Ξεχωρίζουν Χάιταϊμ Χίροου και Ομπλίτερεϊτ και συστήματα για Σκορ 6, για όλα τα γούστα και για υψηλά κέρδη

Κοινοποίηση:

Στο ελληνικό πρόγραμμα προστέθηκε και μια γαλλική ιπποδρομία, στην αρχή του προγράμματος, έτσι ώστε να μπορεί να διεξαχθεί το ΣΚΟΡ 6. Μάλιστα η αλλοδαπή ιπποδρομία είναι και πιο “ανοικτή” από πλευράς πρόβλεψης και θέλει αρκετές επιλογές για να καλυφθεί. Παρακάτω αναλύουμε οκτώ ίππους και μάλιστα τους συμπεριλάβαμε και στα συστήματά μας, όπως θα δείτε παρακάτω.
Στην ενδέκατη(κωδ.01) ιπποδρομία λοιπόν, στο Teste-de-Buch , διεξάγεται ένα χάντικαπ στα 2400 μέτρα, από τα ¨σκληρά” χάντικαπ που συναντούμε στην Γαλλία. Ξεκινάμε με ένα αουτσάιντερ. Την STRAWBERRYBANANA(4) που αποτελεί επιλογή με ρίσκο, αλλά όπως αντιλαμβάνεστε τυχόν νίκη της θα ανεβάσει αρκετά τις αποδόσεις αφού η φοράδα δεν θα είναι στην ρώτη γραμμή των φαβορί. Όμως η προαναφερόμενη φοράδα είναι σε μεγάλη φόρμα το τελευταίο διάστημα, το δείχνουν οι τερματισμοί της στις πρώτες θέσεις και μπορεί να το ξανακάνει. Η δεύτερη επιλογή μας, ο GETTY(5) είναι πιο λογική και μάλιστα ο επταετής εκτομίας ίσως να είναι και το πρώτο φαβορί. Λογικό είναι αφού το τελευταίο διάστημα έχει ανεβάσει την απόδοσή του και από το παρελθόν τον ξέρουμε ότι σε ομίλους όπως ο σημερινός έχει ένα προβάδισμα. Ο AMERIX(13) πρωταγωνίστησε(2ος) στις 22 Μαΐου στο Pompadour, μπορεί να έχει να νικήσει ενάμησι χρόνο, αλλά κάποια στιγμή θα σπάσει τα εκάρ του και ίσως αυτή η μέρα να είναι σήμερα.
Ο τετραετής HIDDEN VALUE(15) έχει ακόμη περιθώρια εξέλιξης, είναι από τους μικρότερους ηλικιακά στον όμιλο και η ξαφνική άνοδο φόρμας στην τελευταία συμμετοχή του μπορεί να έχει και συνέχεια. Ο BESSARIO(10) θεωρούμε ότι είναι καλύτερος απ’ ότι έδειξε στην τελευταία συμμετοχή του και… αγαπάει το ιπποδρόμιο Teste-de-Buch και η LA REGENCE(3) είναι φορμαρισμένη και… βγαίνει από το χάντικαπ. Πιο πίσω ο δεκαετής TOCDREAM(2) και ο QUILARO(11).

Η δωδέκατη(κωδ.02) ιπποδρομία αποτελεί το ΚΡΙΤΗΡΙΟ ΤΡΙΕΤΩΝ και οι συμμετοχές είναι μόνο τρεις. Σοβαρή ανάλυση δεν μπορεί να γίνει σε μια τέτοια κούρσα. Απλά θα πούμε ότι ο ΧΑΒ Ε ΘΙΝΚ(2) έχει το κάτι παραπάνω, ίσως μόνο την γενεαλογία για να επιβληθεί του ΡΙΦΑΑΛ(1) από τον οποίο ηττήθηκε στην τελευταία συμμετοχή τους. Η φοράδα δεν… μετράει.  (διαβάστε εδώ γιατί δεν τρέχουν στο Κριτήριο Τριετών οι ίπποι προπόνησης Αλέκου Γιατρά)

