Τον πρώτο λόγο ο Χορ Αλ Ουντέιντ, σε πλήρη φόρμα ο Τεστιμόνιο και δυνατό σύστημα Σκορ 6 για καλά κέρδη

Κοινοποίηση:

Ασφαλώς και δεν ενθουσιάζει το σημερινό πρόγραμμα, αλλά δεν μπορεί κάθε εβδομάδα να έχουμε το επίπεδο των δυο προηγούμενων εβδομάδων. Αυτή τη φορά προέκυψαν μόλις πέντε ελληνικές διαδρομές και προστέθηκε μια γαλλική για να “παίξει” το ΣΚΟΡ 6. Πάμε να τις αναλύσουμε και να τις εκτιμήσουμε παρακάτω και στο τέλος και όπως πάντα υπάρχει και σύστημα – μπούσουλας για το ΣΚΟΡ 6.

ΔΙΕΞΑΓΕΤΑΙ ΣΚΟΡ 6: 01-02-03-04-05-06

Ξεκινάμε με την γαλλική ιπποδρομία (κωδ.01), από το Chantilly, ΄όπου μπορούμε να αναφέρουμε ότι ο CALLED TO THE BAR(5) είναι σε σταθερή φόρμα και με νίκες και τερματισμούς στις πρώτες θέσεις, εδώ και καιρό, αλλά και η επίσης φορμαρισμένη και με αντίστοιχες επιτυχίες, ALJEZEERA(4), έχουν τον πρώτο λόγο. Όμως για περισσότερη σιγουριά και όσοι βέβαια θα παίξετε Σκορ 6, χρειάζονται κι άλλες επιλογές. Γαλλία είναι αυτή και οι εκπλήξεις είναι κάτι το συνηθισμένο. Εμείς επεκτείναμε τις επιλογές μας σε TAMELLY(3), αλλά και TRIP TO RHODOS(1).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: CALLED TO THE BAR(5) – ALJEZEERA(4) – TRIP TO RHODOS(1) – TAMELLY(3)

166
Στην δεύητερη (κωδ.02) ιπποδρομία, πρώτη ελληνική, οι φορμαρισμένες και ομοπροπόνητες, ΝΤΙΛΑΪΛΑ(4) και ΝΤΕΝΤΟΝ ΝΤΟΝ(3) έχουν τον πρώτο λόγο και θεωρούμε ότι μόνο η φορμαρισμένη και σταθερή το τελευταίο διάστημα, ΛΑ ΜΑΝΓΚΑ(5) μπορεί να τις απειλήσει. Από τις υπόλοιπες προσοχή θέλει η με «εκλάμψεις», αλλά και ικανή στην σημερινή απόσταση(1300 μ.), ΠΕΡΣΕΦΟΝΗ(1). Η ΚΟΡΤΣΑΪΝΤΕΡ(7) ΔΙΕΓΡΑΦΗ

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΝΤΙΛΑΪΛΑ(4) – ΝΤΕΝΤΟΝ ΝΤΟΝ(3) – ΛΑ ΜΑΝΓΚΑ(5)

