ΤΟ ΦΙΛΜ ΤΩΝ ΝΙΚΗΤΩΝ ΤΩΝ ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΩΝ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ 22 ΑΠΡΙΛΙΟΥ

Κοινοποίηση:

Εντυπωσιακές εκπλήξεις στο χτεσινό πρόγραμμα, μεγάλες αποδόσεις και η πρώτη ταυτόχρονη άφιξη στην πρώτη θέση για φέτος.
Στην πρώτη ιπποδρομία ο ΜΠΡΟΤΟΝΣ ΑΡΤ(1) ήταν καταπληκτικός και νίκησε το μεγάλο φαβορί ΜΠΟΥΣΤΑΟΥΝ ΜΠΟΫ(3).
Στην δεύτερη ιπποδρομία ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΥΣ(1) έδειξε μεγάλη φόρμα και απέτρεψε την έκπληξη από τον ΚΗ ΣΟΣΑΪΕΤΥ(3) που για πρώτη φορά έδειξε μεγάλη άνοδο φόρμας.
Η μεγάλη έκπληξη δεν απετράπη στην τρίτη ιπποδρομία. Κεφάλι και τέρμα η ΜΙΣ ΕΡΜΙΟΝΗ(2) και αδύνατον να την συναγωνιστεί η ΝΟΒΕΜΠΕΡ(4) που για δεύτερο σερί τρέξιμο έμεινε δεύτερη.
Στην τέταρτη ιπποδρομία ο ΤΖΟΕΪ ΜΠΛΑΚ(3) έδειξε ανωτερότητα και έφτασε σχετικά εύκολα στη νίκη. Ίσως να τον απειλούσε ο ΜΕΪΚΙΝ Ε ΣΤΕΪΤΜΕΝΤ(5) που “έφαγε” μεγάλο τράκο στην αρχή από τον ΤΑΡΑΓΚΟΝ(1), τερμάτισε τρίτος και με σωστή ένσταση τοποθετήθηκε δεύτερος.
Κεφάλι και τέρμα για την “παλληκαρού” ΜΑΡΙΣΙΑ(2) στην πέμπτη ιπποδρομία που στο τέλος επικράτησε της ΝΤΙΠΙΝΓΚΕΝΤΝΤΑΪΒΙΝΓΚ(4) και η οποία στην πρώτη συμμετοχή της στην Ελλάδα έτρεξε πολύ καλά.
Στην έκτη ιπποδρομία η ΚΑΣΤΟΝΤΙΑΛ(7) έδειξε περαιτέρω εξέλιξη και έφτασε πανεύκολα σε δεύτερη συνεχόμενη νίκη προ της ΚΕΕΛΑ(1) που επανήλθε σε πλήρη φόρμα μετά το “φρεσκάρισμά” της.
Τέλος στην έβδομη ιπποδρομία οι ΑΛ ΜΠΑΑΧΙ(1) και ΔΟΛΑΡΙΟΥΛΗΣ(2) μοιράστηκαν την πρώτη θέση και μετά από συναρπαστική μάχη στην ευθεία.

Κοινοποίηση:
Προτεινόμενα