Το… καρέ των μεγάλων φαβορί θα κρίνουν την απόδοση του Σκορ 6

Κοινοποίηση:

Το σημερινό πρόγραμμα διαθέτει πολλά μεγάλα φαβορί. Αν περάσουν όλα ή και τα περισσότερα, οι αποδόσεις, κυρίως στα ΣΚΟΡ θα είναι μικρές. Αλλά αν από τα συνολικά τέσσερα “σπάσουν” δυο ή και παραπάνω, τότε οι αποδόσεις θα ανέβουν από αρκετά έως πολύ. Μπορεί και να “πετάξουν” δηλαδή.
Στην πρώτη(κωδ.01) ιπποδρομία η ΛΑΟΥΡΑΜΑΝ(4) έδειξε καλά στοιχεία στο ντεμπούτο της, ταχύτητα και θεωρούμε ότι θα έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη. Μάλιστα θεωρούμε ότι η σημερινή απόσταση θα της ταιριάξει περισσότερο. Είναι το πρώτο μεγάλο φαβορί της συγκέντρωσης. Η πρωτοεμφανιζόμενη ΓΟΥΕΪΣΜΠΟΥΣΜΠΑΣ(2) έδειξε μεγάλη αρχική ταχύτητα στις προπονήσεις και θεωρούμε ότι μπορεί να τρέξει δυνατά. Ίσως και πρωταγωνιστικά αν καταφέρει να πάει στο κεφάλι. Η ΟΛΙΑΝΝΑ(5) αναμένεται βελτιωμένη και σε σχέση με την τελευταία συμμετοχή της και θεωρούμε ότι και αυτή θα ευνοηθεί από την μικρή απόσταση. Τέλος  βελτίωση περιμένουμε τόσο από την ΤΣΟΤΤΟ(7) που ήταν πολύ μέτρια στο ντεμπούτο της και γι’ αυτό ξανατρέχει σήμερα, μετά τις αρχές του Γενάρη. Γρήγορη έδειξε στο ντεμπούτο της και η ΓΟΥΪΝΤ ΟΦ ΧΕΒΕΝ(3), αλλά μετά τα πρώτα μέτα ήταν απογοητευτική και παρά το γεγονός ότι έτρεξε κόντρα σε αρσενικούς. Ανέτοιμη έδειξε η ΣΤΟΡΜΚΑΤΤΕΡ(6) στο ντεμπούτο της, αλλά σήμερα αναμένεται βελτιωμένη και θεωρούμε ότι είναι ακόμη “άγουρη” η πρωτοεμφανιζόμενη ΑΣΤΥΔΑΜΕΙΑ(1).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΛΑΟΥΡΑΜΑΝ(4) – ΓΟΥΕΪΣΜΠΟΥΣΜΠΑΣ(2) – ΟΛΙΑΝΝΑ(5) – ΤΣΟΤΤΟ(7)

Στην δεύτερη(κωδ.02) ιπποδρομία τον πρώτο λόγο για τη νίκη έχει η ΠΡΙΝΣΕΣ ΜΟΜΟΚΑ(7). Είναι το δεύτερο μεγάλο φαβορί στην σειρά. Ηττήθηκε πρόσφατα από την Καστόντιαλ, αλλά τερμάτισε και σε απόσταση μπροστά από τις σημερινές αντίπαλές της που έτρεξαν μαζί της.  Δεύτερη επιλογή εδώ η ΚΕΕΛΑ(1) που είναι σε φόρμα και ηττήθηκε καθαρά από την προαναφερθείσα στην τελευταία κοινή συμμετοχή τους και θα έχει τύχη μόνο αν η προαναφερόμενη δείξει σοβαρή πτώση φόρμας. Τρίτη επιλογή η φορμαρισμένη και προερχόμενη από νίκη ΝΟΒΕΜΠΕΡ(6). Ο ρυθμός δεν αναμένουμε να είναι γρήγορος για τις σπρίντερ, όπως στην πρόσφατη συμμετοχή της και η υπόθεση νίκη δεν θα είναι εύκολη. Πιο πίσω η ΜΕΡΙΛΥΝ ΜΑΡΚΕΣΣΑ(3) που έτρεξε πρωταγωνιστικά στις δυο πρόσφατες συμμετοχές της και ο ρυθμός ίσως να την ευνοήσει και οι υπόλοιπες θα τρέξουν για μια τιμητική θέση και για μια θέση στο Τετραπλό.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΠΡΙΝΣΕΣ ΜΟΜΟΚΑ(7) – ΚΕΕΛΑ(1) – ΝΟΒΕΜΠΕΡ(6) – ΜΕΡΙΛΥΝ ΜΑΡΚΕΣΣΑ(3)