ΔΙΕΞΑΓΕΤΑΙ ΣΚΟΡ 4: 03-04-05-06

167 Η δεύτερη (κωδ.03) ιπποδρομία είναι δύσκολη στην πρόβλεψη και πολλές είναι οι υποψήφιες για τη νίκη. Η ΣΟΤΖΟΥΡΝΑ(3) έρχεται από νίκη, αυτή την περίοδο οι χρόνιες παθήσεις της δείχνουν σε ύφεση και βέβαια έχει την ποιότητα για να πρωταγωνιστήσει εκ νέου. Η ΣΑΟΥΘ ΣΗ ΜΠΕΛ(5) ξεκουράστηκε για αρκετό διάστημα, πήγε δυνατά στις πρόσφατες δοκιμές της, είναι σπρίντερ φοράδα και με καλή εκκίνηση μπορεί να πάει στο κεφάλι και να μείνει εκεί μέχρι το τέλος. Σε δυνατή φόρμα παραμένει και η επίσης σπρίντερ ΡΙΟ ΝΤΕΒΑ(6) και έπεται η ΚΟΜΠΤΟΝ ΛΕΪΝΤΥ(7) που δεν τρέχει σε απόσταση της αρεσκείας της, αλλά δείχνει σε καλή φόρμα και είναι από τις πλέον ποιοτικές του ομίλου. Από τις υπόλοιπες η σπρίντερ ΜΙΛΟΣ ΛΑΣ(4) μπορεί να κάνει την έκπληξη αν φύγει καλά από την αφετηρία με το εξωτερικό σταρτ που διαθέτει:

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΣΟΤΖΟΥΡΝΑ(3) – ΣΑΟΥΘ ΣΗ ΜΠΕΛ(5) – ΡΙΟ ΝΤΕΒΑ(6) – ΜΙΛΟΣ ΛΑΣ(7)

168 Συνέχεια με την τρίτη (κωδ.04) ιπποδρομία όπου τρέχουν τριετείς και μόνο, χωρίς νίκη στο ενεργητικό τους.
Θα ξεκινήσουμε με τον ΤΖΑΡΙΚ(4) που στο ντεμπούτο του και σε μικρότερη απόσταση διέψευσε εν μέρει τις πολύ δυνατές δοκιμές του, στο στάδιο της προετοιμασίας του, όμως είχε ντεζαβατάζ την απειρία του. Μάλιστα στην νεώτερη προετοιμασία του ήταν και πάλι εξαιρετικός και πιστεύουμε ότι σήμερα θα δούμε… άλλο άλογο. Ο πρωτοεμφανιζόμενος ΣΑΛΑΑΣΕΛ(3) δείχνει «σοβαρό» πουλάρι, πήγε πολύ ενθαρρυντικά στις προπονήσεις και πιστεύουμε μπορεί να εμφανιστεί με αξιώσεις στην άφιξη. Ο πλέον έμπειρος της κούρσας, ο ΦΙΛΝΤΣ ΟΦ ΠΛΕΪ(5), σαφώς δεν αγνοείται και σε απόσταση που έχει τρέξει δυνατά στο πρόσφατο παρελθόν και προσοχή θέλει και o επίσης πρωτοεμφανιζόμενος, ΓΚΑΡΛΙΖΕΝ(1) που μπορεί να τρέχει για πρώτη φορά, όμως και καλά πήγε στις προπονήσεις και διαθέτει γενεαλογία, κυρίως από την μάνα του, που δεν θα έχει πρόβλημα στις μεγάλες αποστάσεις, ίσως και κατά πολύ μεγαλύτερες της σημερινής. Από τους υπόλοιπους ο πρωτοεμφανιζόμενος ΟΣΤΙΝ ΤΕΞΑΣ(2) διαθέτει καλή γενεαλογία, αλλά θεωρούμε ότι ακόμη δεν είναι έτοιμος για να διεκδικήσει τη νίκη. Δεν αποκλείουμε όμως να βρεθεί στα πολύπλοκα παιχνίδια.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΤΖΑΡΙΚ(4) –  ΦΙΛΝΤΣ ΟΦ ΠΛΕΪ(5) – ΣΑΛΑΑΣΕΛ(3) – ΓΚΑΡΛΙΖΕΝ(1)

