Υπερέχει ο Λακνάου, “πετάει” ο Σαλάασελ , πανέτοιμος ο Χέβενς Ροκ και συστήματα Σκορ 6 για όλα τα γούστα

Κοινοποίηση:

Για πρώτη φορά το ΣΚΟΡ 6 θα κλείσει σε αλλοδαπή ιπποδρομία, στην κούρσα από την Toulouse. Δεν είναι κακή ιδέα βέβαια, αφού πρόκειται για μια κούρσα με… λογικές συμμετοχές και με κατά κάποιο τρόπο φαβορί. Κατά τα άλλα η ελληνική συγκέντρωση (ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ)αποτελείται και από πέντε διαδρομές χωρίς ιδιαίτερο ποιοτικό ενδιαφέρον, αλλά και χωρίς το μεγάλο, το ξεκάθαρο φαβορί, κάτι που σημαίνει ότι για να καλυφθεί το ΣΚΟΡ 6 θα χρειαστεί δυάδες και τριάδες, ίσως κάποιες διαδρομές και περισσότερες επιλογές. Διαβάστε παρακάτω τις αναλύσεις και εκτιμήσεις μας και όπως πάντα στο τέλος υπάρχει το σύστημα – μπούσουλας που μπορείτε να το κάνετε ότι θέλετε, να το προσαρμόσετε στα μέτρα σας και με μόνο γνώμονα να κερδίσετε.

ΔΙΕΞΑΓΕΤΑΙ ΣΚΟΡ 6: 01-02-03-04-05-06

262 Ξεκινάμε τις αναλύσεις μας από την πρώτη (κωδ.01) ιπποδρομία, στα 1800 μέτρα όπου μπορεί να τρέχουν έξι μόλις ίπποι, αλλά η πρόβλεψη δεν είναι και η πιο εύκολη. Ο ΛΑΚΝΑΟΥ(2) δείχνει σε καλή κατάσταση, στις προπονήσεις, είναι ίππος αρέσκεται σε μεγάλες αποστάσεις και είναι πολύ πιθανό να πάει αμέσως με τους πρώτους ή και να οδηγήσει, κάτι που θα διευκολύνει το μεγάλο βήμα που διαθέτει. Τον θεωρούμε βασικότατο διεκδικητή της νίκης και που αν δεν βρίσκεται άλλο στάνταρ, αξίζει, ίσως και με κάποιο ρίσκο. Ο ΤΕΣΤΙΜΟΝΙΟ(3) δεν είναι στα καλύτερά του, στις τελευταίες του εμφανίσεις, όμως τρέχει σε απόσταση της αρεσκείας του και θα βοηθηθεί, ίσως και αποφασιστικά, από τα χαμηλά του βάρη, αρκεί να συνεννοηθεί με τον αναβάτη του. Υψηλά βάρη φέρει ο ΠΙΚΑΠΟΚΕΤ(1),όμως είναι «σκληρός» ίππος και μπορεί να εμφανιστεί στην άφιξη, είτε πάει μπροστά είτε κάτσει λίγο πιο πίσω. Από τους υπόλοιπους ο ΜΑΣΚΟΥΡ(5) προέρχεται από ωραία νίκη, σε μικρότερη απόσταση και παρά το γεγονός ότι δεν προβλέπεται να έχει εύκολο έργο, εντούτοις θέλει προσοχή γιατί με τα χαμηλά του βάρη μπορεί να οδηγήσει, να δώσει το ρυθμό που θέλει και να βρεθεί ίσως με αξιώσεις στην άφιξη. Ο φετινός νικητής του Ντέρμπυ, ο ΜΑΝΟΥΣΟΣ(4) δεν έδειξε τίποτα στην προ ημερών επάνοδό του μετά από σημαντική αποχή, σαφώς εκείνη η κούρσα θα τον ωφέλησε, όμως δεν τον έχουμε ικανό να πρωταγωνιστήσει στον σημερινό όμιλο. Κάτι ανάλογο και σε μεγαλύτερο βαθμό πιστεύουμε και για τον ΧΙΑΡΓΟΥΟΡΝΤ ΔΕ ΓΟΥΕΪΚ(6) που έως τώρα έχει δείξει ότι μειονεκτεί σε τέτοιους ομίλους.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΛΑΚ ΝΑΟΥ(2) – ΠΙΚΑΠΟΚΕΤ(1) – ΜΑΣΚΟΥΡ(5)