Στην δέκατη τρίτη(κωδ.03) ιπποδρομία η ΤΡΟΠΙΚΑΛ ΜΙΣΤ(1) έρχεται από διαδοχικές διακρίσεις στην δεύτερη θέση και παραμένει σε σταθερή φόρμα εδώ και καιρό. Αν υπάρχει μια φοράδα που δεν ξέρουμε, που έχει την ποιότητα και που στις προπονήσεις ήταν ενθαρρυντική και μπορεί να την “χτυπήσει”, αυτή είναι η ΠΕΡΦΕΚΤ ΣΤΟΡΜ(4). Από εκεί και κάτω έχουμε να σημειώσουμε ότι η ΑΛΑΝΤΙΝΑ(5) έχει δείξει κάποιες δυνατότητες, εκλάμψεις καλύτερα, στο παρελθόν, επιστρέφει από μεγάλη αποχή, αλλά εξασφάλισε δυνατή ανάβαση, η ΜΙΚΡΗ ΜΑΣΑ(3) τερματίζει πίσω από την Τρόπικαλ Μιστ και για το ΤΡΙΚΑΣΤ είναι ότι πρέπει και η ΣΤΑΡ ΣΑΪΝ(2) με την ΒΕΝΕΡΑ(6) έπονται, με την πρώτη να έχει δείξει ενθαρρυντικά στοιχεία στην παρεθενική της συμμετοχή, αλλά να προβληματίζει με τον αναβάτη της που έχει να ιππεύσει πολύ καιρό και την δεύτερη να δείχνει βελτίωση στην τρίτη συμμετοχή της, αλλά όχι τίποτα το ιδιαίτερο.

Οι γνωστές και μη εξαιρετέες φοράδες που τις περισσότερες τις βλέπουμε κάθε εβδομάδα θα μας κάνουν την τιμή να τρέξουν στην δέκατη τέταρτη(κωδ.04) ιπποδρομία. Οι δυο φοράδες προπόνησης Αλίκης Καβρουλάκη θα είναι για ακόμη μια φορά φαβορί. Η ΑΝΝΥ ΓΚΟΓΚ(5) είναι σε φόρμα το τελευταίο διάστημα, το έδειξε με νίκη και με διάκριση κόντρα σε δυνατούς αρσενικούς και μπορεί να πρωταγωνιστήσει εκ νέου. Η ΠΕΝΝΥΓΟΥΕΪΤ(2) αν ξεκινήσει καλά από την αφετηρία και γιατί να μην ξεκινήσει με την ανάβαση του Δημητσάνη,  σίγουρα θα πρωταγωνιστήσει. Τρίτη επιλογή η ΣΙΜΕΡΙΝΓΚ ΣΑΛ(1) που μπορεί το τελευταίο διάστημα να είναι λίγο πίσω και να έχει ηττηθεί από αμφότερες τις προαναφερόμενες, αλλά ποτέ δεν αποκλείεται μια άνοδο φόρμας. Από τις υπόλοιπες η ΦΟΥΡΖΑΝΑΧ(7) επιστρέφει σε νέα ιδιοκτησία, τα χαμηλά βάρη θα την βοηθήσουν και ο στάβλος του προπονητή Γιώργου Αλιμπινίση είναι σε φόρμα το τελευταίο διάστημα. Τέλος η ΣΤΥΜΦΑΛΙΑ(6) θα έχει κυριότερο αντίπαλο τις παθήσεις της και μετά το ρεπό της και την όχι απόλυτα κατάλληλη απόσταση και η ΜΠΙΟΥΤΙΦΟΥΛ ΚΑΠΛΑΝΙ(3) περισσότερο γράφτηκε για να “βοηθήσει” την εγγραφή της Φουρζάναχ και λιγότερο για την διάκρισή της αφού το τελευταίο διάστημα είναι εκτός φόρμας. ΚΟΥΡΣΑ ΑΝΑΦΟΡΑΣ (πατήστε εδώ)