Στην τρίτη(κωδ.03) ιπποδρομία υπάρχει ακόμη ένα φαβορί. Ίσως μεγαλύτερο από τα δυο προηγούμενα. Ο ΦΑΡΜΑΣΙΟΥΤΙΚΑΛ(4). Είναι ίππος που νίκησε στο ντεμπούτο του, αλλά έχει ακόμη δυο νίκες στο εξωτερικό. Εναι ίππος με μεγάλες δυνατότητες και που αν τις επιβεβαιώσει, μπορεί να φτάσει σε ακόμη μια νίκη. Στις προπονήσεις έδειξε σε πρόοδο και οι δοκιμές του κυμάνθηκαν σε υψηλά για τον όμιλο επίπεδα. Μάλιστα οι προσδοκίες του ιδιοκτήτη του, όπως δήλωσε ο ίδιος μετά τη νίκη του στην Ελλάδα και σε λασπώδη στίβο, είναι πολύ μεγαλύτερες. Αν δεν επιβεβαιώσει τις εκτιμήσεις και παρουσιαστεί πολύ κατώτερος του αναμενομένου, οι υποψήφιοι για τη νίκη είναι τρεις. Ο φορμαρισμένος και γρήγορος ΑΤΤΙΛΑΣ(2) τρέχει σε απόσταση της απολύτου αρεσκείας του και το πιθανότερο είναι να οδηγήσει. Ο ανεβασμένος ΚΡΙΕΤΙΒ ΤΖΙΝΙΟΥΣ(6) ξάφνιασε με την βελτιωμένη απόδοσή του στο τελευταίο τρέξιμό του και ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΥΣ(7) στην τελευταία συμμετοχή του προηγήθηκε του Μουστακίλ μετάξυ άλλων και κόντεψε να φτάσει και στη νίκη, κάνοντας συγκλονιστική έκπληξη. Απογοήτευσε ο ΒΕΡΤΙΚΑΛ(3) στην τελευταία του συμμετοχή και ίσως σήμερα εμφανιστεί βελτιωμένος και πιο πίσω ο ΠΟΛΙΟΡΚΗΤΗΣ(5) και η μέτρια στις τελευταίες εμφανίσεις της, ΑΖΕΡΕΛ(1) που δεν είναι σε καμία περίπτωση η φοράδα του παρελθόντος.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΦΑΡΜΑΣΙΟΥΤΙΚΑΛ(4) – ΑΤΤΙΛΑΣ(2) – ΚΡΙΕΤΙΒ ΤΖΙΝΙΟΥΣ(6) – ΣΠΑΡΤΑΚΟΥΣ(7)

Τέταρτη(κωδ.04) ιπποδρομία και τέταρτο στη σειρά μεγάλο φαβορί. Εξ’ ίσου δυνατό με το προηγούμενο. Η ΑΝΤΖΥΣ ΓΚΕΡΛ(1) έδειξε υπεροχή στο ντεμπούτο της επί των κυριότερων σημερινών αντιπάλων της και παρά το γεγονός ότι είχε ατυχίες και στην εκκίνηση, αλλά και κατά την διάρκεια της διαδρομής. Σήμερα  και με την αναμενόμενη εξέλιξη θεωρούμε ότι θα ηττηθεί πολύ δύσκολα. Κυριότερη αντίπαλός της δείχνει, αλλά θα πρέπει να γίνουν πολλά για να επικρατήσει, η ΣΑΝΣΕΤ ΝΤΑΖΛ(6) που τερμάτισε πίσω της στο από κοινού ντεμπούτο τους και τρίτη επιλογή η ΣΕΡΠΑΣΣΙΝΓΚ(7) που είχε κάποια προβλήματα στο στρώσιμο του καλπασμού της στο ντεμπούτο της, αλλά βελτιώθηκε στο τέλος. Πιο πίσω η σταθερή, αλλά και μέτρια έως τώρα ΚΙΣ(2) και η ΠΕΡΣΕΦΟΝΗ(4) που μπορεί να διακριθεί στο Τρικάστ ή το Τετραπλό και πιο δύσκολα στο δίδυμο.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΑΝΤΖΥΣ ΓΚΕΡΛ(1) – ΣΑΝΣΕΤ ΝΤΑΖΛ(6) – ΣΕΡΠΑΣΣΙΝΓΚ(8) – ΚΙΣ(2)