263 Παρακάτω και στην δεύτερη(κωδ.02) ιπποδρομία και στα 1575 μέτρα, ο ΣΙΛΚΑ ΣΤΑΡ(7) “έφαγε” την κούρσα του, πριν λίγο καιρό, όπου έδειξε φανερά επηρεασμένος από το πολύμηνο ρεπό του και σήμερα τον αναμένουμε πανέτοιμο να διεκδικήσει ακόμη και τη νίκη, συνυπολογίζοντας και την καλή του διαγωγή στις προπονήσεις. Ο ΜΑΪΛΤΕΪΚΔΕΜΠΟΛ(1) αυτή την περίοδο είναι σε φουλ φόρμα, κάτι που μαρτυρούν και οι πρωταγωνιστικές του εμφανίσεις και η νίκη του και παρά τα υψηλά του βάρη μπορεί και σήμερα να τρέξει πολύ δυνατά είτε οδηγήσει, είτε με ημιαναμονή. Πιο πίσω ο ΚΑΛΑΜΑΤΙΑΝΟΣ(3) που επιστρέφει από μεγάλη αποχή μεν, αλλά σε καλή κατάσταση, στη νέα του προπόνηση και ο οποίος αν καταφέρει να οδηγήσει, μπορεί να βάλει δύσκολα σε όλους. Θυμίζουμε ότι ήταν να τρέξει, προ ημερών, αλλά διεγράφη στο σταρτ εκκίνησης και λίγο πριν ξεκινήσει η κούρσα. Τέταρτη επιλογή ο ΜΟΝΤΡΙΑΝ ΤΖΟΟΥΝΣ(4) που τρέχει για πρώτη φορά σε νέα ιδιοκτησία, είναι σε καλή φόρμα, αλλά χάνει πολύ από τις διστακτικές εκκινήσεις του και τον αργό τρόπο ανάπτυξης στο πρώτο κομμάτι της διαδρομής. Ο ΠΑΤΡΙΟΤ ΓΚΕΪΜ(6) επιστρέφει μετά από μεγάλο διάστημα αποχής, είναι ίππος που στο παρελθόν έχει ανταποκριθεί θετικά στην απόσταση, όμως θεωρούμε ότι “θέλει” και την κούρσα για να… έρθει στη θέση του. Ο ΚΡΙΕΤΙΒ ΤΖΙΝΙΟΥΣ(2) θα έχει δύσκολο έργο, αλλά μια θέση στο Τετραπλό δεν μπορεί να αποκλειστεί και τέλος η ΝΤΙΛΑΪΛΑ(5) είναι φανερά κατώτερη στον όμιλο.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΣΙΛΚΑ ΣΤΑΡ(7) –  ΜΑΪΛΤΕΪΚΔΕΜΠΟΛ(1) – ΜΟΝΤΡΙΑΝ ΤΖΟΟΥΝΣ(4) – ΚΑΛΑΜΑΤΙΑΝΟΣ(3)

