Φαβορί και… φαντάσματα, Δευτέρας 11 Οκτωβρίου 2021

Κοινοποίηση:

Καθιερώσαμε μια νέα στήλη που το πρωί της ημέρας διεξαγωγής των ιπποδρομιών θα σας “προσφέρει” φαβορί και αουτσάιντερ. Απ’ αυτά που είδαμε, ακούσαμε και που θα βοηθήσουν τα στοιχήματά σας. Ούτως ή άλλως όλοι γνωρίζετε ότι η πρόβλεψη δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα.
Στις 04 Οκτωβρίου, στα φαβορί ο ΤΖΕΝΝΑΡΟ ΑΡΜΑ έκανε… βόλτα, ενώ η ΚΑΛΑ ΝΤ’ΟΡ το πάλεψε και τερμάτισε δεύτερη.
Στα…φαντάσματα ο ΚΟΝΒΙΝ νίκησε και μας δικαίωσε απόλυτα, ενώ ο  ΑΜΠΙΕΝΤ…άλλη φορά.
Πάμε για φρέσκα…

ΦΑΒΟΡΙ… ΦΑΒΟΡΙ… ΦΑΒΟΡΙ…

5η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑ: ΕΙΡΗΝΗ (1)

Τρέχει στο κλασικό κύπελλο Αρτέμιδος και θα είναι σωστά φαβορί. Είναι η πιο “ψημένη” στον όμιλο, έχει δείξει υψηλές δυνατότητες, διαθέτει γενεαλογία για την απόσταση των 1800 μέτρων, έχει γυμναστεί μεθοδικά και στη σέλα της θα έχει τον Παναγιώτη Δημητσάνη.

7η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑ: ΑΧΑΤΗΣ (1)

Νίκησε στο Ηνιόχου, το επανέλαβε στο Κριτήριο Τριετών και σήμερα θα προσπαθήσει να κάνει το Triple Crown στο Ντέρμπι. Είναι σε πολύ δυνατή φόρμα, θα έχει μοναδικό αντίπαλο τον “συγγενικό” Νιού Χόλαντ, όμως θεωρούμε ότι θα τα καταφέρει και θα είναι ο νικητής. 

==================================================================

ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ… ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ… ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ…


2η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑ: ΦΡΥΝΗ (1)

Το τελευταίο διάστημα διακρίναμε άνοδο στην φόρμα της. Στο παρελθόν έχει παρουσιαστεί άκρως ανταγωνιστική σε ομίλους όπως ο σημερινός, άρα θεωρούμε ότι θέλει ιδιαίτερη προσοχή. Σαφώς τις… πιθανότητές της ανεβάσει και η ίππευση του Δημητσάνη.

6η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑ: ΧΑΡΣΓΟΥΕΛ (3)

Επιστρέφει από σημαντική αποχή, όμως θεωρούμε ότι θα τον δούμε πανέτοιμο. Είναι ο δεύτερος του περσινού Ντέρμπι, σίγουρα θα τον προτιμούσαμε αν είχε “φάει” μια κούρσα, όμως, ακόμη κι έτσι, πιστεύουμε ότι μπορεί να πάει μπροστά και να φτάσει μέχρι και τη νίκη. Προσοχή λοιπόν…

 

Κοινοποίηση:
Προτεινόμενα