ΤΟ ΦΙΛΜ ΤΩΝ ΝΙΚΗΤΩΝ ΤΩΝ ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΩΝ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ 16 ΑΠΡΙΛΙΟΥ

Κοινοποίηση:

H ΛΑΟΥΡΑ ΜΠΙ με τον Παναγιώτη Κεράτσα νίκησε σαρωτικά. Την πίστευε πολύ ο προπονητής της Γιάννης Ζευγώλης και το… έλεγε. Τομν απογοήτευσε, όπως και τον ιδιοκτήτη του στις αρχές του Μάρτη, αλλά το Σάββατο ήταν όλο χαμόγελα και δίκαια.
Η ΚΑΣΤΟΝΤΙΑΛ με τον Παναγιώτη Δημητσάνη σε μεγάλη άνοδο και εύκολη νίκη. Προπονητής ο Χρήστο Κουβαράς και το μέλλον της φοράδας, με διακρίσεις και στο εξωτερικό τώρα ξεκίνησε.
Ο ΑΚΤΑΑΜ είναι το πρώτο προϊόν του επιβήτορα Hateef στην Ελλάδα. Ο μόνος που τον πίστευε ήταν αυτός που τον… αγόρασε. Μετά κι όταν τον είδαν στον στίβο, τον πίστεψαν όλοι. Αναβάτης ο Ροδόλφος Καλογρίδης, προπονητής ο… θείος του, ο Γιώργος Καλογρίδης που έχει έναν καλό ίππο στην προπόνησή του και που αναμένεται να να εξελιχθεί στο άμεσο μέλλον.
Ο ΦΥΓΟΝΙΚΟΣ όχι μόνο βρίσκεται στην καλύτερη φόρμα της ζωής του, αλλά βρήκε και μια κούρσα που σχεδόν όλοι οι αντίπαλοί του είχαν πολλά ερωτηματικά στην απόδοσή τους. Νίκησε εύκολα και χαροποίησε τόσο τον αναβάτη του, τον Κώστα Μααστοράκη, όσο και τον προπονητή και ιδιοκτήτη του, τον Άρη Μυκονιάτη.
Ο ΧΑΪΤΑΪΜ ΧΙΡΟΟΥ σε μικρότερη απόσταση πήρε την ρεβάνς από τον Αναντάρκο που τον νίκησε στα 1.575 μέτρα, έδειξε μεγάλη εξέλιξη, αλλά ο προπονητής του, ο Χάρης Χαραλάμπους περιμένει κι άλλο. Ο Κώστας Μαστοράκης σημείωσε μαζί του την δεύτερη νίκη του και ήταν ο πολυνίκης αναβάτης της ημέρας. Ιδιοκτήτες οι στάβλοι Καλαμαριάς που με τα προϊόντα του Pivotal , έχουν δει χαρές και στο παρελθόν.
Ο ΧΑΟΥΖ ΚΑΠΤΑΙΝ έκλεισε το πρόγραμμα με μια… παλικαρίσια νίκη κόντρα στον σχεδόν ισάξιο ΧΙΛΑΛΣ ΓΚΟΛΤ. Δυνατή ίππευση απο τον Εντιόν Τσέλα που είναι σε καταπληκτική κατάσταση όλη την χρονιά.

Κοινοποίηση:
Προτεινόμενα