169 Η πέμπτη (κωδ.05) ιπποδρομία είναι η ποιοτικότερη του προγράμματος. Ο πρόσφατα επιβλητικός νικητής, ΤΕΣΤΙΜΟΝΙΟ(6) θεωρούμε ότι βρίσκεται σε μεγάλη φόρμα αυτή την περίοδο, έτσι ώστε να πρωταγωνιστήσει εκ νέου και μάλιστα να επιζητήσει και δεύτερη σερί επιτυχία. Σε άνοδο φόρμας δείχνει και ο επίσης νικητής στην τελευταία του συμμετοχή, ΝΤΕΒΙΛΣ ΜΠΡΙΤΖ(5) που η χρήση παρωπίδων έδειξε ότι τον ωφέλησαν πολύ και έπονται ο ΔΑΝΑΟΣ(3) που δείχνει σε άνοδο φόρμας και που στην τελευταία του συμμετοχή τερμάτισε τρίτος πίσω από τον Ντέβιλς Μπριτζ και μάλιστα προερχόμενος από ρεπό. Σαφώς δεν μπορεί να αγνοηθεί και ο ΚΟΡΑΛ ΤΖΕΜ(1) που και πάλι θέλει γρήγορη κούρσα στην αρχή για να εκδηλώσει το φίνις του, κάτι που από πρώτη ματιά δείχνει δύσκολο. Πιο πίσω ο ΠΙΚΑΠΟΚΕΤ(4) που στην τελευταία του συμμετοχή έδειξε κάπως κουρασμένος από τις συνεχείς δυνατές κούρσες και που θεωρούμε ότι δεν πήρε επαρκή χρόνο για να ανακάμψει. Ο ΦΑΣΤΝΕΤ ΜΟΝΣΟΥΝ(2) ΔΙΕΓΡΑΦΗ

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΤΕΣΤΙΜΟΝΙΟ(6) – ΝΤΕΒΙΛΣ ΜΠΡΙΤΖ(5) – ΔΑΝΑΟΣ(3) – ΚΟΡΑΛ ΤΖΕΜ(1)

170 Τέλος στην έκτη (κωδ.06) ιπποδρομία δυο είναι οι κυριότεροι υποψήφιοι για τη νίκη. Ο ΧΟΡ ΑΛ ΟΥΝΤΕΪΝΤ(5) που «έφαγε» την κούρσα του, προ ημερών, σε μικρότερη απόσταση και σήμερα θα εμφανιστεί πανέτοιμος για τη νίκη και ο ΓΟΥΕΣΤΜΠΟΥΡΝ ΓΚΡΟΟΥΒ(2) που έρχεται από νίκη, είναι γρήγορος και που με καλή εκκίνηση και επίσης καλή κατανομή δυνάμεων, μπορεί να επιζητήσει με πολλές πιθανότητες την ρεπετισιόν. Πιο πίσω ο ΕΪΣ ΡΕΜΠΕΛ(1) που έχει στα υπάρ του την καταλληλότητά του στην σημερινή απόσταση, αλλά και ο ΜΠΑΖΟΥΛΑ(3) που «κουνήθηκε» στην τελευταία συμμετοχή του και σήμερα μπορεί να παρουσιαστεί πιο βελτιωμένος. Σαφώς και για τα πολύπλοκα παιχνίδια δεν μπορεί να αγνοηθεί και ο ΒΑΡΡΑΝ(4) που στην τελευταία του συμμετοχή “κουνήθηκε” και ίσως αυτή η άνοδος να συνεχιστεί και σήμερα.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΧΟΡ ΑΛ ΟΥΝΤΕΪΝΤ(5) -ΓΟΥΕΣΤΜΠΟΥΡΝ ΓΚΡΟΟΥΒ(2) – ΜΠΑΖΟΥΛΑ(3) – ΒΑΡΡΑΝ(4)

ΣΚΟΡ 6:01-02-03-04-05-06
ΣΥΣΤΗΜΑ: 1-3-4-5 / 3-4-5 / 3-5-6-7 / 3-4-5 / 5-6 / 2-5
ΣΤΗΛΕΣ: 576
ΚΟΣΤΟΣ: 288 ευρώ με στοιχηματική μονάδα τα 0,50 του ευρώ

Κοινοποίηση:
Προτεινόμενα