The Saudi Cup meeting: Ντράγκονετ και Όβερ Δε Γκανς δήλωσαν συμμετοχή, αλλά… (προεγγραφές , πιθανότερες συμμετοχές)

Κοινοποίηση:

Το Saudi Cup meeting, ένας θεσμός που ξεκίνησε πέρσι και συνεχίζεται και φέτος, παρά τα προβλήματα της πανδημίας του Covid -19 και θα διεξαχθεί την ερχόμενη, Παρασκευή 19 και το Σάββατο 20 Φεβρουαρίου.
Μάλιστα η ομώνυμη κούρσα The Saudi Cup, έχει συνολικό έπαθλο 20,000,000 δολάρια, και διεξάγεται στα 1800 μέτρα σε συνθετικό στίβο.

Φέτος προστέθηκε  και μια νέα κούρσα, το  Saudi International Handicap με συνολικό έπαθλο 500.000 δολάρια , στην απόσταση των 2100 μέτρων και είναι ειδικά σχεδιασμένη για ίππους που προπονούνται σε χώρες που ανήκουν στην δεύτερη και τρίτη κατηγορία της διεθνούς ομοσπονδίας ιπποδρομιών (International Federation of Horseracing Authorities).

Συμμετοχή απ’ αυτή τη κατηγορία δήλωσαν οκτώ χώρες, από Μπαχρέιν, Κατάρ, Ισπανία, Ιταλία, Σουηδία, Νορβηγία, Τσεχία, αλλά και την Ελλάδα.
Οι γνωστοί μας OVER THE GUNS και DRAGONET, προπόνησης Χρήστου Θεοδωράκη και ιδιοκτησίας Σταμάτη Μόλαρη δήλωσαν συμμετοχή, όπως θα δείτε παρακάτω στην προεπιλογή και σε έναν μακρύ κατάλογο ίππων για την συγκεκριμένη κούρσα. Όμως, όπως θα δείτε σε μια ακόμη λίστα που παρατίθεται, δεν βρίσκονται ανάμεσα στους πιθανούς για να βρίσκονται στην αφετηρία την ερχόμενη Παρασκευή.

Αυτή η κούρσα μάλιστα θα είναι ένα από τα σκέλη του International Jockeys ’Challenge όπου αναβάτες από όλο τον κόσμο θα διαγωνιστούν για το βραβείο το οποίο κέρδισε πέρυσι η γερμανίδα, Sibylle Vogt, η οποία θα δώσει και φέτος το παρόν για να υπερασπιστεί το στέμμα της.

Ο Tom Ryan, Διευθυντής Στρατηγικής και Διεθνών Ιπποδρομιών για το Jockey Club της Σαουδικής Αραβίας, ήταν ενθουσιασμένος από την ποιότητα και το ταλέντο των ίππων που συμμετέχουν στην φετινή διοργάνωση.

«Είμαστε απόλυτα ενθουσιασμένοι με την τελική λίστα συμμετοχής για τη φετινή συνάντηση του Saudi Cup meeting, ειδικά λόγω των προκλήσεων που αντιμετώπισαν όλοι κατά τους τελευταίους 12 μήνες.”

“Θεωρούμε ότι βρισκόμαστε μόνο στο δεύτερο έτος ενός διεθνούς μίτινγκ, που τόσο η ποιότητα όσο και το βάθος των συμμετοχών έχει αυξηθεί σημαντικά, και διαφαίνεται μια ισχυρή δυναμική ως προς τις προοπτικές αυτού του εγχειρήματος.”

«Η κούρσα του Saudi Cup αναμένεται συναρπαστική με εξαιρετικές συμμετοχές από τις ΗΠΑ, την Ιαπωνία, την Ευρώπη και τη Μέση Ανατολή, ενώ είμαστε ενθουσιασμένοι με την ανταπόκριση στη νέα μας κούρσα, το Saudi International Handicap, το οποίο δίνει την ευκαιρία σε άλογα που προπονούνται στο χώρες δεύτερης και τρίτης κατηγορίας να ανταγωνιστούν στην παγκόσμια σκηνή.”

ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΤΟ SAUDI CAP MEETING 19 & 20 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2021

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Download [340.15 KB]

ΟΙ ΙΠΠΟΙ ΜΕ ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΝΑ ΤΡΈΞΟΥΝ  ΣΤΟ SAUDI CAP MEETING 

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Download [97.21 KB]

Κοινοποίηση:
Προτεινόμενα