Τρια μεγάλα φαβορί ιππεύει ο Ryan Lee Moore την Πέμπτη στο Sandown και αξίζει να στοιχηματίσετε

Κοινοποίηση:

Το έπαθλο Brigadier Gerard Stakes (Group 3) στην εικοστή δεύτερη( κωδ.032) ιπποδρομία είναι το highlight στο Sandown την Πέμπτη, στην οποία ο TIME TEST(1)  θα κάνει την επανεμφάνισή του.
Ένας απο τους πιο καταξιωμένους τριετείς το 2015 με 3 νίκες σε 5 συμμετοχές  και που ο εκπρόσωπος του πρίγκηπα  Κ Abdullah πέρασε και τον Ατλαντικό για να τρέξει στην Group 1 ιπποδρομία, το  Breeders Cup Mile, αλλά χωρίς επιτυχία και πλέον επέστρεψε στην Βρετανία.
Ο TIME TEST(1) θα επανεμφανιστεί στο Sandown αφού κρίθηκε από τον «κύκλο» του ότι ο στίβος στον ιππόδρομο του Couragh,που είχε προγραμματιστεί να τρέξει το Σαββατοκύριακο, θα ήταν εξαιρετικά μαλακός, κάτι που δεν του ταιριάζει.
Ο προπονητής του, ο Roger Charlton έχει μεγάλες ελπίδες για τον ίππο του  αυτή τη σεζόν και το Prince Of Wales Stakes στο Ascot είναι μέσα στην ατζέντα για να τρέξει και να πρωταγωνιστήσει.
“Πήγε στην Ιρλανδία ταξιδεύοντας 12 ώρες και από εκεί άλλες 12 ώρες πίσω, αυτή δεν είναι μια ιδανική προετοιμασία, αλλά ταξίδεψε καλά και πραγματικά δεν υπάρχουν κούρσες προετοιμασίας πριν από Ascot», είπε ο Roger Charlton τηn Δευτέρα.
“Θέλουμε μόνο να τρέξει εάν η πίστα θα είναι γρήγορη και φαίνεται ότι θα είναι γρήγορη. Πέρσι νίκησε σε μια Goup 2 αναμέτρηση και έχει ποινή 5 λίμπρες.
“Είναι ένας δύσκολος αγώνας προετοιμασίας, κατά κάποιο τρόπο, όπως και στην Ιρλανδία θα ήταν. Χαρίζοντας 5 λίμπρες σε ένα άλογο όπως ο  INTILAAQ(3) δεν θα είναι εύκολο. Ο INTILAAQ(3)  στην πραγματικότητα έχει βαθμολογηθεί με 1 λίμπρα  κάτω από εμάς από το handicapper. Θα δούμε τι θα συμβεί.”
Σε άλλες σημαντικές κούρσες στο Sandown περιλαμβάνεται η επιστροφή του ROYAL ARTILLERY(5) στο Heron Stakes, μια κούρσα(κωδ.033)  Listed στα 1.600 μ.. Αν και νήκησε εύκολα στην παρθενική του εμφάνιση ο τρόφιμος του John Gosden που επιστρέφει από περίπου 7 μήνες αποχή δεν θα τα βρεί εύκολα ενάντια στον ZONDERLAND(7) που στο Qipco 2000 Guineas(Group 1) τερμάτισε έκτος.
Η βραδιά μπορεί να εξελιχθεί σε μεγάλη επιτυχία για τον αναβάτη Ryan Moore που θα ιππεύσει τόσο τον TIME TEST(1)  , όσο και τον ROYAL ARTILLERY(5) και βέβαια αυτή η ίσως επιτυχημένη βραδιά μπορεί να αρχίζει από πιο νωρίς στην ιπποδρομία(κωδ.031)  όπου ιππεύσει  τον MAX DYNAMITE(2) στο Henry II Stakes(Group 3) στα 3300 μέτρα. O οποίος νίκησε πέρσι στο Lonsdale Stakes πριν πάει στην Αυστραλία εκεί όπου τερμάτισε δεύτερος στο Melbourne Cup. Ο τρόφιμος του ιρλανδού προπονητή Willie Mullins  που θα είναι μεγάλη απειλή γιά όλους και θα διεκδικήσει τις μεγάλες επίπεδες ιπποδρομίες της χρονιάς.

Κοινοποίηση:
Προτεινόμενα