Στην πέμπτη(κωδ.05) ιπποδρομία δεν υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί. Καιρός ήταν. Οι περισσότεροι μποορούν να νικήσουν, αλλά όχι όλοι. Ο ΜΠΟΥΣΤΑΟΥΝ ΜΠΟΫ(2) είναι σε μεγάλη φόρμα, νίκησε τους περισσότερους σημερινούς αντιπάλους του στην τελευταία τους κόντρα και παρά την άνοδο των βαρών του μπορεί εκ νέου να πρωταγωνιστήσει. Ο ρυθμός αναμένεται να τον ευνοήσει εκ νέου και έχει και τον Δημητσάνη στη σέλα που γνωρίζει άριστα να του κάνει άριστη κατανομή δυνάμεων.
Ο ΤΟΥΝΤΟΡ ΕΜΠΑΪΡ(4) «φρεσκαρίστηκε» επαρκώς και επιστρέφει με δυνάμεις. Είναι ίππος που στα… καλά του κοντράρει στα ίσια τους σημερινούς αντιπάλους του και τώρα δείχνει να είναι καλά. Ποτέ δεν είναι αμελητέος σε τέτοιους ομίλους ο ΔΟΛΑΡΙΟΥΛΗΣ(1) που με το μεγάλο του βήμα μπορεί να βάλει δύσκολα σε όλους και που δεν λείπει από την άφιξη σε όλες τις τελευταίες και δεν είναι και λίγες, συμμετοχές του. Υπάρχει βέβαια και ο ανώτερος ΣΟΟΥ ΜΗ ΔΕ ΛΑΪΝ(3) που στην τελευταία του συμμετοχή έδειξε μικρή κάμψη, που θα ήθελε ίσως λίγο μεγαλύτερη απόσταση, αλλά σήμερα μπορεί να εμφανιστεί πανέτοιμος. Τέλος υπάρχει και ο πάντα υπολογίσιμος ΜΠΙΓΚ ΧΑΡΤ(6) που είναι ο πιο αξιόπιστος και όταν ξεκουράζεται λίγο, όπως τώρα, εμφανίζεται συνατός. Δύσκολα τα πράγματα για τον ΧΟΥΣ ΚΑΠΤΑΙΝ(5) που τρέχει “ισόπεζος” με πανίσχυρους αντιπάλους και τελευταία τύχη ο ΓΚΡΗΛΥ ΧΑΟΥΖ(7) που άλλαξε προπόνηση και ιδιοκτησία και θεωρούμε ότι γράφτηκε για να “κλείσει” την κούρσα.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΜΠΟΥΣΤΑΟΥΝ ΜΠΟΫ(2) – ΣΟΟΥ ΜΗ ΔΕΝ ΛΑΪΝ(3) – ΔΟΛΑΡΙΟΥΛΗΣ(1) – ΜΠΙΓΚ ΧΑΡΤ(6)

Τέλος, στην έκτη διαδρομή ο ΦΥΓΟΝΙΚΟΣ(2) είναι ένα καλό φαβορί, αλλά όχι όπως τα προηγούμενα. Είναι σε τοπ φόρμα και αν οδηγήσει σε σχετικά εύκολο τέμπο, κάτι που μόνο απίθανο δεν είναι, μπορεί να σημειώσει ρεπετισιόν και σε όμιλο που είναι απόλυτα στα μέτρα του. Από νίκη στην απόσταση έρχεται ο ΦΙΛΙΠ(1) που δείχνει ισχυροποιημένος το τελευταίο διάστημα. Πάντα δυνατός και υπολογίσιμος σε τέτοιους ομίλους ο ΝΤΑΜΠΑΡΤΟΝ ΡΟΚ(5) αρκεί να μην μείνει πολύ πίσω στην αρχή, και από εκεί και πέρα όλοι μπορούν να παλέψουν για την διάκριση.Προσοχή θέλει, κυρίως για το Τρικάστ ή το Τετραπλό, ο ΜΠΑΜΟΥΡΡΟΥ(3) που έδειξε βελτίωση στην τελευταία συμμετοχή του και σε μικρότερη απόσταση και έπεται ο ομοπροπόνητος ΓΚΑΜΠΥ(4) που είναι “παράξενος” μεν, αλλά και δυνατότητες δε, όταν τρέχει σε “δικό” του όμιλο, όπως ο σημερινός.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΦΥΓΟΝΙΚΟΣ(2) – ΦΙΛΙΠ(1) – ΝΤΑΜΠΑΡΤΟΝ ΡΟΚ(5) – ΜΠΑΜΟΥΡΡΟΥ(3)
ΣΚΟΡ 6: 01-02-03-04-05-06
ΛΟΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: 4 / 7 / 4 / 1 / 1-2-3-4-6 / 1-2-5
ΣΤΗΛΕΣ: 15
ΚΟΣΤΟΣ: 15 ευρώ με στοιχηματική μονάδα το 1 ευρώ.

ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: 2-4 / 7 / 2-4 / 1-6 / 1-2-3-4-6 / 1-2-5-6
ΣΤΗΛΕΣ: 160
ΚΟΣΤΟΣ: 80 ευρώ με στοιχηματική μονάδα τα 0,50 του ευρώ

Κοινοποίηση:
Προτεινόμενα