέλος στην έβδομη (κωδ.07) και καλύτερη ποιοτικά ιπποδρομία της ημέρας ο ΜΕΣΜΕΡΙΣΜ(5) ευνοείται από κάθε πλευρά. Στην τελευταία του συμμετοχή δεν συνενοήθηκε με τον αναβάτη του, που είναι ο ίδιος και σήμερα και που πιστεύουμε ότι πλέον γνωρίζει καλά τι πρέπει να κάνει για να τον οδηγήσει στη νίκη και με δεδομένο ότι η φόρμα του παραμένει σε πολύ υψηλά επίπεδα. Ο ΧΑΪΤΑιΜ ΧΙΡΟΟΥ(3) δεν είναι στην εκρηκτική κατάσταση του πρόσφατου παρελθόντος, αλλά αν καταφέρει να οδηγήσει χωρίς πίεση(δύσκολο), μπορεί να πρωταγωνιστήσει. Ο ΤΖΙΡΙΝΟ(2) επανέρχεται μετά την πολύ κακή τελευταία συμμετοχή του και η τύχη του θα εξαρτηθεί από τον ρυθμό και ο ΓΚΑΤΣΥ ΤΣΑΜΠΙΟΝ(4) παραμένει πάντα σε φόρμα, αλλά ο όμιλος δενείναι και ο πιο εύκολος. Σίγουρα όμως θα στηριχτεί στα χαμηλά του βάρη και ίσως σε επιτάχυνση του ρυθμού. Παρά τα υψηλά του βάρη ο ΤΖΙΝ ΤΡΑΠ(1) δεν μπορεί να αγνοηθεί, κυρίως για το Τρικάστ ή το Τετραπλό, τα χαμηλά βάρη και η φόρμα του ΣΙΣΚΟ ΜΠΟΫ(6) ίσως τον φέρουν ψηλά στην άφιξη(δύσκολα στο δίδυμο) και ο ΤΤΙΛΑΣ(7) είναι γρήγορος, αλλά όχι τόσο όσο ο ομόσταυλός του Χάιταϊμ Χίροου έτσι ώστε να οδηγήσει.

ΣΚΟΡ 6: (02-03-04-05-06-07)

ΣΥΣΤΗΜΑ: 2-4-6-7 / 2-5 / 2-3-5-7 / 3-4-6 / 1-7 / 5
ΣΤΗΛΕΣ: 192
ΚΟΣΤΟΣ: 96 ευρώ

ΣΚΟΡ 4: (03-04-05-06)

ΣΥΣΤΗΜΑ: 2-3-5-7 / 2-3-4-5-7 / 3-4-6-7 / 1-7
ΣΤΗΛΕΣ: 200
ΚΟΣΤΟΣ: 100 ευρώ

ΣΚΟΡ 3: (05-06-07)
ΣΥΣΤΗΜΑ: 2-3-4-5-7 / 3-4-5-7 / 1-2-7
ΣΤΗΛΕΣ: 60
ΚΟΣΤΟΣ: 30 ευρώ

Κοινοποίηση:
Προτεινόμενα