ΔΙΕΞΑΓΕΤΑΙ ΣΚΟΡ 4: 03-04-05-06
264 Στην τρίτη (κωδ.03) αναμέτρηση και στα 1575 μέτρα, η απόσταση δείχνει να ευνοεί την ΓΟΥΟΡΜ ΓΟΥΟΡΝΤΣ(2) που είναι, επιπρόσθετα και σε δυνατή φόρμα εδώ και καιρό. Σε παρόμοια κατάσταση βρίσκεται και η ΓΟΥΑΧΙΜΠΑ(1), που παρά τα υψηλά της βάρη μπορεί να πάει με τις πρώτες και είναι φοράδα που μπορεί να διατηρήσει το βήμα της για αρκετό διάστημα. Η ΣΚΑΪ ΜΠΑΛΛΕΡΙΝΑ(7) θα στηριχτεί πολύ στα χαμηλά της βάρη και μπορεί κι αυτή να πρωταγωνιστήσει, αν και πιστεύουμε ότι η απόσταση δεν είναι ότι καλύτερο, για την ώρα τουλάχιστον. Μετά την ισχυρή προαναφερόμενη τριπλέτα θα θα τοποθετήσουμε την ΛΟΒΑΜΠΛ ΕΛΕΝ(6) που μπορεί να οδηγήσει, ενώ δεν θα αγνοήσουμε και την ΛΕΪΝΤΥ ΚΑΠΟΥΤΣΙΝ(4) που οι κακές εκκινήσεις της, το τελευταίο διάστημα, δεν την έχουν αφήσει να δείξει την καλή της φόρμα.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΓΟΥΟΡΜ ΓΟΥΟΡΝΤΣ(2) – ΓΟΥΑΧΙΜΠΑ(1) – ΣΚΑΪ ΜΠΑΛΛΕΡΙΝΑ(7) – ΛΕΪΝΤΥ ΚΑΠΟΥΤΣΙΝ(4)

265 Ισχυρή δυάδα διαθέτει η τέταρτη (κωδ.04) ιπποδρομία. Ο ΑΠΗΛΙΝΓΚ(1) έχασε στην λεπτομέρεια τη νίκη, στην δεύτερη συμμετοχή του και κόντρα σε πολύ δυνατό αντίπαλο, γυμνάστηκε πολύ δυνατά στο διάστημα που μεσολάβησε, έδειξε πρόοδο και εξέλιξη και τον αναμένουμε βασικότατο διεκδικητή της νίκης. Κάτι ανάλογο, ίσως και σε μεγαλύτερο βαθμό, αναμένουμε και από τον ΣΑΛΑΑΣΕΛ(5) που ήταν εντυπωσιακός στις προπονήσεις και που δείχνει ίππος σε συνεχή εξέλιξη. Θεωρούμε μάλιστα ότι με καλή εκκίνηση αυτός θα έχει τον πρώτο, ίσως και τον τελευταίο λόγο για τη νίκη. Μετά απ’ αυτούς καλά στοιχεία έχουν δείξει οι πρωτοεμφανιζόμενοι και ομόσταβλοι, ΒΕΡΑΠΟΥΡ(2) και ΑΛΜΑΖ(7), με τον πρώτο να δείχνει καλή διαγωγή στις προπονήσεις, αλλά όχι σπουδαία πράγματα και τον δεύτερο να είναι και ο μικρότερος της κούρσας, όντας διετής και ο οποίος στις προπονήσεις δείχνει αρκετά γρήγορος, κάτι που μπορεί να τον βοηθήσει πολύ με καλή εκκίνηση. Ο ΟΣΤΙΝ ΤΕΞΑΣ(4) επιστρέφει από την ίδια αποχή, όπως οι Απήλινγκ και Σαλάασελ, δεν μας έχει εντυπωσιάσει στις προπονήσεις, αλλά δεν μπορεί να αγνοηθεί, κυρίως στα πολύπλοκα παιχνίδια και πιο πίσω ο ΧΕΪΛ ΔΕ ΤΣΗΦ(6) που διαθέτει εξαιρετική γενεαλογία, αλλά δεν μπορούμε να πούμε ότι μας εντυπωσίασε στις προπονήσεις και ο ΜΠΡΆΪΤ ΠΡΟΣΠΕΡ(3).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΣΑΛΑΑΣΕΛ(5) – ΑΠΗΛΙΝΓΚ(1) – ΑΛΜΑΖ(7) – ΧΕΪΛ ΔΕ ΤΣΗΦ(6)

