Φαβορί και… φαντάσματα, Δευτέρας 02 Αυγούστου 2021

Κοινοποίηση:

Καθιερώσαμε μια νέα στήλη που το πρωί της ημέρας διεξαγωγής των ιπποδρομιών θα σας “προσφέρει” φαβορί και αουτσάιντερ. Απ’ αυτά που είδαμε, ακούσαμε και που θα βοηθήσουν τα στοιχήματά σας. Ούτως ή άλλως όλοι γνωρίζετε ότι η πρόβλεψη δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα.
Την περασμένη εβδομάδα στα φαβορί ο ΓΚΡΕΓΚΣ ΣΗΚΡΕΤΣ μας απογοήτευσε τερματίζοντας πίσω και ο ΕΞΠΕΡΤ ΠΑΟΥΕΡ τερμάτισε δεύτερος γιατί δεν μπορούσε να τερματίσει πιο πίσω. Στα…φαντάσματα δεν ήταν η ώρα του ΚΟΝΒΙΝ που δεν φάνηκε, ενώ ο ΠΕΙΣΑΝΔΡΟΣ έκανε… βόλτα, νίκησε τρίτη σερί φορά και πλήρωσε καλά.
Πάμε για φρέσκα…

ΦΑΒΟΡΙ… ΦΑΒΟΡΙ… ΦΑΒΟΡΙ…

2η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑ: ΝΤΑΪΝΑΜΑΪΤΥ (3)

Σαφώς η επιλογή εμπεριέχει το ρίσκο της όμως από την άλλη η φοράδα είναι σε μεγάλη φόρμα, προέρχεται από πρωταγωνιστική εμφάνιση και ο όμιλος δεν είναι σπουδαίος. Αν καταφέρει ο Δημητσάνης να την “πετάξει” καλά από την αφετηρία και να την βάλει αμέσως σε ρυθμό θεωρούμε ότι θα απλοποιήσει την υπόθεση νίκη.

3η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑ: ΛΟΠΑΣ (1)

Στην προ εβδομάδος συμμετοχή του, στο κύπελλο Λευκού Πύργου έδειξε ότι η απόσταση ίσως δεν… του έφτασε. Η σημερινή(1800 μ.) σαφώς θα είναι πιο ευνοϊκή, ο όμιλος ασθενέστερος και παρά το γεγονός ότι χαρίζει αρκετά βάρη στους αντιπάλους του, θεωρούμε ότι πάρα πολλές πιθανότητες για τη νίκη. 

==================================================================

ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ… ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ… ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ…

6η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑ: ΑΧΑΤΗΣ (3)

Νίκησε… κάντερ στο προ μηνός και κάτι ντεμπούτο του, στα 1300 μέτρα, σημειώνοντας αμέσως και καλή επίδοση, αλλά δείχνοντας και μέρος των θετικών εντυπώσεων που είχε αφήσει στις προπονήσεις. Σήμερα τρέχει σε λίγο μεγαλύτερη απόσταση και με δυνατούς αντιπάλους, όμως θεωρούμε ότι είναι σε εξέλιξη, το διαπιστώσαμε και στις νεώτερες προπονήσεις και τον έχουμε ικανό να… σηκώσει το κύπελλο Ηνιόχου. Προσοχή λοιπόν…

8η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑ: ΧΑΒΙΛΝΤΑΡ (4)

Αν και είχε πάει πολύ δυνατά στις προπονήσεις, στο κύπελλο Ταχύτητας δεν πήγε καλά. ¨Φρεσκαρίστηκε” στις νεώτερες δοκιμές του έδειξε καλά στοιχεία, τρέχει σε πιο προσφιλή απόσταση (1300 μ.) και εξασφάλισε και κορυφαίο αναβάτη .Σαφώς ο όμιλος είναι κορυφαίος, όμως μην τον ¨σβήσετε” γιατί μπορεί να τον δείτε στην άφιξη πρωταγωνιστή και μάλιστα να πληρώνει καλά σε όλα τα στοιχήματα. 

Κοινοποίηση:
Προτεινόμενα