Κύπελλο Καρυάτιδων και μεγάλο Τζακ Ποτ στο Σκορ 6

Κοινοποίηση:

Οκτώ κούρσες περιλαμβάνει το πρόγραμμα της Δευτέρας 19 Ιουλίου στο Markopoulo Park, με το Κύπελλο Καρυάτιδων να ξεχωρίζει και το στοιχηματικό ενδιαφέρον να είναι μεγάλο λόγω του τζακ ποτ στο ΣΚΟΡ 6.

Tο δημοφιλές παιχνίδι αναμένεται να μοιράσει περισσότερα από 50.000 ευρώ σε όσους επιλέξουν σωστά τον νικητή σε έξι συνεχόμενες ιπποδρομίες.

Συνολικά, προσφέρονται δύο ΣΚΟΡ 4, από την 1η έως την 4η και από την 5η έως την 8η ιπποδρομία και ένα ΣΚΟΡ 6 από την 3η έως την 8η ιπποδρομία. Οι φίλιπποι, που θα επιλέξουν σωστά τον νικητή στο ΓΚΑΝΙΑΝ, θα λάβουν ενισχυμένα κέρδη λόγω της πριμοδότησής του παιχνιδιού με εγγυημένο διανεμόμενο ποσό 2.000 ευρώ σε όλες τις ελληνικές ιπποδρομίες.

 

Οκτώ συναρπαστικές κούρσες

Το Κύπελλο Καρυάτιδων αναμένεται να κλέψει την παράσταση με τη μάχη εννέα φοράδων που θα αγωνιστούν για την πρώτη θέση. Η κλασική ιπποδρομία, που απευθύνεται αποκλειστικά σε φοράδες, διεξάγεται στα 1.575 μέτρα. Οι εννέα διεκδικήτριες είναι οι ΓΙΟΥΡΟ ΝΟ ΜΟΡ (IRE), ΛΟΒΑΜΠΛ ΕΛΕΝ (IRE), ΜΠΡΑΪΤ ΜΠΛΟΣΣΟΜ (USA), ΜΠΡΟΝΤΕ (GR), ΝΟΣΤΡΟΒΙΑ (IRE), ΝΤΕΪΝΤΡΗΜ (GR), ΤΑΛΙΚΟΥΑ (GB), ΦΡΗ ΓΟΥΪΛ (GR) και ΕΙΡΗΝΗ (GR). Μια εντυπωσιακή άφιξη υπόσχονται και οι οχτώ καθαρόαιμοι ίπποι που συμμετέχουν στην 8η ιπποδρομία που θα διεξαχθεί στην απόσταση των 1.300 μέτρων.

Oι ιπποδρομίες στο Markopoulo Park διεξάγονται κεκλεισμένων των θυρών με την πρώτη κούρσα να ξεκινά στις 17:00. Οι φίλοι των ιπποδρομιών θα μπορούν να παρακολουθήσουν ζωντανά τις ιπποδρομίες διαδικτυακά και μέσω της συχνότητας του Alert TV.

Δείτε το πρόγραμμα:

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Download [3.21 MB]

Κοινοποίηση:
Προτεινόμενα