Όλα τα λεφτά είναι η δέκατη πέμπτη(κωδ.05) ιπποδρομία. Σπριντ και τι σπρίντ; Υψηλής στάθμης. Αν τα βάρη παίξουν ρόλο τότεο ΧΑΪΤΑΪΜ ΧΙΡΟΟΥ(7) θα ηττηθεί πολύ δύσκολα. Είναι ίππος που δεν θέλει απαραίτητα κεφάλι, αλλά αν το βρει είναι πολύ δυνατός. Ασυναγώνιστος θα λέγαμε. Ο ΧΙΛΑΛΣ ΓΚΟΛΝΤ(5) δεν μπορεί να αγνοηθεί, αν και θεωρούμε ότι δύσκολα μπορεί να νικήσει. Απαρατήρητος δεν μπορεί να περάσει και ο ΓΚΑΤΣΥ ΤΣΑΜΠΙΟΝ(6) που έρχεται από ωραία νίκη στην απόσταση, είναι ομοπροπόνητος με τον Χάιταϊμ Χίροου, αλλά αν βρει αυτός κεφάλι, τότε μπορεί η κούρσα να τον φέρει στην άφιξη. Πίσω από φόρμα εδώ και καιρό ο ΣΗΚΡΕΤ ΡΕΜΠΕΛ(1) θεωρούμε ότι δεν μπορεί να παίξει σοβαρό ρόλο στην κούρσα. Ο ΙΠΠΟΣ Νο 4 ΧΑΟΥΣ ΚΑΠΤΑΙΝ ΔΙΕΓΡΑΦΗ ΚΟΥΡΣΑ ΑΝΑΦΟΡΑΣ (πατήστε εδώ)
.
Για το τέλος και την δέκατη έκτη(κωδ.06) ιπποδρομία ο ΟΜΠΛΙΤΕΡΕΪΤ(1) έχει τον πρώτο λόγο. Την περασμένη εβδομάδα έδειξε, κυρίως στο τέλος της κούρσας «βαρύς» εξαιτίας της σημαντικής του αποχής και τερμάτισε δεύτερος πίσω από τον Ντάιαμοντ Κλείτο. Αυτή την φορά τον περιμένουμε απόλυτα έτοιμο να επανέλθει στις νίκες. Αυτός θα είναι η μεγάλη βάση της κούρσας. Απ’ αυτόν θα εξαρτηθεί το αποτέλεσμα. Αν… γκελάρει εκ νέου τότε πρώτος υποψήφιος για τη νίκη είναι ο ΜΠΛΟΥ ΛΟΤΟΥΣ(5). Νίκησε σχετικά εύκολα στα 1575 μέτρα, “φρεσκαρίστηκε” και τώρα κατεβαίνει απόσταση. Αν δημιουργηθούν συνθήκες στο να οδηγήσει, κάτι όχι δύσκολο, τότε θα είναι… δύσκολος για όλους και κυρίως για τον Ομπλιτερέιτ. Μπορείς επίσης να αγνοήσεις τον ΦΛΑΪ ΟΝ ΜΠΑΪ(7); Όχι βέβαια. Αν θυμηθούμε τι έκανε την περασμένη εβδομάδα πρέπει να δώσουμε μεγάλη προσοχή. Ο ίππος είναι “κρεμάσει” τελευταίος και έκανε φίνις που τον έβγαλε τέταρτο ελάχιστα πίσω από τον Ομπλίτερεϊτ. Αν μπει σήμερα από νωρίς στον όμιλο, τι γίνεται; Γι’ αυτό σας λέμε να προσέξετε ιδιαίτερα. Υπάρχει και ο ΜΑΣΤΕΡ ΠΕΡΦΕΚΤ(3) που είναι υπόδειγμα σταθερότητας στις πρώτες θέσεις, εδώ και καιρό, αλλά και ο ΒΕΡΤΙΚΑΛ ΓΟΥΕΪ(4) που για νίκη δεν τον έχουμε, αλλά μια θέση στο ΤΕΤΡΑΠΛΟ μπορεί να την έχει. Τέλος ΓΟΥΪΝΤΕΡ ΓΚΟΛΝΤ ΓΟΥΕΪ(6) εξασφάλισε τον Δημητσάνη, αλλά δεν τον θεωρούμε ικανό για πάνω από την τρίτη θέση και ο ΓΟΥΪΛΙΣ ΓΟΥΟΝΤΕΡ(2) είναι εκτός φόρμαςΚΟΥΡΣΑ ΑΝΑΦΟΡΑΣ (πατήστε εδώ)

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΣΚΟΡ 6

ΛΟΓΙΚΟ: 4-5-13-15-10-3-2-11/2-1/1-4/5-2-7/7/1
ΣΤΗΛΕΣ: 96
ΚΟΣΤΟΣ: 48

Αν περάσουν τα δυο ΣΤΑΝΤΑΡ στο τέλος, το σύστημα δεν θα χάσει. Οι υποδείξεις είναι με την σειρά εκτίμησης.

ΤΟΛΜΗΡΟ – ΑΚΡΙΒΟ: 4-5-13-15-10-3-2-11/2-1/1-4/5-2/7-2-6/1-5-7
ΣΤΗΛΕΣ: 576
ΚΟΣΤΟΣ: 288 ευρώ

Σε αυτό το σύστημα παρακαλάμε το ακριβώς αντίθετο του πρώτου. Δηλαδή να περάσουν τα πρώτα τέσσερα σκέλη. Μετά να “σπάσουν” τα στάνταρ που βάλαμε παραπάνω για να πληρωθούμε.

Κοινοποίηση:
Προτεινόμενα