266 Η πέμπτη (κωδ.05) ιπποδρομία έχει δυσκολίες στην πρόβλεψη. Ο ΧΕΒΕΝΣ ΡΟΚ(4) έδειξε κάπως επηρεασμένος από την αποχή του, στην πρόσφατη συμμετοχή του, δεν έτρεξε όμως άσχημα και σήμερα αναμένεται πανέτοιμος. Σε σταθερή φόρμα ο ΕΝΣΑΪΝ(3) που η σημερινή απόσταση(1400 μ.) ίσως του ταιριάξει κάπως καλύτερα απ’ ότι οι δυο τελευταίες σε λίγο περισσότερα μέτρα. Προσοχή θέλει ο φορμαρισμένος, όπως έδειξε στην πρόσφατη δυνατή συμμετοχή του, ΓΟΥΕΣΤΕΡΝ ΠΡΕΖΕΝΤΣ(7) που σαφώς θα ανεβάσει πολύ τις μετοχές του αν καταφέρει να οδηγήσει και δεν μπορεί να αγνοηθεί και ο ΣΤΡΟΝΓΚ ΜΙΣΕΛ(1) που είναι συνεχώς στην άφιξη και στις πρώτες θέσεις, απόδειξη της καλής φόρμα του, εδώ και καιρό. Από τους υπόλοιπους αναμένουμε πρόοδο από τον ΠΑΡΤΙΣΙΠΕΪΤ(6) που «έφαγε» την κούρσα του μετά από μικρή αποχή και τρέχει σε απόσταση που του αρέσει. Τέλος, μεγάλο ερωτηματικό αποτελεί ο ΑΪΜ ΓΟΥΟΚΙΝΓΚ ΧΙΕΡ(2) που κυριολεκτικά καταποντίστηκε στις δυο τελευταίες συμμετοχές του σε λίγο μεγαλύτερη απόσταση και δεν ξέρουμε αν το διάστημα που μεσολάβησε ήταν αρκετό έτσι ώστε να εμφανιστεί βελτιωμένος στην σημερινή, λίγο μικρότερη, απόσταση.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΧΕΒΕΝΣ ΡΟΚ(4) – ΕΝΣΑΪΝ(3) –  ΣΤΡΟΝΓΚ ΜΙΣΕΛ(1) –  ΠΑΡΤΙΣΙΠΕΪΤ(6)

Τέλος, στην έκτη (κωδ.06) ιπποδρομία, στην κούρσα από την TOULOUSE, όπου κλείνει και το Σκορ 6, η MAROUCHE(4) έρχεται από νίκη, απόρροια της καταπληκτικής φόρμας της, εδώ και καιρό και πιστεύουμε ότι αποτελεί την βάση της κούρσας και μια επιλογή που δεν πρέπει να λείπει από κανένα ΣΚΟΡ 6.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: MAROUCHE(4) – WISHING RUBY(2) – COPAIN MAX(5) – ACE OF ACES(6)
ΞΕΝΟΣ ΤΥΠΟΣ: 4-7-2-1

ΣΚΟΡ 6: 01-02-03-04-05-06
ΣΥΣΤΗΜΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ: 2 / 1-4-7 / 1-2-7 / 1-5 / 1-3-4 / 4
ΣΤΗΛΕΣ: 54
ΚΟΣΤΟΣ: 27 ευρώ με στοιχηματική μονάδα τα 0,50 του ευρώ

ΣΚΟΡ 6: 01-02-03-04-05-06
ΣΥΣΤΗΜΑ ΟΜΑΔΙΚΟ: 1-2 / 1-4-7 / 1-2-7 / 1-5 / 1-3-4-6 / 1-2-4-5-6-7
ΣΤΗΛΕΣ: 864 
ΚΟΣΤΟΣ: 432 ευρώ με στοιχηματική μονάδα τα 0,50 του ευρώ

Κοινοποίηση:
Προτεινόμενα