σκέψεις-προτάσεις για kenilworth

Κοινοποίηση:

 

KΩΔ.011-KENILWORTH 1: προσοχή! εργάτες προπονήσεων στην ανάβαση. Ο άσσος 1-Purple Rock διέπεται από σοβαρότητα κι είναι ο μόνος με δύο αφίξεις με κάτω από 2 μήκη έναντι του εκάστοτε νικητή. Το 2-ΗΕRACLES βάζει παρωπίδες, έρχεται από 3η θέση και έχει πλησιάσει στο παρελθόν πιο κοντά απ’ όλους στη νίκη, όταν είχε χάσει για 3/4.έχει φρεσκάρει ιδανικά, 3 βδομάδες. Το 8-On The Right Path εκτομήθηκε, άλλαξε προπόνηση και βγάζει τα αλουμίνια.Το 9-The Great Victory από ντεμπούτο με 4η θέση και με 1 σταρτ, δικαιούται ο κύκλος του να ελπίζει σε εξέλιξη.

KΩΔ.012-KENILWORTH 2: προσοχη! Οι τρέηντερς στις βραδινές τιμές που έχουν δώσει έχουν τα 8 από τα 9 άλογα σε παραπλήσια γκανιάν! Το 2-RED PERIL σοβαρό άλογο, 3/4 τελευταίες κούρσες αναφοράς δεν έχει βρεθεί πίσω από σημερινό αντίπαλο. Για το 7-Banner Hill ταξιδεύει ο φοβερός Γκρεγκ Τσεήν να το ιππέυσει-το άλογο έρχεται από δύο νίκες σερί. Ο Τσεήν το είχε ιππεύσει παλιά, τον Δεκέμβρη στο ντεμπούτο του, και το ‘χε φέρει δεύτερο.

KΩΔ.014-KENILWORTH 3: Κούρσα με επτά τουλάχιστον διεκδικητές, η πολλή ανάλυση θα φάει τον αφέντη. Έχω μια έντονη διαίσθηση -και σε μένα η διαίσθηση “πιάνει” καλύτερα από κάθε είδους ανάλυση η μελέτη- οτι ο άσσος 1-ARCTIC GREEN ήρθε η ώρα να νικήσει. Βάζει παρωπίδες και δένει γλώσσα.Έχει το καλύτερο βαλέρ.Η Αγορά θα πει για τους άλλους.

KΩΔ.016-KENILWORTH 4: η σταθερότητα και η σοβαρότητα του 3-WANING CRESCENT θεωρώ πως πρέπει να είναι η πυξίδα μας σε αυτό το χάντικαπ-ζούγκλα.Δεν είναι τόσο θέμα να εκτεθείς αναλύοντας πολλά σε μια κούρσα και την άλλη μέρα να προκύπτει πως έλεγες σαχλαμάρες. Το πολύ-πολύ να σε απολύσουν. Το θέμα είναι να μην τρελλαθείς από τις αλλοπρόσαλλες αφίξεις..και δυστυχώς τώρα τελευταία συλλαμβάνω τον εαυτό μου να μου μιλάω όλο και πιο συχνά…χθες στις κούρσες του Farview παραμιλούσα και παραληρούσα λες και είχα 42 πυρετό.

KΩΔ.018-KENILWORTH 5: να, αυτό που σου λέω πιο πάνω: τρέχει εδώ το 6-LORD BALMORAL. Κανονικά εδώ παίζουμε και τα λεφτά για τα σοκολατάκια. Αντέχει η σούστα όλους μας να κάτσουμε επάνω του. Αν όμως χάσει, πάλι θα με κοιτάνε στο δρόμο που βρίζω μόνος μου κοιτώντας τον Ουρανό, η που θα εξομολογούμαι τον πόνο μου μιλώντας στα ράφια του σούπερ-μάρκετ.

KΩΔ.020-KENILWORTH 6: έτσι όπως νίκησε το 2-Cape Quarter στο ντεμπούτο του, έχει πρώτη τύχη για κάθε λογικό άνθρωπο.Να το ξαναπώ: για κάθε λογικό άνθρωπο. Εγώ παίζω 12-ALEUT για νίκη, με 34.00 απόδοση γκανιάν θα ανοίξει το πρωΐ. Γιατί και πως και ποιός μη ρωτάς, σου είπα, είμαι και λίγο “ξεβιδωμένος” στο μυαλό.

KΩΔ.022-KENILWORTH 7: ο λαός και τα μπούκια περιμένουν μάχη 2-5, αλλά εγώ έχω ξετρελλαθεί με την εξέλιξη και τη φόρμα του 3-GARDEN TEA PARTY. Με Τσεήν απάνω, ακόμη περισσότερη σιγουριά.

MΗ/TΗΛ.-KENILWORTH 8: Αυτή η κούρσα είναι μη τηλεοπτική. Αφορά μόνο στο σκορ-γκανιάν 6. Ειλικρινά τώρα, δεν μου κάνει καρδιά να σου γράψω για αυτή την κούρσα. Θα μπορούσα πανεύκολα να σου “ξεφουρνίσω” ένα-δυο άλογα…σιγά μη με διαβάζεις και σιγά μη με ακολουθείς σε ο,τι σου λέω. Το μόνο που ξέρω είναι πως, αν πιάσεις εδώ χωρίς να έχεις βάλεις Πεδίο, σημαίνει πως μια Ανώτερη Δύναμη οδήγησε το χέρι και την κρίση σου, φτιάξε μια φανουρόπιτα και μην την πας πουθενά, πέτα την η φάτην αν δεν πιστεύεις σε τέτοια, η δώστη σ ένα ξωκκλήσι αν πιστεύεις. Δε με νοιάζει. Απλά φτιάξτην, όμως.

Κοινοποίηση:
Προτεινόμενα